اعتراضات کارگری درشهرهای مختلف

شیراز - به گزارش دریافتی از شیراز، روز یکشنبه 14اردیبهشت، از ساعت 8.30 صبح بیش از 100 نفر از کارگران مخابرات راه دور شیراز در مقابل اداره صنایع و معادن واقع در بلوار چهل مقام شیراز دست به تجمع اعتراضی زدند. این کارگران که بیش از 55 ماه حقوق وسنوات خود را طلب دارند بارها بین ارگانها و سردمداران مختلف رژیم سر دوانده شدند و وعده هایی که از ایادی محلی تا وزیر کار و حتی خامنه ای به کارگران داده بودند هیچکدام عملی نشد.
کارگران شعارمیدادند: وزارت صنایع، این آخرین اخطار است. مرگ بر قائمیان مرگ بر قائمیان ( سهامدار و صاحب شرکت )، و .. در پلاکاردی که حمل میشد روی آن نوشته بود: حق و حقوق کارگر پرداخت باید گردد.
گزارشات حاکی از این است که مزدوران حراست وارد صحنه شده و به پراکنده کردن کارگران اقدام کردند اما کارگران مقاومت میکنند و تجمع کماکان ادامه دارد.

شیراز - به گزارش دریافتی از شیراز، کارگران معترض در مقابل اداره صنایع و معادن شیراز به بیش از 300 نفر افزایش پیدا کردند و گارد ویژه ضد شورش وارد صحنه شدند تا کارگران را کنترل کنند که مانع شکستن شیشه های اداره صنایع و هر اقدام دیگر شوند. تاکنون به خواسته های کارگران پاسخی داده نشد. کارگران مصمم هستند که این اعتراض را برای روزهای آینده ادامه دهند.
شیراز - به گزارش دریافتی از شیراز کارگران معترض مخابرات راه دور خیابان و بلوار هفت تن شیراز را مسدود کردند، یگان ویژه ضد شورش در ادامه وارد شده و بعد از حدود یکساعت خیابان را باز کرد.
این کارگران با سر دادن شعارهای "مرگ بر قائمیان "، " حق و حقوق کارگر پرداخت باید گردد"، " زندگی معیشت، حق مسلم ماست" نارضایتی خود از وضعیت زندگی و همچنین از سر دوانده شدن خود توسط ایادی مختلف بیان کردند.
در ادامه، مدیر صنایع استان فارس برای آرام کردن کارگران صحبت کرد. اما کارگران گفتند بارها و بارها از این وعده های توخالی به ما داده شده ، لذا ما اعتراضاتمان را تا محقق شدن خواسته هایمان ادامه خواهیم داد. این تجمع تا ساعت 1400 ادامه داشت.
تعداد کارگران شرکت آی تی آی ( مخابرات راه دور شیراز ) 1300 نفر میباشد که در تجمع امروز بیش از 300 نفر از این کارگران شرکت داشتند.
تهران - روز پنجشنبه 11 اردیبهشت 93 بدنبال گران شدن قطعات کامپیوتر بسیاری از مغازه دارهای خیابان ولیعصر و جمهوری و ونک اعتصاب کرده و مغازه های خودشان را بستند.
دشت آزادگان - روز جمعه 12 اردیبهشت 93 کارگران فروشنده آب بشکه ای در دشت آزادگان در اعتراض به گرانی بنزین، در یکی از خیابان ها تجمع کردند و خواستار ارزان شدن بنزین شدند. آنها گفتند در غیر اینصورت می باید قیمت آب تصفیه شده که می فروشند، افزوده شود.
لازم به توضیح است که این کارگران بشکه های آب تصفیه را با ماشین های خودشان در خیابان های شهر به مردم می رسانند و می فروشند.
قم  -  روز پنجشنبه ۱۱ اردیبهشت همزمان با روز جهانی کارگر، صدها نفر از کارگران کارخانه های مختلف قم به نشانه ی اعتراض در مقابل اداره کار استان قم دست به تجمع اعتراضی زدند. محور اصلی اعتراض آنها نداشتن بیمه تکمیلی و کمبود حقوق انها متناسب با نرخ تورم جامعه بوده است. با توجه به افزایش تورم و گرانی حقوق کارگران زحمت کش تغییر چندانی با سال گذشته نداشته است.
کرمانشاه - جمعی از کارکنان شرکتی و پیمانکاری دانشگاه رازی کرمانشاه در اعتراض به بی عدالتی و سوء مدیریت ریاست قبلی دانشگاه رازی به منظور تبدیل وضعیت آنان از پیمانی به رسمی شاکی هستند وتا بحال طی چند روز اخیر به قسمت اداری دانشگاه رازی هم بطور شکایت مکتوب وهم بصورت مراجعات حضوری اعتراضی ،نسبت به وضعیت بلاتکلیف خودشان ،اعتراض کرده اند. در سال 92 طی اقدامات ریاست سابق دانشگاه رازی حدود 20 نفر از کارمندان پیمانی آن دانشگاه تبدیل وضعیت شدند که اکثراً از بستگان مدیران آن مجموعه ویا مورد سفارش و دستور نمایندگان بوده اند. اما وضعیت بقیه کارگران وکارکنان پیمانی بلاتکلیف مانده است.
این کارکنان پیمانی که حق آنان بدلیل باندبازیها درسطح مدیریت دانشگاه رازی پایمال شده است اعلام کرده اند که درصورت عدم رسیدگی به خواسته هایشان اقدام به برگزاری تجمع اعتراضی خواهند کرد.
خرم آباد – صبح روز یکشنبه 14 اردیبهشت، تاکسیران های خرم آباد در اعتراض به گرانی بنزین در مقابل اداره تاکسیرانی تجمع اعتراضی برگزار کردند. راننده های تاکسی و مسافرکش های خرم آباد نسبت به گران شدن بنزین و ثابت ماندن قیمت کرایه ها اعتراض داشتند. نیروهای پلیس و ماموران سرکوبگر رژیم در وحشت از گسترش این تجمع اعتراضی و پیوستن سایر اقشار وهمچنین برای ممانعت از هرگونه عکس و فیلمبرداری توسط مردم درمحل حضور داشتند.
اهواز - روز شنبه بیش از 300 نفر از کارگران لوله سازی اهواز بعنوان اعتراض به پرداخت نشدن حقوق خود به تهران آمدند و درمقابل ساختمان وزارت نفت تجمع اعتراضی داشتند. تعدادی از مردم نیز به آنها ملحق شدند از آنجا که هیچ کدام از ایادی رژیم پاسخگویی شکایات و اعتراض این کارگران رنجدیده نبوده است آنها از محل وزارت نفت به جلوی مجلس ارتجاع آمده و در آنجا دست به تجمع اعتراضی زدند. مسئول استانداری اهواز تلاش کرده بود که مانع این حرکت شود همینطور رئیس مزدور حراست لوله سازی به ترمینال مسافربری رفته بود که مانع حرکت کارگران به تهران شود ولی کارگران تصمیم خود را گرفته و به سمت تهران حرکت کردند. لوله سازی اهواز از 5 هزار کارگری که داشته فقط 3 هزار کارگر باقیمانده اند و بدلیل ورشکستگی درصدد اخراج سایر کارگران هست و این درحالیست که هنوز حقوق آنها را پرداخت نکرده است لوله سازی در حال حاضر تحت کنترل قرارگاه ضد خاتم الانبیاء که وابسته به سپاه هست میباشد.