وزیران توافق کردند که امنیت و شکوفایی توسط کشورهایی که به حقوق بشر و حکومت قانون احترام می گذارند به بهترین وجه بدست میآید. طبق درک ریاست این جلسه موارد زیر منعکس کننده مفاد این بحث ها می باشد».
در ادامه بیانیه به بحث تکثیر سلاحهای اتمی به عنوان یک تهدید امنیت جهانی اشاره شده و آمده است:«تهدید امنیت جهانی از جانب تکثیر هسته یی زیاد است، و سال 2010 سالی حیاتی برای تعیین مسیر آینده است. …عدم تبعیت مستمر ایران نسبت به التزمات آن طبق قطعنامه های شورای امنیت سازمان ملل و همچنین التزامات آن به آژانس بین المللی انرژی اتمی، راجع به برنامه هسته یی آن، موجب نگرانی جدی وزیران جی 8 است. در حالیکه وزیران حق ایران برای یک برنامه هسته یی مدنی را برسمیت می شناسند، اقدامات اخیر ایران از جمله فقدان شفافیت در مورد ساختن یک تاسیسات غنی سازی اورانیوم در نزدیکی قم، و همچنین تصمیم اخیر آن برای گسترش عملیات غنی سازی اورانیوم که ناقض قطعنامه های شورای امنیت سازمان ملل است، و انکار آن نسبت به پاسخگویی به اقدامات اعضای دائم شورای امنیت سازمان ملل بعلاوه آلمان برای حل و فصل یک راه حل دیپلماتیک برای این موضوع، همگی تردیدهای جدی عمیقی را در رابطه با ماهیت برنامه اتمی آن ایجاد می کند. وزیران با قویترین عبارات ممکنه بر همکاری کامل ایران با آژانس بین المللی انرژی اتمی و رعایت قطعنامه های مربوطه شورای امنیت سازمان ملل، اصرار کردند. در کادر رویکرد مسیر دو گانه، وزیران توافق کردند که درب گفتگو باز باشد، و همچنین بر ضرورت اتخاذ گام های مناسب و قوی جهت نشان دادن تصمیم بین المللی برای تقویت نظامی عدم تکثیر اتمی و متقاعد کردن ایران به ایجاد اعتماد بین المللی بیشتر در رابطه با ماهیت صلح آمیز برنامه هسته ایش، تاکید کردند.
نسبت به ادامه سرکوبی خشونت آمیز مخالفت مشروع توسط دولت ا یران، ابراز نگرانی شد. وزیران از دولت ایران خواستند که حکومت قانون و حقوق برسمیت شناخته شده بین المللی را رعایت نماید. …»