جوسازی و قدرتنمایی پوشالی و زمینه سازی رژیم آخوندی برای نقض توافقنامه ژنو

یک هفته پس از توافقنامه ژنو، سرکردگان فاشیسم دینی حاکم بر ایران که دست برداشتن از بمب اتمی را یک جام زهر کشنده و یک ضربه مرگبار برای حکومتشان می‌دانند، از یکسو برای نقض همین توافقنامه زمینه سازی می‌کنند و از سوی دیگر با دروغگویی و جوسازی و شارلاتانیزم، می‌خواهند به مخالفان داخلی خودشان نشان بدهند که پیروزی بزرگی به دست آورده اند.

صالحی، معاون روحانی و رئیس آژانس اتمی رژیم روز اول دسامبر در اظهاراتی که به وضوح توافقنامه ژنو را نقض می‌کند، گفت: رژیم «ایران هرگز راکتور آب سنگین اراک را رها نخواهد کرد. این خط سرخ در گفتگوهای ما با قدرتهای جهانی است» و در یک فرار به جلوی احمقانه گفت «اگر غرب نقض پیمان کند و دست به مقابله با ما بزند، ملت حماسه‌یی بالاتر از جنگ تحمیلی خواهد آفرید». وی در یک قدرتنمایی پوشالی از تأسیس یک نیروگاه اتمی دیگر در بوشهر در سال آینده خبر داد و گفت «روسیه برای ساخت یک نیروگاه هسته‌یی دیگر برای تولید سالانه چهار هزار مگاوات برق خبر داد». این در حالیست که نیروگاه 1000مگاواتی بوشهر که قرار داد آن 37سال پیش بسته شده هنوز کامل نشده است.
عباس عراقچی، معاون وزارت خارجه ملایان، نیز در همین روز در مصاحبه یی در رسانه های رژیم در اشاره آشکاری به ادامه پروژه تسلیحات اتمی گفت: «ما قبول کردیم که برنامه خود را از نظر کمی گسترش ندهیم اما از نظر کیفی برنامه ما گسترش خود را دارد و ساختار به طور کامل حفظ می‌شود» و افزود «متن تفاهم شده بین ایران و 1+5 را نمی‌شود توافق حقوقی دارای تعهدات الزام‌آور دانست بلکه بیشتر شبیه یک بیانیه سیاسی است ... در گام اول تمامی اقدامات به صورتی است که ساختار برنامه‌ هسته‌یی ایران را به صورت کامل حفظ می‌کند. هیچ عقب‌گردی در آن نیست.... 19هزار سانتریفیوژ نسل یک داریم و در حال حاضر بر روی سانتریفیوژهای نسلهای بالاتر کار می‌کنیم. صلاحدید ما هم این بود که این سانتریفیوژها را گسترش ندهیم و کار را بر روی سانتریفیوژهای نسلهای بالاتر دنبال کنیم... برنامه ما به حد کامل خود رسیده است و هیچ عقب‌گردی ندارد».
عراقچی در یک فریبکاری لو رفته مسئولیت عدم پذیرش پروتکل الحاقی را به عهده مجلس ارتجاع انداخت و گفت «مجلس از طریق تصویب نکردن آن می‌تواند جلوی همه چیز را بگیرد این به نفع کشور است ما این اختیار را به مجلس داده‌ایم که در پایان مذاکرات می‌تواند آن را وتو کند و این امتیاز بزرگی برای کشور است».

دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران
11 آذر1392 (2دسامبر2013)