سخنرانی رئیس جمهور برگزیده مقاومت مریم رجوی در پارلمان ایتالیا

 

 رئیس جمهور برگزیده مقاومت روز چهارشنبه در ادامه سفر خود به ایتالیا در جلسه رسمی استماع حقوق بشر در پارلمان این کشورسخنرانی کرد. طی این جلسه بیانیه ایران، حمایت اکثریت پارلمانترهای ایتالیایی از مقاومت ایران و برنامه ده ماده خانم مریم رجوی رئیس جمهور برگزیده مقاومت به ایشان تقدیم شد. در این بیانیه، اکثریت پارلمانترهای ایتالیا از حقوق ساکنان لیبرتی دفاع کردند و حمله اول سپتامبر به اشرف را محکوم کرده و خواستار آزادی فوری گروگانهای اشرفی شدند.
به متن سخنرانی رئیس جمهور برگزیده مقاومت در جلسه رسمی استماع حقوق بشر در پارلمان ایتالیا توجه کنید:

آقای رئیس! نمایندگان محترم!
از اینکه بار دیگر در خانة دمکراسی ایتالیا هستم، بسیار خوشوقتم.
بیانیه‌یی که از سوی اکثریت اعضای مجلس ایتالیا امضا شده، نمودی از همبستگی ارزشمند ایتالیا با مردم ایران است. این بیانیه با دفاع از حقوق بشر ایران و تأکید بر تأمین حفاظت مجاهدان لیبرتی، سیاستی را ترسیم می‌کند که باید پیشاروی سیاست اروپا و جامعة جهانی در قبال ایران قرار گیرد.
از سوی مردم و مقاومت ایران، عمیق‌ترین تقدیر‌ها را به نمایندگان پارلمان ایتالیا ابراز می‌کنم.
 در مبارزة عادلانه برای دموکراسی و صلح و حاکمیت مردمی، خوشبختانه اکثریت قانونگذاران در کشورهای اروپایی و آمریکا را در کنار خودمان داریم. این به‌راستی برای ما و مردم ما مایة پشتگرمی است.
بسیار خوشحالم که امروز به اطلاع شما برسانم: دادگاه اسپانیا، درپی شکایت خانواده های مجاهدان اشرفی، مشاور امنیتی مالکی و مسئول کمیتة سرکوب اشرف را به اتهام جنایت علیه جامعة بین المللی و کشتار و گروگانگیری در اشرف، به چالش کشیده است.
دادگاه با تأکید بر اینکه مجاهدان اشرفی حفاظت شده در چارچوب کنوانسیون چهارم ژنو هستند، برخی از موارد اتهام مشاور امنیتی مالکی، به‌عنوان رئیس ”کمیته اشرف”، را به این شرح بر می شمارد:
 - 35 قتل و 337 فقره جراحت عمدی در 8 آوریل 2011،
 - 52 قتل و 7 مورد گروگان گیری در اول سپتامبر 2013
به این ترتیب، تلاشهای گسترده و اعتصاب غذای مجاهدان لیبرتی و ایرانیان در سراسر جهان، و همچنین اقدامات حامیان بزرگ مقاومت ایران در سراسر جهان، مانند پارلمان ایتالیا، یک گام بلند به سمت پیروزی برداشته است.
بر اساس توافق میان دولت دست نشاندة ملاها و ملل متحد، اعضای مقاومت از اشرف، که به مدت 26 سال با هزینة خود و با رنج و تلاش بسیار ساخته بودند، به‌طور اجباری به کمپ لیبرتی منتقل شدند.
مطابق قول ملل متحد، آمریکا و اتحادیه اروپا، قرار بود آنجا یک کمپ ترانزیت موقت برای انتقال اعضای مقاومت به کشورهای اروپایی باشد؛ اما این یک وعدة دروغ بود.
بعد از گذشت نزدیک به دو سال فقط 10 درصد آنها منتقل شده‌اند. در عوض، دولت عراق بر اساس دستور ملاها کمپ را به زندانی تبدیل کرد که حتی ملاقات وکلا و اعضاء خانواده در آن ممنوع است و ساکنان تحت محاصرة پزشکی هستند. شمار زیادی از بیماران در اثر این محاصره و کارشکنیهای ضدانسانی توسط نیروهای عراقی، جان خود را از دست دادهاند.
از فوریه تاکنون، لیبرتی سه بار هدف حملات موشکی قرارگرفته و 10 تن از مجاهدان به شهادت رسیده‌اند.
ایالات متحده، اتحادیه اروپا و ملل متحد در جریان جابه‌جایی اجباری مجاهدان اشرف، بارها قول تأمین حفاظت و امنیت دادند، اما این قولها زیر پا گذاشته شد.
اگر کارزار پیگیر همین مقاومت و حامیانش در سطح بین المللی نبود، آخوندها و دست نشاندگانشان در عراق، فجایع بسیار بیشتری در اشرف و لیبرتی، مرتکب می‌شدند.
هفتة گذشته، گروه کار ناپدید شدگان اجباری و گروه کار بازداشتهای خودسرانة ملل متحد و 4 گزارشگر ویژة مللمتحد: گزارشگر اعدام، گزارشگر شکنجه، گزارشگر زنان و یک کارشناس مستقل ملل متحد، از حکومت عراق خواستند محل نگهداشتن 7گروگان ربوده شده از اشرف را مشخص کند. آنها گفتند که مقامات عراق باید موقعیت افراد مفقود شده را روشن کنند، سلامتی و حقوق آنها را تضمین کنند و از استرداد آنها به ایران خودداری کنند.
قبل از این هم  عفو بین‌الملل و سازمان جهانی ضدشکنجه، با تأکید بر این‌که گروگانهای اشرفی در عراق به‌سرمی‌برند، دولت عراق را مسئول آن دانسته‌اند.
در حالی‌که ارگانها و مسئؤلان تخصصی، چه در ملل متحد و چه در ارگانهای حقوق بشری، نسبت به مسئولیت دولت عراق، اتفاق نظر دارند.
باید پرسید: این چه سیاست شومی است که با زیرپا گذاشتن حقایق، می‌خواهد دست قاتلان و مجرمان اصلی، یعنی مالکی و خامنه‌ای، را بشوید؟
این رویکرد غیرمسئولانه، موتور جنایت بزرگتری را روشن می‌کند.
از اینرو این هشدار را تکرار می‌کنم: هر اتفاقی که برای مجاهدان لیبرتی بیفتد، دولت آمریکا و ملل متحد در قبال آن، مسئولیت کامل دارند. آنها باید امنیت و سلامت مجاهدان لیبرتی را طبق تعهداتشان تضمین کنند.
از دولت ایتالیا انتظار داریم که رهبری ابتکاری در سطح اتحادیه اروپا را به‌دست گیرد؛ به‌طوری‌که دولت عراق را وادار کند که الزامهای حفاظتی لیبرتی را تأمین و گروگانها را آزاد سازد.
من همچنین از دولت‌ ایتالیا میخواهم‌ برای ترغیب سایر دولتها، انتقال گروهی از مجاهدان لیبرتی را  به این کشور بپذیرد؛ به‌خصوص که پیش از این، کمیسیون خارجی مجلس ایتالیا طی قطعنامه‌یی پذیرش گروهی از اعضای این جنبش به ایتالیا را از تصویب گذرانده است.

دوستان عزیز!
کشتار در اشرف و لیبرتی، آن روی سکة نقض حقوق بشر در داخل ایران است. چهار ماه بعد از روی کار آمدن آخوند روحانی، شمار اعدام‌‌شدگان بیش از 400نفر است، سرکوب پیروان مذاهب مختلف و ملیتها شدت یافته اعدام و شلاق زدن در ملاءعام و بگیر و ببندهای گستردة جوانان به بهانه های واهی به منظور گسترش جو رعب و وحشت در جامعه، به پدیدة روزمره تبدیل شده است.
هجوم آخوندها برای خردکردن تجهیزات ماهواره‌یی و فیلترینگ سایت‌ها و شبکه‌های اجتماعی، گسترش یافته است.
اما متاسفانه دولتهای‌ غرب، در کشاکش بر سر برنامة بمب سازی رژیم، هم وضعیت حقوق بشر در ایران و هم وضعیت اضطراری زندان لیبرتی و هم مداخلات مرگبار ملایان در منطقه را یکسره به فراموشی سپرده اند.

حضار محترم!
ولی فقیه ارتجاع، در برابر انزوا و اعتراض داخلی و بین المللی و در بحران مرگبار درونی و ورشکستگی اقتصادی، ناگزیر شد در مذاکرات ژنو 3، یک گام عقب بنشیند. اما متأسفانه توافقنامة ژنو برای کنترل فعالیت‌های مخفی آخوندها تضمینی ندارد و در یک کلام، کلید بمب سازی ‌همچنان در دست رژیم است.
با توجه به ضعفها و بحرانهای رژیم، اگر 5+ 1برسر اجرای کامل قطعنامه های شورای امنیت می ایستاد، قطعاً می‌توانست در همان ژنو، آخوندها را به ازمیان برداشتن کامل برنامة شوم اتمی اش وادار کند.
اما به‌دلیل سیاست فوق العاده ضعیف غرب، سه هفته پس از امضای توافقنامه، رژیم ایران به شیوة همیشگی خود، به تحریف و تقلب روی آورده است.
در همین فاصله آخوندها رسماً ساخت یک سانتریفیوژ جدید و پیشرفته‌تر را اعلام کرده‌اند و از ادامة ساخت و گسترش نیروگاه اراک و گسترش برنامة تولید اورانیوم صحبت می کنند.
دیکتاتوری حاکم در فاز پایانی است. و در برابر فشارهای واقعی  چاره‌یی جز عقب‌نشینی ندارد. کافیست سیاست امتیاز دادن و کنار آمدن با آخوندها، جای خود را به یک سیاست مسئولانه و قاطع بدهد.
راه حل نیز روشن است:
ـ آخوندها را به پذیرش پروتکل الحاقی و بازرسیهای سرزده از سایتهای اعلام شده و نشده وادار کنید.
ـ تمام ذخائر اورانیوم را اکسید و تمام سایتهای اتمی رژیم را منحل کنید.
ـ از هرگونه کاهش تحریمهای بین‌المللی علیه رژیم ایران تا زمان پذیرش قطعنامه‌های شورای امنیت توسط این رژیم، خودداری کنید.
مردم ایران کمک‌های ایتالیا به جوانان ایران در جریان قیام‌های سال 88 را از یاد نبرده‌اند و از ایتالیا و همه کشورهای غرب انتظار دارند که به خاطر روابط اقتصادی، نسبت به نقض حقوق بشر در ایران و کشتار مخالفان در لیبرتی سکوت نکنند.
راه حل نهایی و قطعی ایران و راه مقابله با خطرات مبرم آخوندها در منطقه، حمایت از خواست مردم و مقاومت ایران برای تغییر رژیم است. مردم ایران و مقاومت سازمانیافتة آنها می‌توانند تغییر را محقق کنند.
بدیهی است که ما پیوسته خواهان برگزاری انتخابات آزاد، تحت نظر مل لمتحد بوده و هستیم.
ما برای یک ایران دموکراتیک مبتنی بر جدایی دین و دولت، صلحدوست و غیراتمی مبارزه می‌کنیم که در آن پیروان مذاهب و ملیتهای مختلف، از حقوق برابر برخوردار خواهند بود و از شکنجه و اعدام خبری نخواهد بود. ما از بازار آزاد حمایت می‌کنیم.  
زنان از حقوق متساوی با مردان برخودار خواهند بود و از جمله در رهبری سیاسی مشارکت برابر خواهند داشت.
از نظر ما قوانین ضدانسانی شریعت آخوندی مردود است و حقوق مدنی که در ایران امروز نابودشده، باید احیا شود و با اعلامیة جهانی حقوق بشر منطبق باشد.
یکبار دیگر از منتخبان مردم ایتالیا و تلاشهایشان در همبستگی با مردم آزادیخواه ایران سپاسگزاری ‌می‌کنم و پیشاپیش، کریسمس و آغاز سال نو را به مردم و منتخبان ایتالیا تبریک می‌گویم.  متشکرم
27 آذر 1392