متهمان این شبکه فساد، سپاه پاسداران ایران، یک وزیر دولت بحرین، یک زن تاجر از کویت و شمار زیادی از دستیاران آنها در کشورهایی چون کویت، مصر و سودان هستند. وزیر دولت بحرین هماکنون از زندان آزاد شده، اما زن تاجر کویتی هنوز در بازداشت موقت و بازجویی بهسر میبرد.
رسانههای کویت روز سهشنبه (۲۳ مارس/ سوم فروردین ۸۹) گزارش دادند که تحقیقات اولیه نشان میدهد «منصور بن رجب»، وزیر دولت بحرین و یکی از متهمان شبکه پولشویی، تلاش داشته که یک چک ۶ میلیون یورویی متعلق به سپاه پاسداران ایران را نقد کند. قرار بود این وزیر ۳۰۰ هزار یورو از این پول را به عنوان پاداش برای خود بردارد. بنابراین گزارش یک برادر و خواهر تاجر کویتی نیز در این برنامه مشارکت داشتند، اما نقشهی آنها لو میرود و ناکام میماند.
علت ناکام ماندن این طرح پولشویی، خودداری بانکهایی در کویت، امارات متحده عربی و لبنان از تبدیل چک متعلق به سپاه پاسداران ایران بوده است. بنابراین گزارش، زمانی که یک تبعه مصری در تلاش بوده چک ۶ میلیون یورویی را در بانکی در بیروت نقد کند، سازمان اطلاعاتی لبنان متوجه ماجرا میشود.
هنوز منشا اصلی پولها روشن نیست. گفته میشود که سپاه پاسداران ایران این پول را از طریق تجارت مواد مخدر به دست آورده است. اما مدارک کافی برای اثبات این گزارش وجود ندارد. همچنین شایع است که «منصور بن رجب»، وزیر دولت بحرین جاسوس ایران است، اما برای اثبات این خبرها نیز دلایل کافی وجود ندارد.
منصور بنرجب که از یک هفته پیش در بازداشت بهسر میبرد اتهامهای وارد شده علیه خود را رد میکند، با این حال حمد بن عیسی آل خلیفه پادشاه بحرین، روز دوشنبه ۲۲ مارس او را از مقام خود برکنار کرده است.
دویچه وله