بحران حاکمیت زهر خورده آخوندی - جنگ گرگها بر سر رابطه با غرب و زهر اتمی

محکومیت جهانی رژیم به خاطر نقض حقوق بشر و شکست مانورها و نمایشهای آخوند روحانی برای اعتدال و میانه روی به بحران دامنه داری در درون رژیم تبدیل شده و به دنبال تصویب قطعنامه پارلمان اروپا در مورد استراتژی رابطه با رژیم و مرتبط کردن آن با موضوع حقوق بشر و هم چنین شکست تلاشهای رژیم برای جلوگیری از تمدید مأموریت گزارشگر ویژه ملل متحد و بازتاب جهانی روشنگریهای مجاهدین و مقاومت ایران و مدافعان و مبارزان حقوق بشر در سطح بین المللی در باره اعدامهای فزاینده و شکنجه و آزار زندانیان به ویژه زندانیان مقاوم و در حال اعتصاب غذا، سبب شده است که بحران دیکتاتوری ضدبشری آخوندها تشدید شود و روزی نیست که سران و کارگزاران رژیم، سراسیمگی و درماندگی نظام ولایت را در این باره بارز نکنند. توجه شما را به گوشه یی دیگراز موضعگیریهای آنها که خود به قدرکافی روشن است جلب می کنیم.

پاسدار علی لاریجانی، رئیس مجلس ارتجاع با غیظ بسیار از شکست مانورهای رژیم، محکومیت نقض حقوق بشر در ایران و تصویب  قطعنامه پارلمان اروپا را ناشی از این دانست که عده یی، سیاستمداران  اروپایی را فریب داده اند و در جلسه مجلس آخوندی، گفت استانداردهای حقوق بشری القای «تروریستها» به پارلمان و سیاستمداران اروپا بوده است!. (رادیو فرهنگ از جلسه علنی مجلس - 17فروردین 93)

وی ادامه داد: ”موضوع دیگر که باید به آن اشاراتی شود در باب قطعنامه اخیر پارلمان اروپاست که در واقع بیانیه ای سیاسی بیش نیست چه از نظر نحوه تنظیم مطالب، چه از نظر جایگاه نمادین پارلمان اروپا که نفوذی در اجرا ندارد نگاه تبلیغاتی کامل مسلط بر سایر شئون آن می‌باشد و با لحن پر طمطراق تلاش نمودند ریاضت منفی تحمیق را بر خود روا دارند و نوعی پریشان گویی در این متن انشاء گونه دیده می‌شود. آیا به این‌گونه رفتار سیاست گفته می‌شود؟ شاید همان سیاستی است که بقول یکی از سیاستمداران اروپایی در مردابها عمل می‌کنند. یا این عبارت عجیب و غریب در مورد انتخابات ریاست‌جمهوری ایران که آمده است مطابق استانداردهای دموکراتیکی برگزار نشده که اتحادیه اروپا برای آن ارزش قائل است.
 اما این بیانیه نشان داد نویسندگان آن حداقل برخی تعاملات متفکرین خود را ملاحظه نکردند که به فرهنگ ملت ما خورد گرفتند که چرا قاچاقچی مواد مخدر را اعدام می‌کند یا در باره حقوق زنان یا سایر وجوه در مورد ادیان ساختگی مسیر حرکت ملت ایران را مخالف استانداردهای خود دانستند.
ما مثل شما مهارت نداریم در باره آن‌چه خوب نمی‌دانیم این‌گونه نسخه و راه‌کار تجویز کنیم اما شاید مناسب نباشد پارلمان اروپا تحت‌تأثیر تروریزم دولتی صهیونیزم و تروریستهای آدمکش اطلاعات غلط را پایه قضاوت خود قرار دهد“. رادیو فرهنگ از جلسه علنی مجلس - 17 فروردین 93

علا الدین بروجردی رئیس کمیسیون امنیت مجلس رژیم نیز فریاد و فغان سرداد که قطعنامه پارلمان اروپا علیه نقض حقوق بشر در ایران نتیجه تأثیر گذاری مجاهدین بوده است.
وی ادامه داد: ”پارلمان اروپا یا اتحادیه اروپا طی هفت، هشت، ده سال گذشته به‌صورت مکرر بیانیه‌هایی بر ضد جمهوری اسلامی مطرح کرده و نوع رفتارش هم موید این قضیه است، در طی دو سال گذشته هم بیش از ده بیانیه را صادر کرده بر ضد جمهوری اسلامی که اصولاً جمهوری اسلامی به اینها وقعی نمی‌گذاره چرا این مقطع را مجدداً انتخاب کرده پارلمان اروپا، برای یک بیانیه تازه؟ ...من معتقدم که حتماً تحریک صیهونیستها نقش اساسی تو این قضیه داره و لابی مزدورانی مثل منافقین که دائماً تو این پارلمان اروپا می‌چرخند و در واقع حضور دارند و تأثیر گذارند بر افکار نمایندگان ملتهای اروپایی در این پارلمان“. تلویزیون شبکه دو- 16فروردین 93
نقوی حسینی سخنگوی کمیسیون امنیت مجلس ارتجاع نیز، با گفتن اینکه در قطعنامه پارلمان اروپا هر آنچه مجاهدین گفته اند شنیده می شود، گفت: ”شما چرا به تعهدات بین‌المللی خودتان در مقابل با جمهوری اسلامی عمل نکردید. بنابراین اینها مطالبی است که سازمان منافقین، موساد جمع‌آوری کردند اینها را ما بارها از این مراکز سخن پراکنی علیه جمهوری اسلامی ایران شنیدیم، جمع‌آوری شده و شده قطعنامه پارلمان اروپا. مجلس شورای اسلامی اولا ازاین بخشها به هیچ عنوان نمیتوان بگذره وحتما برخورد قاطع خواهدکرد. از سوی دیگه دولت باید یک برخورد انقلابی داشته باشه، این قطعنامه یعنی جنگ علیه ملت ما، آشوب و فتنه علیه ملت ما، دولت باید مواضع انقلابی و اصولی ملت ایران در مقابل اینها اعلام بکنه. … اعتقاد شخصی دارم که وزارت امورخارجه و دستگاه دیپلوماسی باید سفرای این کشورها را احضار بکنه به سفارتخانه و اخطار به آنها بده و اعلام بکنه اگر این قطعنامه ملغی نشه ماتصمیم دیگری درمورد اتحادیه اروپا خواهیم گرفت“. تلویزیون رژیم - 16 فروردین 93

عبدالرضا مصری سخنگوی هیأت‌رئیسه مجلس نیز گفت: ”آن‌چه در قطعنامه پارلمان اروپا آمده‌ این است که ما بر روی کل انقلاب اسلامی خط بکشیم... مگر می‌شود در این شرایط به اتحادیه اروپا اجازه دهیم به بهانه‌های واهی حقوق‌بشری دخالت‌های بی‌جا در کشور ما داشته باشد؟ ... مردم ایران اجازه نمی‌دهد که آنها یک دکه و یا اتاق در ایران تأسیس کنند، چه برسد به این‌که دفتر نمایندگی داشته باشند“. سایت جهان نیوز - 16 فروردین 93

موسوی نژاد عضو مجلس آخوندی گفت: ”نمایندگان مجلس امروز یکشنبه در نخستین جلسه کاری خود بیانیه ای را در محکومیت این قطعنامه پارلمان اروپا تهیه می کنند.، و به عنوان یک طرح دو فوریتی به مجلس می دهند. همچنین تذکر لازم به وزارت خارجه داده می شود“.
آصفری عضو کمیسیون امنیت مجلس ارتجاع اظهار داشت: ”در جلسه روز یکشنبه مجلس، نمایندگان پیشنهاد برای توقف مذاکرات هسته‌ای در قبال قطعنامه حقوق بشری پارلمان اروپا در قالب یک پیشنهاد به دولت داده می شود. چرا که ما انتظار واکنش جدی از سوی وزارت امور خارجه در قبال این مسئله را داریم“.

دلیگانی عضو دیگر مجلس رژیم اضافه کرد: ”این طرح  یک ماده واحده و هشت بند دارد که دولت روحانی مؤظف شده است، در روابط با کشورهایی که به این قطعنامه رای مثبت داده اند، تجدیدنظر کند. علاوه بر آن دولت مؤظف شده، تا «از تأسیس هر گونه دفتری از سوی پارلمان اروپا یا سازمان‌های مدعی حقوق بشر در کشور ممانعت به عمل آورد“.

تصویب قطعنامه پارلمان اروپا و محکومیت دیکتاتوری محملی برای تشدید جنگ گرگها و تسویه حساب باندهای درونی رژیم شده است.


پاسدار شریعتمداری، نماینده خامنه ای، در سرمقاله کیهان نوشت: در این قطعنامه گفته شده، نظام  باید توافقنامه ژنو را بی‌کم و کاست اجرا کند!... عوامل زندانی فتنه 88 را آزاد کند!... به نقض حقوق‌بشر خاتمه بدهد!... به احمد شهید گزارشگر ویژه کمیسیون حقوق‌بشر سازمان ملل متحد اجازه ورود به ایران داده شود و بتواند آزادانه با هرکس دیگری که می‌خواهد ملاقات کند! در قطعنامه اتحادیه اروپا، انتخابات ریاست‌جمهوری یازدهم غیردموکراتیک تلقی شده و به چند نمونه دیگر از قوانین جاری کشور نیز به اصطلاح اعتراض شده است!
این توافقنامه که پیش از این در نقد آن نوشته‌های مستند و مفصلی داشته‌ایم و امروزه، حریف در اجرای آن دست کشیدن نظام از همه دستاوردهای انقلاب اسلامی را می‌بیند، همان توافقنامه‌ای است که برادران عزیز - اما کم‌توجه ما - از آن با عنوان بزرگترین توافق قرن! یاد می‌کردند و مخالفان آن - مخصوصا کیهان - را به همسویی‌ با اسرائیل متهم می‌ساختند. همان توافقنامه‌ای که رئیس‌جمهور محترم، آن را تسلیم قدرت‌های بزرگ جهان در مقابل نظام توصیف می‌کردند!
خبرگزاری نیروی تروریستی قدس تسنیم - 16 فروردین 93