الحیات: اپوزیسیون ایران به قاطعیت در قبال پرونده اتمی تهران فرا میخواند

مریم رجوی در جریان یک کنفرانس بین المللی که در پاریس کمی پیش از روز جهانی حقوق بشر برگزار شده بود افزود « ما می بایست اینطور نتیجه گیری نکنیم که آنها از قصد خود برای ساختن بمب اتم دست برداشته اند زیرا مذاکره و توافق در دیدگاه ولایت فقیه امری تاکتیکی است، نه تغییری در سرشت این رژیم ایجاد شده و نه از استراتژی اش برای ساختن بمب دست برداشته است. از این رو رژیم دنبال فرصتی است که اوضاع را به همان روال سابق بازگرداند.

اپوزیسیون در تبعید ایران دو روز پیشتر از نشستی که برای بررسی اجرای توافق ژنو که فعالیتهای اتمی ایران را در مقابل کاهش تحریمها محدود میکند، برگزار میگردد، مجددا نیروهای غربی را به قاطعیت در قبال تهران فراخواند.
مریم رجوی رئیس جمهوری شورای ملی مقاومت ایران (اپوزیسیون در تبعید) گفت «امضای توافق اتمی بین رژیم ایران و کشورهای 5+1 نقطه عطف مهمی در تحولات ایران است».
وی افزود ”برغم برخی نواقص ناموجه موجود در این توافق، رژیم ولایت فقیه ناچار شد از روی اجبار و زیر فشار ضعف وبن بستی که دچارش شده بود به یک گام عقب نشینی از برنامه اش برای ساختن بمب اتمی تن بدهد». غرب و اسرائیل ایران را به تلاش برای داشتن سلاح هسته ای زیر پرده  برنامه اتمی غیر نظامی متهم میکنند و تهران همیشه تأکید کرده که برنامه اش دارای اهداف صلح آمیز است.
ایران و کشورهای بزرگ توافقی را در پایان نوامبر گذشته در ژنو به امضا رساندند که فعالیتهای اتمی (رژیم)ایران را در برابر کاهش تحریمهای بین المللی از جمهوری اسلامی ایران محدود میسازد.
رجوی در جریان یک کنفرانس بین المللی که در پاریس کمی پیش از روز جهانی حقوق بشر برگزار شده بود افزود «اما ما می بایست اینطور نتیجه گیری نکنیم که آنها از قصد خود برای ساختن بمب اتم دست برداشته اند زیرا مذاکره و توافق در دیدگاه ولایت فقیه امری تاکتیکی است، نه تغییری در سرشت این رژیم ایجاد کرده و نه از استراتژی اش برای ساختن بمب دست برداشته است. از این رو رژیم دنبال فرصتی است که اوضاع را به همان روال سابق بازگرداند.
وی گفت ”به این دلیل درپیش گرفتن سیاست قاطعیت در برابر این رژیم امری ضروری است».
رجوی در این کنفرانس در کنار چند دعوت شده آمریکایی ازجمله رودی جولیانی شهردار سابق نیویورک و هوارد دین رئیس پیشین حزب دمکرات آمریکا سخن میگفت.
سه روز پیش از روزجهانی حقوق بشر، مریم رجوی هم چنین اوضاع در ایران را محکوم کرد و آن را اینگونه توصیف کرد که «مسئله ایران مسئله خلقی است که طی سی سال خواهان کنار زدن فاشیسم مذهبی است که از دست آن به جان آمده است».
او به گزارش سازمان عفو بین الملل اشاره کردکه در آن 600مورد اعدام ظرف یازده ماه گذشته یاد شده و حدود 400مورد آن پس از انتخاب آخوند روحانی ـ منظور رئیس جمهور اعتدالگرای ایران حسن روحانی است- بوده است.
روزنامه الحیات 7/12/2013