تعداد شهدای فلسطینی به 746 افزایش یافت و تاکنون بیش از 4620 تن نیز مجروح شده اند. این تلویزیون همچنین گفت: اسرائیل شهر خان یونس و شهرک خزاعه را به شدت بمباران و گلوله باران کرد و با هدف قرار دادن آمبولانسها از ورود آنها به این مناطق برای انتقال مجروحین جلوگیری کرد. یکی از داوطلبان هلال احمر به نقل از شاهدان عینی به یورونیوز گفت: افراد مجروح برای در امان ماندن از حملات به زیر خودروها پناه بردهاند اما آنها به بمباران خود ادامه میدهند و گروههای امداد تحت آتش مستقیم هستند.
ده فلسطینی نیز در بمباران یک مدرسهٴ وابسته به سازمان ملل در بیت حانون در نوار غزه به شهادت رسیدند.
جان کری وزیر خارجه آمریکا در رام الله با محمود عباس رئیس دولت فلسطین دیدار کرد. وی پس از این دیدار گفت به طور حتم گامهایی به سمت آتش بس برداشته ایم اما هنوز باید بر روی این موضوع کار می کنیم.
به گفتهٴصائب عریقات عضو کمیته مرکزی سازمان آزادیبخش فلسطین محمود عباس در دیدارش با کری تاکید کرد 99 درصد قربانیان در غزه را کودکان و زنان و افراد مسن تشکیل می دهند وحملات اسرائیل فقط جنگی علیه نوار غزه و حماس نیست بلکه جنگی علیه مردم فلسطین است.
صائب عریقات افزود: بزرگترین مانع در مقابل آتشبس محاصرهٴ غزه توسط اسرائیل است که مردم غزه خواهان برچیده شدن آن هستند.
خالد مشعل رئیس دفتر سیاسی حماس در یک مصاحبه مطبوعاتی در دوحه تاکید کرد هر ابتکار صلحی را که برگیرنده برداشتن محاصره کامل از غزه نباشد را نخواهند پذیرفت، وی در عین حال افزود با هر تلاشی برای متوقف کردن جنگ مستمر علیه غزه مخالفتی ندارد.
شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد با محکوم کردن حملات اسرائیل به نوار غزه خواستار انجام تحقیقات مستقل بین المللی در مورد آن شد. در قطعنامه یی که به تصویب شورای حقوق بشر رسید، حملات اسرائیل به غزه مصداق نقض حقوق بشر و آزادیهای بنیادین توصیف شده و خواستار آن شده است که برای بررسی این موضوع هیأتی بین المللی فورا به غزه سفر کند.
بان کیمون دبیرکل سازمان ملل متحد گفت: ”من نمیتوانم در برابر این تراژدی ساکت بمانم و ساکت نخواهم ماند. من عزادار از دست رفتن این همه جانهای بیگناه در غزه هستم و با خانوادههای آنان ابراز همدردی میکنم“....
سایت سازمان ملل- 1مرداد93