نمایندگان زن و فعالان برابری زنان در آلمان، طی بیانیه یی همبستگی خود را با زنان مقاوم اشرف اعلام کردند

 مریم رجوی در جلسه یی به دعوت جمعی از نمایندگان مجلس فدرال آلمان، از آنان خواست که برای تغییر سیاست اتحادیه اروپا در قبال ایران تلاش کنند و به دفاع از اشرف برخیزند.

این جلسه، با عنوان «زنان، نیروی تغییر» روز چهار‌شنبه چهارم فروردین، به دعوت جمعی از نمایندگان مجلس فدرال آلمان و معاون مجلس برلین در دفتر نمایندگی زارلند در برلین برگزار شد.

خانم رجوی در سخنان خود موقعیت زنان ایران در مقاومت علیه فاشیسم مذهبی را تشریح کرد.
درمورد شایستگی زنان ایران، خانم  رجوی به اشرف اشاره کرد که توسط زنان پیشتاز هدایت می‌شود و در سخت‌ترین شرائط پایداری می‌کند. آن‌هم در حالی که زیر فشار شدیدترین توطئه‌ها و حمله‌ها از سوی رژیم قرار دارد و تحت یک محاصره ضدانسانی است.


وی توضیح داد که سابقه 150 ساله مبارزه زنان ایرانی، همچنین وجود یک مقاومت سازمان یافته و پایبندی آن به برابری زن و مرد و به خصوص ابتکار تاریخی ‌اش در پذیرش رهبری زنان از مهمترین عوامل ارتقاء زن ایرانی به موقعیت کنونی  است.
این عوامل خود را در قیام‌های 9 ماه گذشته در ایران به خوبی نشان داد. به  طوری که زنان ایران در مقیاس چشمگیری در قیامها شرکت کردند و این باز هم اثبات می‌کند که زنان پاسخ بنیادگرایی‌اند و شکست بنیادگرایی به دست زنان امکان‌پذیر است.

در بخش دیگری از سخنان خود رئیس جمهور برگزیده مقاومت با انتقاد از سیاست غرب در قبال ایران گفت: مردم ایران با قیام خود نشان دادند که خواستار تغییراند و بهای آن را می‌پردازند. به علاوه یک جنبش سازمان‌یافته با برنامه دمکراتیک و پشتوانه مکفی مردمی وجود دارد،  اما متأسفانه غرب سیاست خود نسبت به ایران را در عمل تغییر نداده و رشته‌های مماشات را هم‌چنان حفظ کرده است. هم در ادامه مناسبات گسترده اقتصادی که حتی بعضا تا فروش ابزار سرکوب و سانسور گسترش می بابد و هم در اعمال فشار به اپوزیسیون.
خانم رجوی از منتخبان مردم آلمان و به خصوص از زنان این کشور خواست که برای توقف مماشات دولتهای اتحادیه اروپا با رژیم و به رسمیت شناختن مقاومت  ایران کوشش کنند و در مقابل تهدیدات رژیم ایران و همدستانش در عراق برای نابودی ساکنان اشرف، به حمایت از هزار زن اشرف برخیزند. 

خانم هیله گوزه یاکوب رولف،  دبیر کمیته آلمانی همبستگی برای یک ایران آزاد و رئیس سندیکای مددکاران اجتماعی آلمان که اداره جلسه را برعهده داشت، با خوش‌آمدگویی  به خانم رجوی  یادآوری کرد که از پانزده سال پیش از  مقاومت ایران و زنان این مقاومت حمایت می‌کند. وی گفت بسیار خوشحالم که در این جلسه  نمایندگان احزاب مختلف آلمان شرکت کرده‌اند. وی اظهار امیدواری  کرد که پیوستن این جمع به  حامیان مقاومت به  همبستگی با مردم ایران کمک کند.
 

خانم ریتا پاولسکی، عضو هیئت رئیسه فراکسیون پارلمانی حزب دمکرات مسیحی  و رئیس زنان این فراکسیون گفت: من  تحت تأثیر شجاعت شما قرار گرفتم که برای آزادی می‌جنگید  و با شخصیت بی‌نظیرتان این کار را پیش می‌برید. من مقاومت شما را ستایش می‌کنم و با آن ابراز همبستگی می‌کنم. مطمئناً زنان تغییر را محقق می‌کنند.

خانم  آنته هوبینگر، رئیس گروه نمایندگان مذهبی مجلس فدرال از حزب دمکرات مسیحی به رنج‌های زنان ایران از جمله  وضع زنان زندانی و تحت شکنجه اشاره کرد و تأکید نمود که زنان ایران در  مبارزه برای آزادی باید از همبستگی زنان آلمان برخوردار شوند. من از شورای ملی مقاومت حمایت می‌کنم. این مقاومت توانست لیست تروریستی را کنار  بزند و اکنون در اروپا گوشها باید به آنچه آنها می‌گویند باز شود.

خانم مونیکا تیمن  شهردار شارلوتن بورگ  بزرگترین منطقه برلین گفت ساکنان اشرف در  مقابل رژیم ایستاده‌اند. من مبارزه زنان ایران را ستایش می‌کنم. ما باید  مشکل ایران را مورد توجه قرار دهیم و به  کسانی که چشم ما را به  آن باز می‌کنند کمک کنیم. خانم رجوی من از مبارزه شما تقدیرمی‌کنم خدا به شما قدرت بدهد که راهتان را ادامه دهید.

خانم کاترینا لندگراف، عضو کمیسیون زنان مجلس فدرال از حزب دمکرات مسیحی بر اهمیت همبستگی آلمانی‌ها با مقاومت ایران تأکید کرد و گفت ما در  پارلمان فدرال آنچه را در اختیار داریم برای پیشرفت مبارزه شما انجام می‌دهیم.خانم رجوی ما شجاعت شما را تحسین می‌کنیم.  امیدواریم بتوانید تغییر را در ایران محقق سازید.

خانم کارین زایدل کالموتسکی ، معاون مجلس برلین از حزب سوسیال دمکرات گفت من این جا هستم که سلام دوستانم را به شما برسانم. مطمئن باشید که شهروندان  برلینی و تمام دوستان‌مان در  مجلس برلین با شما هستند همبستگی ما با شما و تمام زنانی است که در راه شما قدم برمی‌دارند.

 

خانم دکتر گابریله هیلر، نماینده مجلس برلین گفت مقاومت شما همیشه برای من تکان دهنده است. و امروز خوشحالم که می‌بینم مقاومت دوستان جدیدی پیدا کرده است. خانم مریم رجوی برای دمکراسی تلاش می‌کند و ما باید پشت این هدف باشیم.
هم‌چنین در مورد 3400 تن ساکنان اشرف و به خصوص هزار زن که آن جا هستند نگرانی خود را ابراز می‌کنیم. ما نگرانیم که وضعیت کنونی عراق و مسائل انتخابات فضایی  ایجاد کند که اشرف به خطر  بیفتد. پیام ما این  است که اشرف و به خصوص زنان آن باید از حفاظت برخوردار  شوند.

خانم اوته فوکت، عضو هیئت رئیسه حزب سوسیال دمکرات و معاون سابق وزیر داخله و عضو کمیسیون محیط زیست مجلس فدرال گفت جمع امروز ما نشان می‌دهد که می‌خواهیم همبستگی‌مان را اعلام کنیم تا توجه عمومی به وضعیت ایران جلب  شود. باید مسأله ایران در  افکار عمومی  فعال نگه‌داشته شود تا سیاستمداران به آن کمک کنند. این همبستگی به سود خود ما هم هست زیرا این مسأله‌یی است که پای کشورهای دیگر به  آن کشیده می‌شود.

خانم پروفسوراشتفانی شولتسه، جانشین رئیس دانشگاه نویه براندنبورگ گفت زنان باید به قدرت نهفته در  خود توجه کنند. ما می‌توانیم در  مدارهای سیاسی  مختلف در مورد مسائل ایران و نقض حقوق بشر در آن فعالیت کنیم. ما باید خواسته‌های خود در این زمینه را با دولت آلمان در میان  بگذاریم و از آن  بخواهیم که به  طور  واضح اعلام کند که چه اقدامهایی انجام می‌دهد.

خانم دکتر گرتا تولمن، ناشر و سردبیر مجله زنان از زنان اشرف که زندگی خود را وقف مبارزه برای آزادی کرده‌اند، تقدیر کرد. و  بر ضرورت تحریم اقتصادی رژیم ایران تأکید نمود.

خانم ناهید همت آبادی به عنوان یک هنرمند و خواننده اپرا و عضو شورای ملی مقاومت و به عنوان مادر دو تن از ساکنان اشرف توجه حاضران را به ضرورت دفاع از اشرف جلب کرد و  به آنها گفت امروز بیش  از هر زمان دیگر همبستگی با اشرف ضروری است.

خانم فلور صدودی عضو شورای ملی مقاومت از نقش رئیس جمهور برگزیده مقاومت سخن گفت که به عنوان یک زن مسلمان که مدافع اسلام روشنا و بردبار است، ایستادگی در برابر بنیادگرایی اسلامی را هدایت کرده است. وی با فراخواندن زنان آلمان به همبستگی با اشرف گفت: اگر اشرف نباشد مردم ایران امید خود را از دست می‌دهند اشرف امید مردم ایران است و باید حفظ شود.

این جلسه با قرائت بیانیه‌‌یی در حمایت از قیام مردم ایران و اشرف به پایان رسید.
نمایندگان زن در مجلس فدرال آلمان و مجلس برلین و فعالان جنبش برابری در این کشور با امضای این بیانیه، همبستگی خود را با ساکنان اشرف اعلام کردند و از دولت آلمان خواستند که دولت آمریکا و سازمان ملل را مؤظف کند که حفاظت ساکنان اشرف و عدم تکرار حمله و خشونت و جابجایی اجباری آنان بویژه 1000 زن مقاوم را تامین و تضمین کنند.

 

متن بیانیه
گزارش سازمانهای مدافع حقوق بشر و حقوق زنان, از وضعیت وخیم زنان در ایران حکایت میکند. سرکوب و تبعیض علیه زنان در ایران در قانون اساسی و قوانین موضوعه کشوری نهادینه شده است.
طی 30 سال حاکمیت مذهبی در ایران هزاران زن بدلایل سیاسی اعدام و شمار بیشتری زندانی شده و تحت شکنجه های وحشیانه جسمی و روحی قرار گرفته اند. مقامات رژیم اذعان می کنند که تجاوز به زندانیان سیاسی بویژه زنان یک شکنجه سیستماتیک در زندانهای رژیم ایران است.
در نقطه مقابل این رژیم زن ستیز, زنان از ابتدا در مقابل آن مقاومت کردند و در جریان قیام 9 ماهه اخیر نقش پیشتازی در آن داشتند.
حضور 1000 زن مقاوم در شهر اشرف در عراق, مرکز استقرار سازمان مجاهدین خلق ایران که اکثر آنها بیش از دو دهه است با این رژیم چنگ در چنگ هستند, نشانه بسیار واضحی از ظرفیتهای زن ایرانی برای دست یابی به آزادی و برابری است.
ما شرکت کنندگان در جلسه ضمن تقدیم بهترین همدردیها و همبستگی هایمان با خواهران ایرانی مان, بر نکات زیر تاکید میکنیم:
1- ما از دولت و همه سازمانهای مدافع حقوق بشر در آلمان میخواهیم سیاستها و عملکردهای زن ستیزانه و سرکوبگرانه رژیم ایران علیه زنان را محکوم نموده و همه تلاش خود را برای آزادی زندانیان سیاسی در ایران بویژه زندانیان زن به عمل بیاورند,
2- ما از طرح 10 ماده ای خانم مریم رجوی رییس جمهور برگزیده مقاومت ایران برای آزادی و برابری زنان حمایت می کنیم
3- ضمن اعلام همبستگی با ساکنان اشرف و خانواده های آنها, از دولت آلمان می خواهیم دولت آمریکا و سازمان ملل را به تامین و تضمین حفاظت ساکنان اشرف و عدم تکرار حمله و خشونت و جابجایی اجباری آنان بویژه 1000 زن مقاوم را فرا بخواند