اریک شان خبرنگار ارشد فاکسنیوز از پاریس گزارش داد: رژیم ایران و تحرکات آن در عراق؛ مقاومت ایران نسبت به مقاصد اصلی این رژیم هشدار میدهد...
(مریم رجوی میگوید): بسیار روشن است که رژیم آخوندها بهدنبال بمب هستهیی است. از اینرو ما خواهان پایاندادن به برنامة هستهیی هستیم. من اینرا از سوی مقاومت ایران و از سوی مردم ایران میگویم».
گروه اصلی اپوزیسیون ایران، شورای ملی مقاومت ایران روز جمعه یک تجمع عظیم در پاریس برگزار کرد و به تغییر رژیم در ایران فراخوان داد. دهها هزار نفر گردهم آمدند و خواهان آن شدند که جلوی صدور بنیادگرایی این رژیم در عراق و سوریه گرفته شود
مریم رجوی در مصاحبة اختصاصی با فاکسنیوز دربارة توافق آتی اتمی... میگوید، اگر ماه آینده به رژیم ایران رسماً اجازة غنیسازی اورانیوم داده شود، نتیجة آن (تولید) بمب اتمی خواهد بود.
(وی گفت:): ما امیدواریم که در این مذاکرات، جامعة بینالمللی موفق شود پیشرویها و جاهطلبیهای رژیم ایران را متوقف کند، زیرا توقف ساخت بمب توسط آخوندها همان چیزی است که مردم و مقاومت ایران خواهان آن هستند. ولی متأسفانه، سمت و سوی گفتگوها چنین چیزی را نشان نمیدهد».
درحالی که ضربالاجل برای معاملة اتمی (با رژیم) ایران نزدیک میشود، مقاومت ایران بزرگترین گردهمایی سالانة خود را در خارج پاریس برگزار کرد.
«شرکتکنندگان (بزرگترین گردهمایی سالانة مقاومت ایران) شامل معروفترین اسامی در سیاست آمریکا و از هر دو جناح هستند. آنها پیامی رسا و روشن میفرستند؛ (رژیم) ایران با وجود انکار علنی، همچنان بر روی بمب اتمی، کار میکند.
خبرنگار ارشد فاکسنیوز از پاریس: در تاریخ کهن انسان، در جنبشهای مقاومت که مستبدین یا رژیمهای سرکوبگر را سرنگون کردند، میتوان به جرج واشینگتن اشاره کرد که با انگلیسیها جنگید، میتوان به فرو ریختن دیوار برلین، و جنبشهایی که در برابر آلمان نازی مقاومت کردند (اشاره کرد)؛ حال آنها میخواهند ایران را به این فهرست اضافه کنند.
این بزرگترین تجمع اپوزیسیون ایران است که در پاریس در این سالن بزرگ برگزار میشود که در آن دهها هزار نفر در گردهمایی سالانه مقاومت ایران تجمع کردهاند.
این گروه ابتدا با شاه میجنگید و سپس با آخوندها جنگید؛ آنرا یک گروه تروریستی میخواندند ولی در 6 سال گذشته توسط مقامهای آمریکایی و اروپایی از لیستهای تروریستی خارج شد.
آنها میگویند، برای یک ایران آزاد و دمکراتیک مبارزه میکنند؛ ما مصاحبة ویژهیی با رهبر آنها داشتیم:
مریم رجوی: این دیکتاتوری مذهبی که پایهگذار تروریسم و بنیادگرایی در تمامی منطقه است و بهدنبال تسلیحات اتمی برای به گروگانگرفتن سیاستهای بینالمللی است با هیچ منطقی نمیتواند ادامه دهد؛ علت آن این است که مردم ایران، این رژیم را رد میکنند».
خبرنگار فاکس نیوز: بهعنوان نمونهیی از نفوذ (رژیم) ایران، خانم رجوی نوری مالکی نخستوزیر عراق را عامل (رژیم) ایران توصیف میکند که یک دولت دستنشاندة (این رژیم) را اداره میکند و باید برود.
از سایر چهرههای (شرکتکننده در این گردهمایی) سناتور دمکرات جوزف لیبرمن بود که گفت، گزینة واشینگتن و کشور ما روشن است:
سناتور جوزف لیبرمن: (رژیم) ایران با دشمنان آزادی و دشمنان آمریکا هدایت میشود و بنابراین ما باید در مورد تعهداتمان شجاعت داشته باشیم و درکنار مردم ایران و این جبنش مقاومت بایستیم که اینجا در فرانسه گردهم آمدهاند.
دولت ایران این گروه را تروریست میخواند و می گوید یک سکت است و اتهامات آن ساختگی است، خانم رجوی البته این اتهامات را ساختگی و بیاساس خواند؛ این گروهی است که برای اولینبار برنامة مخفی فعالیتهای اتمی (رژیم) ایران را درسال 2002 افشا کرد.
او همچنین میگوید، در دوره روحانی اعدامهای بیشتری از میان هواداران و طرفداران این گروه و (سایر) مخالفان صورت گرفته و این نشاندهندة نگرانی حکومت ایران از اپوزیسیون ایران است.
مریم رجوی نظر خود را در رابطه با اهداف رژیم تهران بطور منظم ارائه کرد: گسترش بنیادگرایی افراطی در منطقه، دستیابی به تسلیحات هستهیی و اقدام به هر کاری برای حذف رقبا، از جمله اعدام هواداران وی برای خاموشکردن اپوزیسیون.
وی گفت: «آخوندها مردم ایران را نمایندگی نمیکنند. چیزی که مردم ایران آرزوی آنرا دارند و چیزی که مردم ایران را نمایندگی میکند، ایرانی است که مقاومت ایران درصدد تحقق آن است. ایرانی که آزاد و دمکراتیک است، و در آن صندوقهای رای حرف آخر را میزنند. ایرانی غیر اتمی، دارای برابری جنسی، جایی که زنان و مردان و جوانان از حقوق متساوی برخوردارند و جهان را با جنگ و چالشهای مختلف بهخطر نمیاندازند».
این جنبش اولین بار در سال 2002، ابعاد برنامة هستهیی مخفی رژیم ایران را افشا کردند و مسئؤلان آن میگویند که از آن پس نیز در راستای افشای مقاصد واقعی این رژیم تلاش کردهاند.
رجوی تأکید کرد: «نمیشود به آخوندهای حاکم اعتماد کرد. بسیار روشن است که رژیم آخوندها بهدنبال بمب هستهیی است. از اینرو ما خواهان پایاندادن به برنامه هستهیی هستیم».
او همچنین گفت هدف این رژیم گسترش بنیادگرایی مذهبی از نوع خودش، با پرداختن از جیب غرب است. این چشماندازی است که بشار اسد را در سوریه و نوری مالکی را در عراق جریتر کرده است. وی افزود: «یکی از پایههای استراتژیک این رژیم صدور تروریسم و بنیادگرایی است. بسیاری از مقامات این رژیم رسماً اعلام کردهاند که سوریه و عراق عمق استراتژیک این رژیم هستند. در نتیجه نقطة کانونی آن چه در عراق و سوریه میگذرد تهران است».
او میگوید مالکی «باید کنار برود»، تشکیل یک دولت ائتلاف ملی تنها راه حل بحران فعلی در عراق است و همة این شواهد به (حکومت) تهران و خلعید از آن در عراق اشاره دارند.
«آخوندهای (حاکم بر) ایران عراق را در یک سینی طلایی تحویل گرفتند و عمیقاً در همة جنبههای زندگی این کشور دخالت کردهاند؛ بطوری که همه میدانند مالکی یک مأمور (رژیم) ایران است که دستور کار دیکتاتوری مذهبی را اجرا میکند؛ از جمله کشتار بیشمار اهل تسنن و شیعیانی که از مالکی حمایت نمیکنند، قتلعام مسیحیان، بیخانمانکردن آنها، و همچنین قتلعام و زندانی کردن بسیاری از افراد در عراق. همة اینها به درخواست آخوندها صورت گرفته است».
این جنبش متحدینی در میان مقامات بلندپایه قبلی آمریکا بهدست آورده است. در بین آنهایی که با این گروه کار میکنند و در گردهمآیی شرکت خواهند کرد، میتوان از رودولف جولیانی شهردار سابق نیویورک، فرماندار هاوارد دین، کاندید ریاست جمهوری، جان بولتون، سفیر آمریکا در سازمان ملل، سناتور جوزف لیبرمن، کاندیدای معاون ریاستجمهوری، مایکل موکیزی وزیر دادگستری، ژنرال هیو شلتون رئیس ستاد مشترک و ژنرال جورج کیسی رئیس ستاد ارتش و بسیاری دیگر نام برد. این شورا همچنین دفتری در نزدیکی کاخ سفید دائر کرده است.
... رودی جولیانی (در مصاحبه با فاکسنیوز) به طعنههای نیشدار (حکومت) تهران نسبت به خودش خندید..و گفت، این گروه «صدها هزار عضو دارد و افرادی بسیار تحصیل کرده هستند، کسانی که مدافع همان ارزشهایی هستند که ما مدافع آن هستیم؛ یک دولت دمکراتیک، دولتی که به حقوق زنان احترام میگذارد و دولتی که میداند ایران نیاز به اتمی شدن ندارد».
جولیانی گفت: «با بهرسمیت شناختن این گروه، ما میتوانیم شتابی که میتواند بهطور بالقوه به یک دولت کاملاً متفاوت منجر شود را ایجاد کنیم. این یک گروه بسیار بسیار مشروع است».
(مریم) رجوی به نوبه خود اطمینان دارد که جنبش مقاومت وی پیروز خواهد شد و تاریخ را بهعنوان پیشینة این حقیقت یاد میکند.
وی گفت: «تجربة این موضوع وجود دارد؛ از جمله در تاریخ آمریکا. همانند جرج واشینگتن و مردم آمریکا که تصمیم گرفتند برای بهدستآوردن استقلال در برابر استعمار ایستادگی کنند، همانند آبراهام لینکلن و قیمتی که پرداخت کرد و نبردهایی که برای منع بردهداری به آن دست زد؛ و قیمتی که مردم آمریکا در زمان دکتر مارتین لوتر کینگ برای حقوق مدنی پرداختند و نیز مبارزة مردم آمریکا برای آزادی زنان. اینها تجارب تاریخی هستند و به همین خاطر من اطمینان دارم. تجربة من و تجربة مردم ایران به ما میگوید، وقتی مردمی و ملتی تصمیم به جنگیدن و پرداخت بهای حقوقی که استحقاق آنرا دارند میگیرند، از قبیل دموکراسی، آزادی و تساوی، وقتی ملتی تصمیم میگیرد برای این چیزها بجنگد و بهای ارزشهایی را که در تاریخ همة جوامع بشری میدرخشند بپردازد، قطعاً به آن خواهد رسید». «شما درست میگویید که هر فعالیتی در ایران ریسک دستگیری و اعدام را در بر دارد؛ ولی این بهایی است که مردم ایران در حال پرداختن آن هستند تا به آزادی و دمکراسی برسند».
سایت فاکس نیوز- 6 تیر93