خبرگزاری رسمی رژیم، (ایرنا-17اردیبهشت 93) اعلام کرد: «کل آرای اخذ شده از اتباع عراقی در خوزستان، سه هزار و 512 رأی بود» و «حوزه انتخاباتی اهواز تنها حوزه انتخاباتی در بین حوزههای انتخاباتی 19 کشور جهان بوده که بیشترین شرکتکننده و رأی دهنده را به خود اختصاص داد».
این در حالیست که ایاد علاوی با اعتراض شدید به رقمسازیهای دستگاه مالکی، اعلام کرده است: «در خارج از عراق فقط 12% شرکت کرده اند».
از سوی دیگر، عبداللهیان، معاون وزارت خارجه آخوندها، آشکارا دست رژیم را در رأی سازی به نفع مالکی رو کرد و گفت: «بر اساس اخبار غیررسمی دریافت شده، تأیید میشود که ائتلاف دولت قانون در صدر فهرستهای انتخاباتی قرار دارد و بیشترین کرسی را در مجلس ملی عراق به دست آورده است و پس از آن در واقع سایر فهرستها قرار دارند».
عبداللهیان افزود:« اینکه دولت قانون بتواند پس از دو دوره از نخستوزیری آقای مالکی کماکان در بغداد بهعنوان پایتخت عراق و در بخشی از استانهای مهم این کشور در صدر فهرست قرار بگیرد، نشاندهنده آن است که مردم عراق به مقدار زیادی بهعملکرد دولت، بهرغم همه مشکلاتی که بوده است، اعتماد کردند»
معاون وزارت خارجه آخوندها، که این چنین پشت مالکی رفته است، در عین حال، اضافه کرد: «آن چه که برای جمهوری اسلامی مهم است توافقی است که در پارلمان عراق برای انتخاب رئیس مجلس، رئیسجمهور و نخستوزیر صورت میگیرد»
عشیره الظَوالم در استان المُثَنی در اعتراض به تقلب و استفاده از رای آنها بهنفع دولت قانون وابسته به مالکی، اقدام به قطع ورودی جاده بغداد ـ سماوه کردند.
تلویزیون رافدین افزود: توده های وسیعی از این عشیره دست به تظاهرات بزرگی زدند و خواهان بازشماری صندوقهای رای و حسابرسی از کارمندانی شدند که در این تقلب در رای آنها دست داشتند. »
تلویزیون الرافدین - 17 اردیبهشت 93
تلویزیون رافدین در خبر دیگری گفت: کمیساریای عالی انتخابات عراق رسوایی بزرگی را که در پشت پرده وجود داشت، فاش ساخت. این رسوایی به هزاران برگه رای های تقلبی بر میگردد که به نفع ائتلاف مالکی حساب شده است. کمیساریا تأکید کرد، این رسوایی زمانی افشا شد که یکی از صندوقهای رای ویژه مربوط به یکی از مناطق، بغداد، باز شد و فاش شد که در آن 490 برگه قرار داشت، در حالیکه در مرکز رای گیری 285 رای ثبت شده بود و 205 برگه رای وجود داشت که هیچ شماره ای نداشت و تمامی اینها رای هایی بود که به دولت قانون مالکی داده شده بود.
16 اردیبهشت 93
کاندیداهای معرفی شده در استان نینوا برای پارلمان آینده عراق، بر وجود نقض قوانین در جریان انتخابات پارلمانی هفته گذشته تأکید کردند. برجستهترین این نقض قوانین، بستن 130 مرکز انتخاباتی به علت نبودن کارمندانی بوده است که جریان رای گیری را اداره می کردند. آنها تأکید کردند، خرابی اوضاع امنیتی منجر به این شده بود که دو کارمند، همزمان 8 مرکز انتخاباتی را اداره نمایند. آنها همچنین تأکید کردند، مبالغی بین رای دهندگان برای انتخاب یک لیست انتخاباتی مشخص توزیع شده است. همچنین در استان نینوا در تمامی مراکز انتخاباتی رای دادن به وکالت در آنها انجام می گرفت.
تلویزیون الرافدین- 17 اردیبهشت 93
علی شبر نماینده پارلمان عراق از فراکسیون المواطن وابسته به مجلس اعلی به تلویزیون رافدین گفت: اکثر فراکسیونها، دوره سوم مالکی را نمیخواهند، بلکه سمت گیری آنها تغییر و پایان دادن به مشکلات امنیتی و اقتصادی عراق است.
تلویزیون رافدین افزود: نمایندگان مجلس تأکید کردند، اغلب فراکسیونهای سیاسی تمایلی به پذیرش دوره سوم نخست وزیری مالکی ندارند و این بهدلیل ناکامیهای بزرگ و شکستهای پی در پی وی طی هشت سال گذشته است.
تلویزیون الرافدین- 17 اردیبهشت 93
بر اساس آخرین تحولات نظامی در بغداد، نیروهای عشایر یک ستون نظامی مربوط به نظامیان مالکی را در منطقه شیخ عامر منهدم کردند. نیروهای عشایر همچنین به یک ستون نظامی دیگر در منطقه ضابطیه تهاجم کردند که منجر به منهدم شدن یک خودروی هامر و یک خودروی مهندسی و به هلاکت رسیدن تمامی سرنشینان آنها گردید. بنا به این گزارش، نیروهای عشایر در شمال بغداد به محور اصلی به سمت جاده شیخ عامر حمله کرده و سه خودروی هامر نظامیان مالکی را منهدم کردند.
تلویزیون رافدین به نقل از منابع خاص گزارش داد: بیمارستان آموزشی الکاظمیه، دهها جسد متعلق به نظامیان مالکی که در درگیریهای الانبار کشته شده بودند، را تحویل گرفته است. »
17 اردیبهشت 93
تلویزیون التغییر، در باره جنایات مالکی علیه مردم فلوجه گزارش داد، شیخ عقیل الفهداوی یکی از رهبران جنبش مردمی در فلوجه گفت: شهر فلوجه بهصورت بی سابقه ای توپباران می شود. در برخی از مناطق، مالکی بشکه های انفجاری به روی مردم پرتاب می کند. نظامیان مالکی از سه محور دارند توپباران می کنند و قصد دارند که به شهر حمله کنند. ولی انقلابیون در مقابل آنها ایستادهاند. همه انسانهای شریف را فرا می خوانم که به فریاد مردم فلوجه برسند. وضعیت بسیار خطرناک است، بیمارستان فلوجه نیز هدف قرار گرفته است.
17 اردیبهشت 93
تلویزیون الجزیره نیز در همین رابطه به نقل از یک منبع در بیمارستان فلوجه گفت، در آتشباری نظامیان مالکی بر روی فلوجه 9 غیر نظامی کشته و 50 نفر از جمله زنان و کودکان مجروح شدند. شاهدان گفتند هلی کوپترها، بشکههای انفجاری را در اطراف بیمارستان فلوجه انداختند. این آتشباری، خسارتهای مادی به آزمایشگاههای بیمارستان وارد کرد. آتشباری شامل مدرسه دوره متوسطه در کوی ضباط بود و ویرانیهایی برجای گذاشت.»
17 اردیبهشت 93