کنفرانس بین المللی در پاریس در آستانه روز جهانی حقوق بشر

کنفرانس بین المللی در پاریس در آستانه روز جهانی حقوق بشر: به بهانه مذاکرات اتمی نباید جنایت علیه بشریت در اشرف و اعدامهای جمعی در ایران نادیده گرفته شوند
•    مریم رجوی جامعة جهانی را به ارجاع پرونده نقض حقوق بشر رژیم ملایان به شورای امنیت و حمایت از آزادی زندانیان سیاسی و توقف اعدامها در ایران فراخواند
•    رژیم ایران به رغم یک گام عقب‌نشینی از برنامة بمب‌سازی وادار شده، هرگز از قصد خود برای بمب‌سازی دست برنداشته‌است

روز شنبه 16آذر در آستانه روز جهانی حقوق بشر در یک کنفرانس بین‌المللی در پاریس، شخصیتهای برجسته آمریکایی و اروپایی نسبت به نادیده گرفته شدن قتل عام مخالفان ایرانی در عراق و همچنین نقض گسترده حقوق بشر در ایران از جمله موج اعدامهای جمعی به بهانه مذاکره با ملاها بر سر اتمی هشدار دادند.
آنها همچنین بر ضرورت آزادی بلادرنگ 7گروگان اشرفی که توسط نیروهای ویژه مالکی به خواست رژیم ایران به گروگان گرفته شده اند و ضرورت تأمین حفاظت و سلامت 3000 مخالف رژیم ایران در کمپ لیبرتی تأکید کردند. خواستی که اکنون بیش از سه ماه است صدها نفر از پناهجویان مستقر در کمپ لیبرتی و خانواده های آنان در کشورهای مختلف جهان جهت تحقق آن دست به اعتصاب غذا زده اند و اکنون جان بسیاری از آنها در معرض خطر است.
شرکت کنندگان در این جلسه هشدار دادند که کاهش فشار تحریمها بر رژیم تهران در حالیکه رژیم هنوز از پروژه ساختن بمب اتمی به طور کامل دست نکشیده و همچنان به طور جدی از امکان استمرار تلاش برای دستیابی به برنامه تولید تسلیحات هسته یی برخوردار است، یک اشتباه فاحش و کاملاً مخرب است و صرفاً باعث تشجیع ملایان در تلاش برای دستیابی به سلاح هسته یی می‌شود.

در این کنفرانس که توسط ژان فرانسوا لوگاره، شهردار منطقه 1 پاریس، افتتاح شد، مریم رجوی، رئیس جمهور برگزیده مقاومت؛ رودی جولیانی، شهردار سابق نیویورک و کاندیداری ریاست جمهوری (2008)؛ هاوارد دین؛ کاندیدای ریاست جمهوری آمریکا (2004)، رئیس سابق حزب دموکرات و فرماندار سابق ایالت ورمونت، مایکل موکیزی، وزیر دادگستری آمریکا (2009 – 2007)؛ لوئیس فری، رئیس اف.بی.آی (2001-1993)؛ نون تومبی نائومی توتو، فعال حقوق بشر و دختر اسقف دزموند توتو، که ریاست جلسه را به عهده داشت؛ سینیا فلوری؛ از فیلسوفان نوین و استاد فلسفه سیاسی در دانشگاه آمریکایی در پاریس، گیر هارده، نخست وزیر سابق ایسلند؛ سخنرانی کردند.
 مریم رجوی ضمن بزرگداشت روز جهانی حقوق بشر گفت: صورت مسأله ایران، مقاومت یک ملت به‌جان آمده است که سه دهه است می‌خواهد فاشیسم دینی کنار برود و راه انتخابات آزاد و حاکمیت رأی مردم باز شود اما آخوندها برای حفظ قدرت خود، حقوق بشر آن را به فجیع‌ترین صورت قلع و قمع می‌کنند.
وی با اشاره به گزارش عفو بین‌الملل، درمورد 600 اعدام طی 11ماه گذشته که حدود 400 مورد آنها بعد از انتخاب آخوند روحانی بوده، گفت آخوندها برای حفظ حاکمیت خود به طور روزمره به سرکوب فزاینده به ویژه اعدام و اعمال انواع نابرابریها نسبت به پیروان مذاهب و ادیان و اقوام و ملیتها، و انواع تبعیض و خشونت علیه زنان،.... مشغولند.


رجوی از جامعة جهانی و به طور مشخص از دولتهای غرب خواستار ارجاع پرونده نقض حقوق بشر توسط رژیم به شورای امنیت، حمایت از آزادی زندانیان سیاسی و مشروط کردن معاملات اقتصادی با این رژیم به توقف اعدامها، شد.
رئیس جمهور برگزیده مقاومت ایران «امضای توافقنامة اتمی میان رژیم ایران و کشورهای 5+1 را نقطه عطف مهمی در تحولات مربوط به ایران» خواند و افزود: «هرچند که در این توافقنامه‌ها کاستیهای ناموجهی وجود دارد، با این همه رژیم ولایت فقیه از سر ضعف و بن‌بست به یک گام عقب‌نشینی از برنامة بمب‌سازی ناگزیر شده است. ولی نباید نتیجه گرفت که آنها از قصد خود برای بمب‌سازی دست برداشته‌اند. برای ولایت فقیه مذاکره و توافقنامه یک بازی تاکتیکی است نه تغییر ماهیت و نه دست‌برداشتن از استراتژی بمب‌سازی. از این رو مترصد است که دوباره به وضعیت سابق بازگردد».
وی آنگاه بیش از 100رشته افشاگریهای اتمی مقاومت ایران و نقش راهگشای آن در ممانعت از دسترسی رژیم به سلاح هسته‌یی را مورد اشاره قرار داد و با تأکید بر اینکه «به خطر انداختن صلح و امنیت جهان با سیاست بمب سازی تنها بخشی از کارکرد این رژیم است» گفت: «دیکتاتوری ولایت فقیه، حاکمیت خود را بر پایه سرکوب، تروریسم و بنیادگرایی بر مردم ایران تحمیل کرده است. به همین دلیل یک سیاست قاطع در برابر این رژیم، ضروری است».
مریم رجوی در بخش دیگری از سخنرانی خود گفت: قتل عام و گروگان‌‌گیری دهم شهریور در اشرف یک جنایت علیه بشریت است و شورای امنیت در قبال آن مسئولیت دارد. اما آمریکا به طور خاص به دلیل تعهدات مکرر و مکتوبی که در قبال امنیت و سلامت مجاهدان اشرفی داشته است. مسئولیت اصلی را بر عهده دارد. ما قبل و بعد از این فاجعه، صدها بار ایالات متحده، اتحادیه اروپا و نهادهای ملل متحد را فراخواندیم که دست به اقدامی بزنند. اما هیچ اقدامی انجام نشد، این در حالیست که با نگهداری 7گروگان توسط دولت عراق، جنایت علیه بشریت ادامه دارد، دولت عراق، حتی اجساد شهیدان را هم به گروگان گرفته و آنها را پس از 100روز، هنوز برای خاکسپاری پس نداده است.
رئیس جمهور برگزیده مقاومت ایران، در شصتمین سالروز 16آذر، روز گرامیداشت جنبش دانشجویی در ایران، همه دانشجویان و جوانان ایران را به گسترش اعتراض علیه دیکتاتوری ولایت فقیه، که در فاز شکست و عقب‌نشینی است فراخواند.


دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران
16 آذر1392 (7دسامبر2013)