اطلاعیه استرون استیونسون در رابطه با مواضع رژیم در مورد قطعنامه پارلمان اروپا

واکنش هیستریک رژیم ایران در رابطه با قطعنامه پارلمان اروپا و تاکید بر ضرورت بر ادامه یک  سیاست قاطع در مقابل
نقض وحشیانه حقوق بشر، پروژه های اتمی و جنگ افزوزی در منطقه

در روز 3 آوریل پارلمان اروپا یک قطعنامه معتدل انتقاد آمیز در مورد ایران صادر کرد که سبب یک عکس العمل بی سابقه و هیستریک خصمانه از طرف رژیم آخوندها شد. تعداد زیادی از مقامات دولتی ایران از وزیر خارجه باصطلاح ”مدره” تا سخنگوی  مجلس و رئیس کمیسیون امنیت و سیاست خارجی آن و امام جمعه تهران تا بخش عظیمی از اعضاء مجلس و اکثریت رسانه های رژیم، اتحادیه اروپا و پارلمان اروپا را بیرحمانه به باد حمله گرفتند که چرا اتحادیه اروپا جرئت کرده است که نقض حقوق بشر و رفتار ضد دمکراتیک حکومت ایران را به مذاکرات در پیش روی اتمی پیوند بزند.
این واکنش خصمانه  بخوبی نشان می دهد که موجودیت این رژیم تا چه اندازه  به نقض سیستماتیک و وحشیانه حقوق بشر پیوند خورده و هر گونه انعطاف در مقابل این اعمال سرکوب گرانه  سرنگونی آنرا تسریع خواهد کرد. در حقیقت محکومیت جهانی قطعنامه پارلمان اروپا  بروشنی نشان دهنده این است که همه باندهای داخل این رژیم تحت عناوین ”مدره”، ”تندرو”، ”پراگماتیک”، ”معتدل”،. همه در سرکوب و نقض حقوق بشر  مردم همدست هستند و همه تابع  ولایت فقیه هستند.            
واکنش هیستریک رژیم ایران همچنین تاکید بر ضرورت اعمال فشاردر رابطه با حقوق بشر در خلال همه مذاکرات بروی آخوندها که تلاش میکنند تسلیحات هسته ای بدست بیاورند. کاهش این فشار به امید خشنود کردن نیروهایی که مدره در ایران نامیده میشوند یک اشتباه مرگبار میباشد .
گزارش شده است که سفیر یونان در ایران به عنوان نماینده دوره ای اتحادیه اروپا به دفتر وزارت خارجه در تهران ااحضار شد و یک نامه رسمی در اعتراض به قطعنامه سوم آوریل قطعنامه اروپا به وی داده شد. ایران این قطعنامه را غیر قابل قبول و غیر واقعی و برعلیه منافع مشترک اتحادیه اروپا و جمهوری اسلامی ایران نامید.
محمد جواد ظریف وزیر خارجه رژیم نیز روز گذشته در مجلس آخوندها گفت «این پارلمان، جایگاه اندک و بسیار حاشیه ای در سیاستهای اروپا دارد. پارلمان اروپا در شان و جایگاه اخلاقی نیست که بتواند در رابطه با وضعیت دیگر کشورها اعلام نظر کند..... دولت اجازه نخواهد داد هیچ هیات پارلمانی از اروپا با شروطی که در این قطعنامه پارلمان اروپا آمده است، به ایران سفر کنند».
در یک اقدام عجولانه دیگر مجلس ایران یک بیانیه در مقابله با قطعنامه پارلمان اروپا ارائة  کرده که بر اساس آن دولت ایران باید «نسبت به روابط سیاسی و اقتصادی با کشورهای اروپایی که این قطعنامه پارلمان اروپایی را امضا کرده اند تجدیدنظر کند»! و « از تأسیس هرگونه دفتری از سوی پارلمان اروپا که مرتبط است به حقوق بشر یا هر موضوع مرتبط دیگر ممانعت به عمل آورد» و «نسبت به همکاری با کمیسیون حقوق بشر سازمان ملل تجدیدنظر کند».
موحدی کرمانی، امام جمعه تهران در ارتباط با احتمال تأسیس دفتر اتحادیه اروپا در ایران با اشاره به اشغال سفارت آمریکا در تهران در سال 1979 گفت: «مردم ایران اجازه تأسیس لانه جاسوسی جدید در ایران را نخواهد داد؛ از سرنوشت لانه جاسوسی آمریکا عبرت بگیرید. همانطور که جاسوسهای آمریکایی دست و چشمشان بسته بود، آنها نیز باید از آن پند بگیرند» و افزود «... آنها می‌گویند که انتخابات در جمهوری اسلامی ایران با استانداردهای بین‌المللی سازگاری ندارد... آنها با کمال پررویی دستور می‌دهند که احمد شهید این عنصر ضدایرانی که بلندگوی استکبار است، باید اجازه داده شود که به ایران بیاید و فتنه کند. اروپایی‌ها می‌گویند سفرهای هیأتهای پارلمانی به ایران باید با اجازه ملاقات با فتنه‌گران و ضدانقلاب همراه باشد. چه توقعات زشتی!» (خبرگزاری نیروی تروریستی قدس-تسنیم-15فروردین).
از سوی دیگر پاسدار سرتیپ محمدرضا نقدی سرکرده بسیجیان «اتحادیه اروپا را بدتر از چارپایان» معرفی کرد و گفت: در قطعنامه می‌گویند حق ندارید اعدام کنید و می‌گویند بیایند در ایران دفتر بزنند، شما غلط می‌کنید که در ایران دفتر بزنید» (سایت حکومتی تابناک-14فروردین93).
استرون استیونسون