پیامهای نمایندگان پارلمان سوئیس در آستانه گردهمایی بزرگ مقاومت ایران در پاریس

ژاک نیرینک نمایندة پارلمان فدرال سوییس

«فکر می‌کنم باید همة مقام‌های سیاسی، اقتصادی و معنوی از مقاومت ایران حمایت کنند. رژیم فعلی در ایران نه تنها یک رژیم سرکوبگر برای مردم ایران است، بلکه یک خطر برای صلح جهان می‌باشد.
بنابراین مهم است که از مقاومتی حمایت شود که تنها (مقاومت) قادر به جایگزین‌کردن رژیم حاکم است. یک رژیم دیکتاتوری که برای مردم ایران و برای صلح جهانی خطرناک است.
وضعیت حقوق بشر در ایران به‌ طور اساسی تغییری نکرده است. هم‌چنان اعدام‌های خودسرانه وجود دارد و همچنان حبس‌های خودسرانه به‌اتهام عقیده صورت می‌گیرد. همین برای رسوا و محکوم‌کردن رژیم ایران همراه با دیگر رژیم ها در جهان کافی است.
بر این عقیده‌ام که حقوق بشر مربوط به همه و یک مسئلة جهانی است که باید به‌طور خاص توسط سازمان ملل از آن دفاع می‌شود.
این تجمع باید به افکار عمومی دنیا این پیام را به‌ویژه از طریق رسانه‌ها منتقل کند که رژیم ایران و چند رژیم دیگر در دنیا یک استثنای غیر قابل قبول را تشکیل می‌دهند؛ وباید واکنش نشان داد. واکنشی در سطح دیپلماتیک و بطور مثال از طریق بایکوت کردن در سطح اقتصادی.
و این بخش منحصر به فرد پیامی است که من می‌خواهم حین این تجمع بزرگ ایرانیان برسانم: با هر کشوری که به صلح جهانی احترام نمی‌گذارد،نباید تجارت کنیم.
....
باید سران (حکومت) ایران را در برابر مسؤلیت خودشان قرارداد و به آنان گفت، یا تغییر عملکرد، یعنی تبدیل به یک کشور واقعاً دمکراتیک که به حقوق بشر احترام می‌گذارد، و یا این‌که دیگر هیچ‌کس روابط تجاری با آنها برقرار نخواهد کرد.
---------------

مارک فالکه نمایندة پارلمان ژنو
«سلام به مقاومت ایران، به همة مدافعان آزادی در ایران و سراسر جهان.
من می‌خواهم اینجا چند جمله در مورد گردهمایی ویلپنت که هر سال برگزار می‌شود بگویم.
از من سؤال شد، به‌طور خاص تفاوت امسال با پارسال چیست؟
اولین تفاوت این است که امسال شکست حکومت فعلی ایران نزدیک است. ما هر سال به شکست آنها نزدیک‌تر می‌شویم.
از طرف دیگر، می‌توان به شکست‌های دولت روحانی اشاره کرد که می‌خواهد وانمود کند مدره است، اما همان بربریت دیگران را دارد. هیچ تفاوتی وجود ندارد و حکومت ایران در سرپیچی از آزادی هر چه بیشتر در بربریت فرو می‌رود.
این قدرت سازمان مجاهدین خلق ایران را در گرد هم آوردن نه برای دفاع از منافع مالی یا اقتصادی،  بلکه برای دفاع از ارزش‌های جهانی نشان می‌دهد، که من هم مدافع آن هستم و به همین دلیل در راستای این هدف درست مقاومت ایران تلاش می‌کنم.
از کشورهای متعددی، نزدیک به 50 کشور با هم متحد می‌شوند، برای دفاع از حقوق بشر، برای محکوم‌کردن نقض حقوق بشر توسط حکومت ایران و آرزویم این است که یک دولت دمکراتیک که از آزادی دفاع می‌کند، در ایران بر قرار شود.
چرا این میزان دفاع و حمایت از سازمان مجاهدین خلق ایران وجود دارد؟
همانطورکه گفتم برای این‌که این سازمان از ارزش‌های جهانی که ما به آنها اعتقاد داریم دفاع می‌کند. سالهاست که من صداقت اعضا و صداقت رهبران آنها را دیده‌ام. فکر می‌کنم ایران شایستة برخورداری از دولتی با این کیفیت است و این‌که بتوان به (حکومت) این رژیم وحشی که قدرت را ربوده و مردم خودشان را عذاب می‌دهند پایان داد.
من به همة آنهایی که رنج می‌برند می‌گویم، رنج شما بی‌ثمر نیست، بایستی پایداری کرد، پایداری در مقاومت
این رنج‌ها سرانجام به‌ثمر خواهد نشست. شما با فداکاری‌تان خواهید توانست کشورتان را آزاد کنید و همة مردمی را که زندانی رژیم مستبد حاکم بر ایران هستند آزاد کنید.
شرکت (در این گردهمایی) مهم است، برای دفاع از ارزش‌های آزادی که ما اینجا از آن دفاع می‌کنیم، برای دفاع از مقاومینی که در کمپ لیبرتی رنج می‌برند، همة ایرانیانی که مجبور شده‌اند کشورشان را ترک کنند و ما از آنها حمایت می‌کنیم. همچنین برای این‌که نشان بدهیم جامعة بین‌المللی از سازمان مجاهدین خلق ایران حمایت می‌کند، بسیاری از نمایندگان، بسیاری از رهبران، از سازمان مجاهدین حمایت می‌کنند، از خانم رجوی حمایت می‌کنند، ارزش آن‌را می‌دانند، ارزش رهبران شما را می‌دانند. به این ترتیب برای من شرکت مهم است؛ جهت نشان‌دادن همبستگی با یک جنبش مانند جنبش شما که به نظر من از لحاظ ارزش‌های اخلاقی و کیفیت اعضایش، بی‌نظیر است.
می‌خواهم باز هم بهترین پیام‌ها را به ساکنین لیبرتی برسانم: هم‌چنان اعتماد داشته باشید و به پایداری خود ادامه بدهید. من به آنها آفرین می‌گویم. تبریک به‌خاطر مقاومت با شکوهتان. و به آنها می‌گویم: زنده باد ایران آزاد. امیدوارم که در آینده همدیگر را در تهران، در شهری آزاد و تحت دمکراسی، ببینیم.