رسانه های زنجیره ای ولایتی و زمینه چینی برای توطئه های جدید در عراق

ولی فقیه طلسم شکسته نظام که سال 88 را با شکستهای پی در پی در ایران پشت سرگذاشته, اکنون با شکست بزرگ فضاحت بار دیگری در عراق مواجه می شود.

خبرگزاری سپاه پاسداران روز سه شنبه سوم فروردین, در گزارشی که بعد از اعلام نتایج شمارش 95 درصد آرای انتخابات عراق مخابره کرده, ضمن اعتراف به شکست احزاب دست نشانده ولی فقیه در این انتخابات, تلاش می کند برای توطئه های جدید علیه نتایج اعلام شده, زمینه چینی نماید.

رسانه های زنجیره ای ولایت در ایران و عراق, تا وقتی نتایج اعلام شده به نفع ائتلاف مالکی بود, از این انتخابات تعریف و تمجید می کردند و احتمال هرگونه تقلبی را منتفی می دانستند, اما بعد از اعلام نتایج شمارش 95 درصد آرا, وقتی مشخص شد که احزاب ولایتی عقب افتاده و شانس پیروزی را از دست داده اند, نغمه تقلب را سردادند
(بیشتر بخوانید: انتخابات در عراق، اشک‌ها و لبخندها در ایران)

و حتی به گونه ای احمقانه پای مجاهدین را به میان کشیدند (بیشتر بخوانید: مضحکه رژیم آخوندی و فرافکنی مالکی در مورد تقلب در انتخابات عراق توسط مجاهدین).  

گزارش خبرگزاری بیت خامنه ای (فارس), از واکنش سایتهای زنجیره ای مزدبگیر ولایت به روشنی همین واقعیت را برملا می کند. ملاحظه کنید:
 
خبرگزاری حکومتی فارس- 23مارس 2010 (3 فروردین 1389):

یک پایگاه عراقی فاش کرد:
توطئه آمریکا و انگلیس برای جلوگیری از بازشماری آرا در عراق
خبرگزاری فارس: پایگاه عراقی "نهرین نت " فاش کرد که سفرای آمریکا و انگلیس به اعضای کمیته عالی انتخابات متعهد شدند که در مقابل هرگونه فشار یا تهدیدی که در نتیجه مخالفت این کمیته با شمارش آرا صورت بگیرد، از آنها حمایت و پشتیبانی خواهند کرد.
 
به گزارش فارس به نقل از پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبری "العالم "، سفرای آمریکا و انگلیس در بغداد بامداد یکشنبه در تماس با شماری از اعضای کمیته عالی برگزاری انتخابات عراق، به صراحت از آنها خواستند که توجهی به درخواست‌های جلال طالبانی رییس جمهوری و نوری المالکی نخست وزیر درباره بازشماری آرا توجهی نکنند.

پایگاه خبری "نهرین نت " به نقل از یک منبع آگاه در این کمیته نوشت: سفارتخانه‌های انگلیس و آمریکا به اعضای کمیته عالی انتخابات متعهد شدند که در مقابل هرگونه فشار یا تهدیدی که در نتیجه مخالفت این کمیته با شمارش آرا صورت بگیرد، از آنها حمایت و پشتیبانی خواهند کرد.

بنابراین گزارش، کریستوفر هیل سفیر آمریکا در بغداد با فراخواندن یکی از اعضای کمیته عالی برگزاری انتخابات به او اعلام کرد که واشنگتن مخالف بازشماری آرا است و در صورت مخالفت این کمیته با شمارش مجدد آرا، از همه اعضای این کمیته در مقابل هرگونه تهدیدات اداری و سیاسی در آینده حمایت خواهد کرد.

این منبع آگاه افزود: برخی از اعضای این کمیته تضمین‌هایی را برای دریافت پناهندگی سیاسی در آمریکا در صورت روی دادن هرگونه حالت فوق‌العاده برای آنها دریافت کرده‌اند.

نهرین نت در ادامه این گزارش این سوال‌ها را درباره سامانه الکترونیکی کمیته مطرح کرده است:
چه شرکتی رایانه‌های مورد استفاده در انتخابات را وارد عراق کرده و صاحبان این شرکت چه کسانی هستند؟
نام شرکتی که برنامه انتخابات را در این کامپیوترها نصب کرده است، چیست؟
ناظر کل سامانه الکترونیکی که در کامپیوترها نصب شده است، کیست؟ ملیت او چیست، آیا او عراقی است؟ میزان استقلال او از نظرسیاسی تا چه اندازه‌ای است و آیا او بی طرف است؟
چه کسی رمز ورود به برنامه انتخاباتی و اطلاعات انتخابات، را در اختیار دارد؟
چه سامانه‌ای برای جلوگیری از هک شدن رایانه‌های کمیته عالی مستقل انتخابات، مورد استفاده قرار گرفته است؟
آیا مواردی درباره تلاش برای هک کردن برنامه انتخابات ثبت شده است؟ این موارد چند بار و از کدام مناطق جغرافیایی بوده و آیا از داخل عراق و یا خارج از این کشور بوده است؟
آیا این اطمینان حاصل شده است که تلاش برای هک کردن اطلاعات داخل رایانه‌ها، همگی با شکست مواجه شده یا آن که برخی از این موارد با موفقیت همراه بوده، در این صورت حجم این نفوذ و تاثیر آن بر نتایج انتخابات تا چه اندازه بوده است؟

نهرین نوشت: همه این سوال‌ها برای کمیته عالی انتخابات مطرح شده است، بنابراین فرج حیدری رییس کمیته عالی برگزاری انتخابات باید با توجه به اشکالات مطرح شده، به آنها پاسخ گوید.
حیدری هنگامی که در پاسخ به درخواست مالکی و طالبانی برای بازشماری آرا به سادگی می گوید: "اگر به آخرین فن آوری‌ها اطمینان ندارید، چگونه به قلم و کاغذی که یک فرد می نویسد اطمینان دارید "، این مساله بدیهی را فراموش کرده است که "تقلب از طریق فن آوری و رایانه بسیار ساده‌تر از تقلب در کاغذ و برگه‌هایی است که افراد آن را می‌نویسند ".

در اینجا این سوال باقی می‌ماند که آیا سفارتخانه‌های آمریکا و انگلیس که در پس پرده "کودتای بعثی‌ها " و بازگشت آنها از طریق رایانه‌های کمیته انتخابات عراق قرار دارند، همان عاملان و حامیان اقدام فرج حیدری در به چالش کشیدن خواست میلیون‌ها عراقی و رییس جمهوری و نخست وزیر عراق هستند؛ تا زمینه "کودتای انتخاباتی" را به نفع بعثی‌ها پیش ببرد و نتایج شمارش آرا بدون هیچ بحثی به نفع فهرست العراقیه قطعی شود؟!

پاسخ این سوال به سادگی از دیدارهای فشرده روزانه کریستوفر هیل سفیر آمریکا و "جان جنکینز " سفیر انگلیس در روزهای شنبه و یکشنبه با اعضای ارشد فهرست العراقیه برای مقابله با هرگونه تحول یا مساله‌ای که ممکن است آنها را غافلگیر کند، قابل درک است. همچنین حجم دخالت‌های این دو سفیر و تماس‌های آنها و اعضای سفارتخانه‌های آمریکا و انگلیس با اعضای کمیته عالی انتخابات در 48 ساعت گذشته، پاسخی برای این سوال است.