به منظور شرکت در تجمعی شگفت برای تغییر ایران، صفی از مقامهای عالیرتبة پیشین آمریکایی، هم دمکرات و هم جمهوریخواه، طی روزهای آخر هفته به فرانسه رفتند و خواهان تغییر رژیم در ایران شدند. آنها وزنة جمعی خود را پشت گروه مخالفان ایرانی قرار دادند.
هوارد دین در حالیکه بهسوی محل گردهمایی سالانة شورای ملی مقاومت میرفت، گفت: «ترکیبی از ژنرالها و سیاستمداران ارشد از سراسر جهان در اینجا حضور دارند».
جان بولتون و بیل ریچاردسون، سفرای پیشین آمریکا در سازمان ملل، نیوت گینگریچ رئیس پیشین کنگره، و سناتور پیشین جو لیبرمن در این رویداد شرکت کردند.
در پاسخ به این سؤال که چگونه چنین مجموعه متنوعی از شخصیتهای برجستة آمریکایی پذیرفتند در این گردهمایی سخنرانی کنند، هاوراد دین، رئیس پیشین کمیتة ملی حزب دمکرات، به واشینگتنتایمز، گفت: «فکر میکنم آنچه ما را گردهم آورده است، حقوق بشر است».
آقای بولتون از این فراتر رفت و به واشینگتنتایمز گفت، این رویداد دربارة طرح «مسئلة اصلیتر عدم مشروعیت آخوندهای (حاکم بر) ایران و رژیم آنها در تهران است».
آقای بولتون گفت: «دیدگاه شخصی من این است که سیاست آمریکا باید سرنگونی رژیم تهران باشد؛ زیرا به نظر من، (رژیم) ایران همچنان دشمن اصلی ما در خاورمیانه بهشمار میرود».
مریم رجوی در سخنرانی خود در گردهمایی روز جمعه گفت، پیام این گردهمایی این است که «فاشیسم مذهبی» حاکم بر ایران «باید سرنگون شود».....
آقای دین این نکته را مورد تأکید قرار داد و گفت، حضور خود وی در این گردهمایی در فرانسه، با این انگیزه بوده که ایالات متحده بایستی «به قول خود عمل کند». او گفت: «2800 نفری که در کمپ لیبرتی هستند، توسط مالکی زندانی شدهاند. ما از مالکی، که همدست (رژیم) ایران است، حمایت نمی کنیم».
«سیاست ما دربارة ایران دستخوش از همپاشیدگی است، و من فکر میکنم رئیسجمهور، با یک تناقض معنوی روبرو است.
ژنرال هیو شلتون که در میان میهمانان آمریکایی گردهمایی روز جمعه بود، گفت: «آمریکا به این افراد گفت، ما از شما حفاظت میکنیم، ولی ما در واقع آنها را تنها گذاشتیم و آنجا را ترک کردیم».
ژنرال شلتون گفت که طی سالهای اواسط 2000 اعضای این گروه فاش کردند که چگونه (رژیم) ایران مواد انفجاری و تیمهای مربوطه را به داخل عراق میفرستاده تا نیروهای آمریکا را مورد حمله قرار بدهد.
ژنرال شلتون گفت، ما دستاوردهای بسا بیشتری داشتیم؛ از جمله راجع به برنامة اتمی (رژیم) ایران که از منابع داخل ایران بهدست آمده بود.
هوارد دین گفت، حتی در وزارت خارجه، خیلی از افراد بهطور بیسر و صدا و بدون اینکه ضبط شوند اذعان کردند که سازمان مجاهدین نه تنها در مورد برنامة اتمی، بلکه در مورد سایر موارد نیز بسا بهتر از آنچه خودمان داشتهایم عمل کردهاند. هاوارد دین افزود، آنها در داخل رژیم و در همهجا نفر دارند.
واشینگتنتایمز-29 ژوئن 2014