زهرا جباری در شرایط بسیار حاد جسمی در زندان اوین

به گزارش فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران زهرا جباری بدلیل بیماری قلبی و رماتیسم در وضعیت بسیار حادی در زندان بسر میبرد, وی به سختی قادر به راه رفتن است و سایر زندانیان سیاسی  در کارهای شخصی به او کمک میکنند.


زهرا جباری 36 ساله , دارای یک فرزند میباشد او از مدتها قبل از ناراحتی قلبی , کم  خونی و رماتیسم رنج میبرد ولی از درمان او خودداری میکنند.بهداری زندان با بهانه نداشتن پزشک و دستگاه لازم اقدامی نمیکند و میگوید باید به بیمارستانهای بیرون از زندان مراجعه کند ,بازجویان جنایتکار اطلاعات هم از درمان او در مراکز پزشکی حتی با هزینه خانواده خودش تا بحال ممانعت کرده اند . و وضعیت جسمی او روز به روز بدتر میشود .
خانم جباری روز 22 اسفند درحالیکه دست به دست او زده بودند برای دومین بار به شعبه 28 بیدادگاه انقلاب برده شدو قرار بود توسط محمد مقیسه ای معروف به ناصریان از کمیسیون قتل عام زندانیان سیاسی سال 67 مورد محاکمه قرار بگیرد, ولی به دلیل عدم حضور بازجو دادگاه او به تاریخ نامعلومی به تعویق افتاد. خانم زهرا جباری در دادگاه قبلی اعلام کرده بود که در اثر شکنجه های وحشیانه ناخن یکی از انگشتان پای او را جدا کرده بودند. هنگام برگزاری دادگاه به خانواده وی اجازه حضور در دادگاه را ندادند.وکیل خانم جباری که تاحدی توانسته پرونده وی را مطالعه کند. میگوید در پرونده چیزی دال بر اتهام وی وجود ندارد و تنها اتهام اوحضور خواهر وبرادرش در قرارگاه اشرف در عراق میباشد.
خانم جباری 27 شهریور (روز قدس) دستگیر شد و به سلول انفرادی بند 209 اوین منتقل شد. در آنجا تحت شکنجه های جسمی و روحی قرار گرفت به حدی که یکی از ناخن های پایش کنده شد, بازجویان به این وسیله میخواستند او را وادار به پذیرفتن اتهامات دروغین کنند. او بیش از دو ماه در انفرادی بند 209 بود و سپس به بند زنان زندان اوین منتقل شد.
خانم جباری همچنان در بلاتکلیفی بسر میبرد .  مزدوران از گرفتن لباس و وسایل فردی وی از طرف خانواده اش خودداری میکنند و خانم جباری به مدت 7 ماه است که با  همان لباسهای که دستگیر شده بسر میبرد و علیرغم بیماریهای مختلف از داشتن لباس کافی محروم است.
در حال حاضر بیش 20 زن زندانی سیاسی در بند زنان زندان اوین بسر می برند که از جمله آنها؛ خانم بهاره هدایت،مهدیه گلرو،مریم ضیاء،نازیلا دشتی،، شبنم مددزاده، فاطمه ضیائی،عاطفه نبوی، صدیقه فلاحت زاده،عالیه اقدام دوست و ... را میتوان نام برد.