گزیدهیی از نامه به رئیس جمهور آمریکا
• قتل عام و آدم ربایی ایرانیان مخالف در اول سپتامبر «یک کشتار جمعی از پیش طراحی شده وبرنامه ریزی شده در بالاترین سطح و اجرا شده توسط نیروهای عراقی ومزدوران با استفاده از تجهیزات و آموزش های ارائه شده توسط نیروهای ایالات متحده است».
• «بسیاری از امضا کنندگان نامه برای سلامت این ساکنان تضمین شخصی داده اند. این تضمینها که به درخواست وزارت خارجه داده شده به دنبال وعده های حفاظتی بوده که قبلا توسط بالاترین افسران شما در عراق داده شده است».
آقای رئیس جمهور ،
بیش از 3000 تن از مردان و زنان مجاهدین خلق در لیبرتی در عراق محصور باقی مانده اند.
در اول سپتامبر 2013 در حمله ای توسط نیروهای ویژه عراقی و با شرکت گزارش شده نیروی قدس رژیم ایران، 52 پناهنده در کمپ اشرف کشته شدند. بسیاری از این افرادغیرمسلح ، دستبند زده شدند و اعدام شدند. برخی از آنها روی تخت در بیمارستانشان به قتل رسیدند و 7 نفراز آنها ربوده شده اند و علیرغم تلا های مکرر وزارت خارجه و سازمان ملل برای حفاظت ومشخص کردن جای آنها، تعیین تکلیف ناشده باقی مانده اند. علاوه براین، بسیاری از امضاکنندگان نامه قولهای آمریکا برای حفاظت را به درخواست مقامات ارشد وزارت امور خارجه مورد تأیید قرارداده اند. قربانیان در کمپ اشرف ه عنوان حافظان اموال باقی مانده بودند واین بر پایه تضمینهایی بود که توسط دولت آمریکا داده شده بود.
تلاشها برای آزادی پناهندگان ربوده شده ناموفق بوده و خانواده ها و دوستان آنها در این نگرانی به سر میبرند که دولت عراق آنها را به رژیم ایران مسترد خواهد کرد تا بطور قطع شکنجه و اعدام شوند. تنها مداخله شما نزد نخست وزیرعراق میتواند جان آنها را نجات دهد.
این اولین حمله یی نبود که به جان باختن افراد منجرشده است. نیروهای عراقی با استفاده از سلاحهای ایالات متحده در ژوئیه 2009 و آوریل 2011 به ساکنان حمله کردند و دهها نفر را کشته و صدهانفر را مجروح کردند. حمله موشکی از داخل منطقه حفاظت شده عراق جان ده پناهنده دیگررا گرفت. باقیمانده افراد با سطح مینیمم حفاظتی وشرایط وحشتناک زندگی، تحت محاصره هستند.
برخی استدلال خواهند کرد که در شرایط وخیم عراق د مرگ، محرومیت، محدودیت و آدم ربایی نهمنحصر به فرد است ونه قابل اجتناب. با این حال یک تمایز بارز وجود دارد. این پناهندگان توسط تروریست های ناشناخته هدف قرار نگرفته اند. این، یک کشتار جمعی از پیش طراحی شده وبرنامه ریزی شده در بالاترین سطح و اجرا شده توسط نیروهای عراقی ومزدوران با استفاده از تجهیزات و آموزش های ارائه شده توسط نیروهای ایالات متحده است. هریک از افراد پناهنده که کشته شده اند دارای کارت شناسایی بودند که آنها را بعنوان افراد «حفاظت شده» توسط دولت ایالات متحده تعیین کرده است. هریک از آنها براساس توافقنامه یی که ما به اصرار وزارت خارجه با آنها بحث کردیم و آنها را از حضور و امنیت دیپلوماتیک توسط دولتمان مطمئن کردیم جا به جا شدند. این به بهترین شکل توسط وندی شرمن در سوم اکتبر 2013 در جلسه استماع کمیته روابط خارجی سنای آمریکا بیان شد . آنجاکه گفت: ” ما لازم است به هرکاری که میتوانیم دست بزنیم... تا قولی را که به مجاهدین خلق داده ایم به خوبی انجام بدهیم.”
بسیار روشن است که این قولی بود که به آن عمل نشد.
آقای رئیس جمهور،ما از شما مصرانه، وبا قوی ترین بیان ممکن، میخواهیم که از نخست وزیرعراق خواستار آزادی گروگانها، همکاری با دولت خودتان درجهت بالا بردن امنیت لیبرتی، و جبران اموال از دست رفته پناهندگان بشوید واینکه، رسیدگی شود و اجازه داده شود تا از این منابع مالی برای انتقال این افراد به خارج ازعراق استفاده شود. علاوه براین، ما مصرانه از شما میخواهیم پیشنهاد سناتورمنندز را قبول کیند و تا زمانیکه این اهداف بدست نیامده باشد، فروش سلاح وکمک به عراق را معلق کنید.
مهمتراز همه، ما از شما میخواهیم که اجازه بدهید، با استفاده از نیروهای ایالات متحده، همه ساکنان کمپ لیبرتی فورا از عراق خارج شوند وبه سلامتی به محلی که مورد حمایت ایالات متحده آمریکا باشد آورده شوند.
بسیاری از امضا کنندگان نامه برای سلامت این ساکنان تضمین شخصی داده اند. این تضمینها که به درخواست وزارت خارجه داده شده به دنبال وعده های حفاظتی بوده که قبلا توسط بالاترین افسران ما در عراق داده شده است.
ما از شما مصرانه خواهان اقدام در اسرع وقت هستیم.
با احترام
امضا کنندگان:
1. ارتشبد هیوشلتون، رئیس ستاد نیروهای مسلح آمریکا 1997-2001
2. نیوت گینگریچ، کاندیدای ریاست جمهوری ، رئیس پیشین کنگره
3. دنیس هسترت رئیس کنگره آمریکا(1999-2007)
4. شهردار رودی جولیانی
5. فرماندار هاوارد دین رئیس پیشین حزب دموکرات
6. فرماندار اد رندل رئیس پیشین حزب دموکرات
7. وزیر تام ریج
8. وزیر مایکل موکیزی
9. ارتشبد جیمز کانوی
10. ارتشبد مایکل هیدن، رئیس اطلاعات مرکزی(2006-2009)
11. پورترگاس، رئیس اطلاعات مرکزی آمریکا(2003-2006)
12. جیمزولسی، رئیس اطلاعات مرکزی(1993-1995)
13. لوئیس فری رئیس اف.بی.آی 1993 ـ 2001
14. سفیر میچل ریس
15. سفیر جان بولتون
16. سفیر مارک گینزبرگ
17. سفیرلینکلن بلومفیلد
18. سپهبد دل دیلی
19. ژنرال دیوید فیلیپس
20. سرهنگ وسلی مارتین
21. سرهنگ لئو مک لاسکی
22. سرهنگ توماس کنتول
23. سرهنگ دکتر گری مورش
24. لیندا چاوز
25. جان سانو
26. بری جانسون
27. پاتریک کندی
28. یوجن سولیوان
29. دیوید دپتولا
30. فرانسس تاونزند
31. وکیل آلن درشوویتس
32. سناتور رابرت توریسلی
33. پولا دوبریناسکی
34. گار رایت
نیویورک تایمز -22آبان92