کنفرانس در سالن ویکتور هوگو ـ پاریس

چشم انداز بحران خاورمیانه، ایران بعد از روی کار آمدن روحانی، نقش فرانسه و فوریت آزادی ۷ گروگان اشرف

درخاتمه کنفرانسی که روز ۲۹ اکتبر، در سالن ویکتور هوگو در پاریس، در مورد وضعیت ایران سه ماه بعد از روی کار آمدن روحانی و قتل عام در اشرف، برگزار شد، کمیته پارلمانی برای ایران دموکراتیک متشکل از دهها نماینده پارلمان فرانسه، اطلاعیه یی در مورد این جلسه منتشر کرد در این اطلاعیه از جمله آمده است:
میهمان افتخاری این جلسه، خانم مریم رجوی، رئیس جمهور برگزیده مقاومت ایران تحلیل خود در رابطه با وضعیت را در این کنفرانس که ریاست آنرا دومینیک لوفور، نایب رئیس کمیته پارلمانی بر عهده داشت، ارائه کرد. یک هیأت از سنا به ریاست سناتور ژان-پیر میشل، رئیس کمیته فرانسوی برای ایران دموکراتیک نیز در بحثها شرکت داشت.
مریم رجوی اظهار داشت: «هدف حاکمیت کاهش تحریمها که باعث وخامت وضعیت آن شده است، بدون آنکه از بمب دست کشیده باشد. به‌رغم ژستهای گشایش در فرم، هیچ چیز در محتوا تغییر نکرده است. خامنه ای سعی می‌کند از صحنه سازیهای فریبنده روحانی برای جلوبردن استراتژی خودش استفاده کند».
پارلمانترهای حاضر بیانیه‌یی را امضا کردند که «از فرانسه می‌خواهد یک سیاست هوشیارانه در قبال مانورهای حکومت ایران و رئیس جمهور جدید آن اتخاذ کند که متضمن ممانعت از رسیدن ملاها به بمب هسته‌یی و حمایت از خواستهای دموکراتیک مردم ایران باشد.»



سخنرانان خاطرنشان کردند که مذاکرات میان ایران و کشورهای ۵+۱ در مورد برنامه اتمی ایران که با خوشبینی مفرطی شروع شده بود، به سد «مرز سرخ‌»های صاحبان اصلی قدرت در ایران برخورده است، به‌خصوص در مورد غنی‌سازی اورانیوم که بر خلاف قطعنامه‌های شورای امنیت ملل متحد می‌باشد.
این سرسختی آن روی سکه ادامه سلطه‌جویی در سوریه و عراق و نقض حقوق بشر در ایران است. گزارشگر ویژه ملل متحد در ۲۳ اکتبر اعلام کرد «هیچ نشانه‌یی از تغییر» در وضعیت حقوق بشر ایران دیده نشده است. حدود ۳۰۰ اعدام در دوره سه ماهه اول ریاست روحانی صورت گرفته است.

نمایندگان، شقاوت مستمر حکومت ایران نسبت به اپوزیسیون را مورد توجه قرار دادند. در اول سپتامبر گذشته نیروهای عراقی وابسته به رژیم ایران، با حمله به کمپ اشرف ۵۲ نفر از اعضای سازمان مجاهدین خلق ایران را کشتند و هفت نفر از جمله شش زن را ربودند. گروگانها در معرض استرداد به ایران هستند که در آنجا شکنجه و مرگ در انتظار آنان است.
از اول سپتامبر صدها ایرانی در کمپ لیبرتی، ژنو، اتاوا، ملبورن، لندن و برلین دست به اعتصاب غذا زده‌اند که اکنون در آستانه شصتمین روز قرار دارند.  وضعیت سلامتی اعتصابیون بسیار نگران کننده است. پارلمانترهای فرانسوی به جامعه بین‌المللی فراخوان دادند که از خواستهای اعتصاب‌کنندگان برای واداشتن دولت عراق به رهایی گروگانها و تأمین امنیت و حفاظت بیش از ۳۰۰۰ ساکنان کمپ لیبرتی که هم‌چنان در معرض اعمال خشونت رژیمهای ایران و عراق هستند، حمایت کند.


پارلمانترها از دولت فرانسه خواستند که رهبری یک ابتکار اروپایی و بین‌المللی را برای جلوگیری از تکرار یک فاجعه انسانی در کمپ لیبرتی به‌دست بگیرد و برای رهایی ۷ گروگان که در معرض استرداد به ایران، جایی که جانشان در خطر است، نزد دولت عراق اقدام کند.
بدون ایستادگی در برابر جنایت علیه بشریت که حاکمان ایران علیه مخالفان خود مرتکب می‌شوند، نمی‌توان آنها را به دست برداشتن از ساخت بمب هسته‌یی وادار کرد.

چهارشنبه، ۰۸ آبان ۱۳۹۲