رئیس جمهور برگزیده مقاومت، عقب نشینی «تحمیلی» دیکتاتوری دینی حاکم بر ایران در پروژه ساختن بمب اتمی در مذاکرات ژنو را محصول بلافصل تحریمهای بین المللی و مخالفت گسترده مردم ایران با سیاستهای ضد ملی رژیم ولایت فقیه توصیف کرد. رژیمی که دستیابی به بمب اتم را ضامن استراتژیکی بقای خود می داند و پروژه های آشکار و پنهان اتمی آن، حاصلی جز فقر بیشتر مردم و به نابودی کشاندن اقتصاد ایران نداشته است.
مریم رجوی از وادار شدن استبداد دینی به یک گام عقب نشینی، که زیر ضرب انزوای داخلی، طرد و تحریم بین المللی و سیاستها و روشنگری های مقاومت ایران در زمینه اتمی طی سه دهه صورت گرفته است، استقبال کرد.
وی افزود: در شرایطی که بحرانهای بیعلاج داخلی، حاکمیت آخوندی را به شدت تضعیف کرده است، اگر قدرتهای جهانی فارغ از ملاحظات اقتصادی و سیاسی با قاطعیت عمل میکردند، میتوانستند در همین دور از مذاکرات، پروژه بمب سازی رژیم را بهطور کلی از کار بیندازند. بنابراین در آینده هم مانند گذشته، میزان عقب نشینی این رژیم و دست کشیدنش از بمب اتمی و تبعیت آن از التزامات بین المللی، دقیقاً به میزان قاطعیت و ایستادگی جامعه جهانی در برابر مطامع شوم و فریب کاریهای ذاتی این رژیم، بستگی دارد.
مریم رجوی در همین خصوص بار دیگر هشدار داد: اجرای کامل قطعنامه های شورای امنیت، به ویژه توقف کامل غنیسازی، پذیرش پروتکل الحاقی و دسترسی آزادانه بازرسان آژانس بین المللی انرژی اتمی به مراکز و تأسیسات مشکوک این رژیم، لازمه دست کشیدن آن از بمب اتمی است. در این صورت گام نخستین را می توان آغاز روند «زهر خوردن» اتمی این رژیم دانست. هرگونه سستی و تعلل و کوتاه آمدن از سوی جامعه بین المللی باعث می شود که خامنه ای بار دیگر با فریبکاری و تقلب به سمت تولید بمب اتمی پیش برود. رژیم ملایان هیچگاه فعالیتهای اتمی خود را طبق معاهده منع گسترش تسلیحات اتمی (NPT ) بهطور داوطلبانه به آژانس بین المللی انرژی اتمی گزارش نکرده و مقاومت ایران نخستین افشاگر تأسیسات پنهان و مخفی کاری های اتمی آن بوده است. خانم رجوی در همین مورد بر ضرورت بازرسی بلادرنگ آژانس از تأسیساتی که به تازگی از سوی مقاومت ایران افشا شده است، تاکید کرد تا رژیم نتواند مانند موارد پیشین، در آنها تغییرات ایجاد کند.
دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران
۳ آذر ۱۳۹۲(۲۴ نوامبر۲۰۱۳)