• سفر برنامه ریزی شده تعداد معدودی از اعضای پارلمان اروپا به ایران تحت حاکمیت آخوندها
خیانت به حقوق بشر و عدالت و تشویق فاشیسم دینی به خونریزی بیشتر است
موج اعدامها در سراسر ایران ادامه دارد. دژخیمان خامنه ای در روز چهارشنبه 20آذر 7 زندانی را به طور جمعی در زندان گوهردشت حلق آویز کردند. در روز 14آذر نیز طی دو اعدام جمعی، 15زندانی در زندان دیزل آباد کرمانشاه و زندان مرکزی ایلام به دار آویخته شدند.
سه زندانی کرد در روز ها 21، 19 و 16 آذر در زندانهای کرمان و زندان مرکزی ارومیه اعدام شدند.
در همین حال انتقال زندانیان به سلولهای انفرادی برای اجرای مجازات وحشیانه اعدام ادامه دارد. از جمله دو زندانی سیاسی از هموطنان عرب اهل اهواز که از روز 17آذر به نقطه نامعلومی منتقل شده اند، در معرض اعدام قرار دارند.
سردژخیم صادق لاریجانی، رئیس دستگاه قضاییه آخوندها در روز 20آذر، گزارشهای مجامع بین المللی در مورد وخامت وضعیت حقوق بشر در ایران را دروغ و مغرضانه خواند وی گفت: «مخالفت با حکم اعدام مخالفت با حکم اسلام است». وی در ارتباط با قانون ضد انسانی و ضد اسلامی قصاص گفت: «این انتظار نابجایی است که بخواهند ما از اجرای مضمونی قرآنی به دلیل تصویب یک قطعنامه دست بکشیم. قوه قضاییه بدون توجه به اعتراضات با قاطعیت به کار خود ادامه میدهد». از نظر این آخوندها اسلام اسم مستعار دیکتاتوری دینی است و بنابراین مخالفت با اعدام مخالفت با کیان نظام منحوس و ضد اسلامی ولایت فقیه است که مردم ایران خواهان سرنگونی آن هستند.
امواج وقفه ناپذیر اعدام که پس از روی کار آمدن روحانی ابعاد بسیار بیشتری به خود گرفته از یکسو وحشت این رژیم از وضعیت انفجاری جامعه و قیام گسترده مردمی را برملا میکند و از سوی دیگر نشان میدهد پراکندن توهم میانه روی و اعتدال از سوی این رژیم صرفاً به ماشین اعدام و شکنجه و کشتار آخوندها سوخت میرساند.
سفر برنامه ریزی شده تعداد معدودی از اعضای پارلمان اروپا به ایران در شرایطی که اعدامهای خودسرانه و جمعی سراسر ایران را فراگرفته، خیانت به حقوق بشر و عدالت و تشویق فاشیسم دینی به خونریزی بیشتر است. سفر این افراد که به حمایت از آخوندهای ایران معروف هستند، با مخالفت گسترده در پارلمان اروپا مواجه شده است. گروه احزاب مردم اروپا، بزرگترین گروه پارلمانی اعلام کرد هیچیک از اعضای آن در این هیأت شرکت نخواهد کرد. وی افزود: «متاسف است که تعداد اعدامها در ایران بعد از به روی کار آمدن دولت جدید افزایش پیدا کرده است...یکی از عناصر ضروری دیالوگ بین پارلمانی باید حقوق بشر و همچنین سازمانهای غیر دولتی و نمایندگان اپوزیسیون را شامل بشود».
رهبر گروه محافظه کاران و رفرمیستهای پارلمان اروپا نیز اعلام کرد هیچکس از این گروه در این هیأت شرکت نمیکند و افزود «هیچ نشانه یی از بهبود وضعیت حقوق بشر در ایران در دوران روحانی دیده نمیشود. وی افزود: تا زمانیکه تغییر واضح در رابطه با حقوق بشر حمایت از تروریسم و گسترش سلاح هسته یی از طرف ایران مشاهده نگردد نمایندگان پارلمان اروپا نباید به ایران سفر کنند.
دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران
21آذر 1392 (12دسامبر2013)