... آقای رئیسجمهور بهگونهای از تعامل سخن میگوید که انگار جهان استکباری گوش به زنگ تعامل با نظام است و هرگاه نظام به قصد تعامل بر سر میز مذاکره برود، طرف مقابل هم بیچون و چرا به همین قصد به پای میز مذاکره مینشیند!
آقای رئیسجمهور در گفتگوی تلویزیونی به خود بالیدهاند که بله، دولت راه این تعامل را میشناسد! انگار راه جدیدی را کشف و ابداع کردهاند! که دیگران را توان آن نباشد!
... میتوان کار را به کسانی واگذار کرد که بیتردید از جناب آقای دکتر شیخ حسن روحانی برای تسلیم پذیری، ذلت پذیری و در یک کلمه وادادگی بیشتر مهارت دارند و صد البته به علت کارشناسی و آزمودگی در این تعامل یکسویه و ذلتبار کمتر از جناب رئیسجمهور تازه کار کلاه بر سرشان میرود و شاید در برابر تقدیم و تسلیم همه سرمایههای ملی اینگونه دست خالی باز نگردند و بیشتر از پستانکی که امروز رئیسجمهور برای ملت ما به ارمغان آوردهاند صدقه و صدقاتی از دشمن بازستانند!
آقای رئیسجمهور گویا هنوز در حال و هوای دوران ستم شاهی نفس میکشند و اندیشه میکنند که در سخنرانیها و گفتگوها تلاش دارند با تهدید و تهمت، منتقدان را مرعوب کنند و از صحنه بیرون برانند روزی آنان را مشتی بیسواد میخوانند که از جای دیگر دستور میگیرند و امروز نیز برای آنان خط و نشان میکشند! و تهمت میزنند که بله برخی نمیخواهند تحریمها شکسته شود
(نیروهای نظام)، با معذرت، گوسفند نیستند که برخی از دولتمردان بخواهند به هر قیمتی برای آنان آب و علف فراهم کنند. اکنون رئیسجمهور را چه شده است که تحمل نقد و نظر انتقادکنندگان را ندارند و با توقیف و تهدید و داغ و درفش موضع میگیرند. لیکن در برابر عربدهکشیها و رجزخوانیهای تحقیرآمیز و اهانت بار دشمنان و جهانخواران علیه نظام نفس نمی کشند و دم فرو بستهاند.
14 اردیبهشت 93
پاسخهای باند رفسنجانی - روحانی: تاکنون درهای دیپلماسی ما بسته بود و ما زیانهای زیادی دیدیم
یک روز بعد از اینکه عناصر باند خامنهای، گردهمایی خود بنام « دلواپسیم» را برگزار کردند، از صبح یکشنبه، باند رقیب شروع به لشگرکشی علیه آن نمود و باند رقیب را مورد حمله خود قرار داد.
پیرمؤذن عضو مجلس آخوندی از اردبیل: دلواپسی منتقدان ژنو، بخاطر دلواپسی های جناحی، گروهی و باندی می باشد که از ترس موفقیت های دولت در دل آنها ایجاد شده است. ناشی از حسادت نسبت به موفقیت های دولت جدید است.
خبرگزاری رسمی رژیم: ... این دلواپسی ها هیچ گاه در زمان صدور 6 قطعنامه نابجای شورای امنیت سازمان ملل همچون 1696، 1737، 1747، 1803، 1835، 1929 که از نظر رئیس جمهوری وقت، کاغذ پارهای بیش نبود، مشاهده نشد. این عده از منتقدان که بارها به بی اطلاعی خود از مفاد توافق ژنو اذعان کرده اند، همین امر را بهانه ای برای کشاندن رییس تیم مذاکره کننده به مجلس قرار داده بودند.
ایرنا - 14 اردیبهشت 93
پزشکیان عضو مجلس آخوندی از باند رفسنجانی: من نمی دانم چرا زمان احمدی نژاد که این همه بلا سرملت آمد، هیچ کس دلواپس نشد؟ ای کاش به همه اجازه می دادند اگر دلواپس شدند راهپیمایی کنند و حرف بزنند، نه اینکه عده ای که همیشه اجازه حرف زدن دارند، حرف بزنند و بعدش هم بگویند، نمی گذارند که حرفمان را بزنیم.
کواکبیان عضو سابق مجلس آخوندی: این دوستان هیج در چنته ندارند و در بهترین حالت می خواهند «وقت تلف کردن هسته ای» دوران قبل را پیشنهاد بدهند.
حسن بهشتی پور به اصطلاح کارشناس مسائل بین المللی: تحریم ها طی مذاکرات گذشته یکی پس از دیگری اعمال شده و نباید انتظار داشت بسرعت این تحریم ها لغو شود چرا که این توقع منطقی نیست.
سایت حکومتی وابسته به آخوند جنایتکار پور محمدی وزیر دادگستری آخوند روحانی: منتقدان روحانی در همایش دلواپسان همانظور که پیش از آن اعلام شده بود رنگ و بو و جنسی از جنس حامیان وفادار احمدی نژاد و طرفداران تفکر مصباح داشتند.
بهره برداری سیاسی از بیانات رهبری برای فشار آوردن بر دولت و در راس آن تیم مذاکره کننده هسته ای شاه بیت سخنان سخنرانان این مراسم بود.
به رغم آنکه شرکت کنندگان در مراسم دیروز اصرار داشتند احمدی نژادی نیستند و تنها منتقد دلسوز دولت هستند، اما پشت پرده و سرچشمه را باید در تحرکات و برنامه ریزی های نزدیکان احمدی نژاد چون الهام و جوانفکر جستجو کرد.
هر اندازه روحانی بر مدار نجابت و صبر حرکت می کند، تندروها بی پرواتر و عصبانی تر می شوند. افراطیونی منتقد که آشکارا دلواپس جایگاه متزلزل و رو به زوال شان در سپهر سیاست ایران هستند و به هر شیوه ای برای عصبانی کردن روحانی و به حاشیه راندن او و دلتمردانش متوسل می شوند.
نامه نیوز - 14 اردیبهشت 93