محکومیت اعدام مجاهد قهرمان غلامرضا خسروی در اجلاس رسمی مجلس اعیان انگلستان

بحث پارلمانی درباره تشدید نقض حقوق بشرو نقض حقوق اقلیتها و موج اعدامها در ایران
اعتراض لردها به نادیده گرفتن نقض حقوق بشر و روند افزاش اعدامها و مداخلات رژیم درعراق در دوران روحانی
لرد والاس نماینده دولت انگلستان: سرکوب اقلیتها درکشور متمدنی مثل ایران لکه ننگی برای رژیم حاکم است

دراجلاس رسمی مجلس اعیان انگلستان، یک بحث پارلمانی درباره نقض حقوق بشر در ایران و روند فزاینده اعدامهای وحشیانه در دوران آخوند شیاد حسن روحانی برگزار گردید و لرد والاس نماینده دولت انگلستان به سوالات اعضای مجلس اعیان پیرامون اقدامات دولت انگلستان درقبال اعدام غلامرضا خسروی و روند اعدامها و نقض حقوق بشر ونقض حقوق اقلیتها مذهبی وقومی درایران، پاسخ داد.
لرد مگینس پرسید دولت انگلستان چه اقدامی برای هماهنگ کردن اعتراضات بین المللی درباره اعدام آقای غلامرضا خسروی، یک زندانی سیاسی در زندان اوین، و درباره استفاده از حکم اعدام و وضعیت حقوق بشر در ایران، انجام داده است.
لرد والاس نماینده دولت انگلستان در پاسخ گفت: ما از اعدام غلامرضا خسروی در اول ژوئن امسال مطلعیم. حق زندگی جزو حقوق بشر بنیادین است و بریتانیا با بکار بردن مجازات اعدام در هر شرایطی مخالف است. بریتانیا کماکان به دولت ایران فراخوان می دهد مجازات اعدام را معلق کند و حقوق و آزادی تمام ایرانیان را تضمین کند. جدیدترین گزارش گزارشگر سازمان ملل درباره حقوق بشر در ایران نشان می دهد که حقوق بشر در ایران همچنان وحشتناک است و رژیم ایران پس از چین دومین اعدام کننده در جهان است و در حقیقت، نسبت به میزان جمعیت، بیشترین تعداد را اعدام درجهان کرده است. ما درباره کیفیت زندگی در زندان، استفاده از شکنجه یا عدم وجود قانون در دستگاه قضایی رژیم ایران هیچ ابهامی نداریم.
لرد مگینس که از پاسخ نماینده دولت قانع نشده بود ، با اعتراض گفت: وضعیت کاملا دلسرد کننده است، چرا که به نظر میرسد چیزی که تا کنون ارجحیت داشته، رابطه یی است که دولت انگلیس می خواهد با روحانی داشته باشد. از زمانیکه روحانی رئیس جمهور رژیم شده  بیش از 550 اعدام انجام شده است. آنها اکنون هر روز دو نفر را اعدام می کنند. مداخله جویی رژیم  و آخوند روحانی در عراق و انفجارهایی که روزانه صورت می گیرد منجر به این شده که طی یکماه حدود 1000 عراقی کشته و 4000 عراقی دیگر مجروح شده اند.
لرد ایدن، عضو دیگرمجلس اعیان نیز طی سخنانی خطاب به نماینده دولت انگلستان گفت: از وقتی که رئیس جمهور کنونی روی کار آمده، انتظارات گسترده ای وجود داشت که او یک رژیم حقوق بشری تر و مدره تر را عرضه می کند؟ اما گذشت این مدت، تنها یأس و سرخوردگی از وعده هایی که روحانی داده بود، بدنبال داشته است.
لرد دالاکیا نیز دراجلاس رسمی مجلس اعیان از دولت انگلستان خواست رژیم آخوندی وادار کند تا به احمد شهید گزارشگر ویژه سازمان ملل در مورد نقض حقوق بشر در ایران اجازه ورود جهت تحقیق درباره وضعیت حقوق بشر و قوانین جزایی رژیم داده شود.
در این بحث پارلمانی، بارونس افشار از اعضای مجلس اعیان انگلستان گفت: تأکید بر این موضوع مهم است که اسلام تمام مذاهب پیشین را قبول کرده است و قتل و کشتار را تماما محکوم کرده است. بنابراین، کاری که آخوندها در ایران می کنند غیر اسلامی و شنیع است، برای نظامی که به نام مذهب حکومت می کند، بسیار مهم است که در گفتگوها خاطر نشان شود کاری که آنها می کنند با دین و مذهبی که مدعی حمایت از آن هستند همخوانی ندارد.
لرد آلتون نیز خواستار توضیحات بیشتر دولت  درباره نامه ها و اعتراضات صورت گرفته ازسوی اعضای مجلس اعیان علیه اعدام غلامرضا خسروی و علیه نقض حقوق اقلیتها درایران شد.  
لرد والاس نماینده دولت انگلستان درسخنان وتوضیحات خود در جریان این بحث پارلمانی نقض حقوق بشر وحقوق اقلیتها  توسط رژیم آخوندی را لکه ننگی برای این رژیم توصیف کرد و گفت: ایران یک تمدن کهن دارد و به آن بسیار افتخار می کند. سرکوب اقلیت ها - هم اقلیت های مذهبی مانند بهایی ها و هم اقلیت های  قومی مانند عربها در اهواز، لکه ای (ننگی) برای رژیم کنونی حاکم بر ایران است.