هدف رژیم از اعدام کسی که او را ”قهرمان صنعتی“ توصیف میکرد

با حکم دستگاه قضائیه رژیم آخوندی مه آفرید امیر خسروی، متهم معروف به « اختلاس 3000 میلیاردی » روز 3 خرداد به جوخه اعدام سپرده شد.

پروسه قضائی علیه این کارگزار حکومتی که طی فعالیت های مالی و تجاری به دویست و دومین ثروتمند جهان تبدیل گردیده بود، همچنان در هاله ای از ابهام می باشد و انگشت اتهام بسوی نظامی پوسیده و چپاولگررا  دراز می کند که برای پرده پوشی بر دزدی ها و اختلاس های میلیاردی عوامل پشت پرده و متولیان اصلی چنین پرونده هایی از قربانی کردن ”قهرمانان“ خود نیز ابائی ندارد. پیش از اعدام امیر خسروی، آخوند اژه ای، سخنگوی قوه قضائیه رژیم از مشارکت 500 نفر و تحت تعقیب بودن ” افرادی در سطح مدیران عالی بانک ها، معاون قوه قضائیه، رئیس حفاظت اطلاعات قوه قضائیه و تعدای از نمایندگان مجلس“ در این پرونده خبر داده بود. اکنون با درز کردن گوشه هائی از اختلاس بزرگ میلیاردی و همچنین با مطرح شدن اسامی تعدادی از بلندپایگان حکومتی، رژیم ناچار گردید تا با اعدام امیر خسروی، « شاه مهره ها ی اصلی» در این پرونده را بدر نماید.
دستگیری امیر خسروی در پی روند تقابل دستگاه قضائیه آخوندی با دولت پاسداراحمدی نژاد به وقوع پیوست. امیر خسروی که یک شبه به برکت سرسپردگی و چاپلوسی از ”گاوداری“ به بزرگترین میلیاردر تاریخ معاصرایران تبدیل گردید، در دهه 80 با راه اندازی 38 شرکت و 48 کارخانه و همچنین 18 پروژه صنعتی، در حالی دست به اختلاس و دزدی های کلان میزد که از سوی دولت پاسدار احمدی نژاد و دستگاه اطلاعات رژیم آخوندی همواره مورد حمایت قرار گرفته بود. در این راستا وی توانست بدون پرداخت وجهی، از طریق تبانی با رئیس شعبه بانک صادرات در خوزستان، اسناد اعتباری جعلی به مبلغ میلیاردها تومان دریافت نماید و سپس با انتقال آنها به بانک های خصوصی و از طریق فروش با  قیمت نازل  میلیاردها تومان سرمایه بدست آورد.
یقیننا دیکتاتوری مذهبی با اعدام امیر خسروی در تلاش است تا هرگونه ردی از نقش و مشارکت دولت پاسدار احمدی نژاد ودیگر سران حکومت در دستگاه های اطلاعاتی و قضائی حکومت  در این بزرگترین پرونده اختلاس را از بین ببرد. ابعاد « رفاقت و دوستی » وی با متولیان حکومتی بحدی بود که وی برای نمونه در یک رشوه دادن علنی، برای ماشین بنجل پاسدار احمدی نژاد مبلغ 2 میلیارد و 500 هزار تومان پرداخت نمود. همچنین در تاریخ 26 شهریور 1390، زمانیکه مه آفرید امیر خسروی دستگیر گردید، حمید رضا کاتوزیان، رئیس وقت کمیسیون انرژی مجلس رژیم گفت: « وزیر اقتصاد نیز فرد اختلاس کننده را قهرمان صنعتی کشور خواند که در سال های گذشته ده هزاراشتغال ایجاد کرده است و اکنون خطائی صورت گرفته ولی این فرد قهرمان است. »  
سایت حکومتی خبر آنلاین
پیش تر از آن نیز وی در سخنانی اضافه کرده بود: « رئیس سازمان بازرسی زوایای ماجرا را بخوبی باز کردند که یکی از این زوایا توصیه نامه هایی بود که از طرف دولت و نهاد ریاست جمهوری به این اختلاس گر داده شده بود. » همان منبع بالا
ابعاد مشارکت  مقامات دولتی و حکومتی در این رابطه بحدی بود که برای نمونه محمد رضا خباز، عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفته بود: ”مسئولین دولت ادعا دارند که پاک ترین دولت های تاریخ هستند و من می خواهم این سوال را مطرح کنم که اگر با این اختلاسی که صورت گرفته، این دولت پاک ترین دولت ایت، پس دولت ناپاک را چگونه باید شناخت“ ( خبرگزاری ایلنا  26 شهریور 1390)