همبستگی با مبارزة زنان ایران علیه فاشیسم مذهبی در مقر اروپایی ملل متحد - ژنو

همزمان با هفتمین اجلاس شورای حقوق بشر ملل متحد در ژنو، جلسه‌یی تحت عنوان «زنان در صف مقدم مبارزه با بنیادگرایی» با حضور شخصیت‌های مدافع حقوق زنان از کشورهای مختلف و نمایندگان جوامع زنان ایرانی در خارج از کشور در مقر اروپایی ملل متحد در ژنو، برگزار شد.

سخنرانان در این جلسه تهدیدات رشد بنیادگرایی تحت نام اسلام و تأثیرات آن بر موقعیت سیاسی، اجتماعی و اقتصادی زنان را در خاورمیانه مورد بحث و بررسی قرار دادند و تأکید کردند که کانون بنیادگرایی دینی، حکومت آخوندی است که از بیش از 30 سال پیش تحت نام اسلام سرکوب و تبعیض مفرط علیه زنان را نهادینه کرده است. آنها هم‌چنین بر ضرورت حمایت از مبارزه و مقاومت مردم ایران به‌عنوان آنتی‌تز بنیادگرایی برخاسته از حکومت آخوندی تأکید کردند.
جانّا گانچا عضو شورای منطقة پیه مونته، ایتالیا در سخنرانی خود به جایگاه زنان در مبارزة مردم ایران علیه دیکتاتوری آخوندی پرداخت، و گفت: عملکردهای خانم مریم رجوی و مقاومت ایران در مورد زنان، آزادی و جدایی دین از حاکمیت سیاسی یک الگوی مدنی، سیاسی، مترقی و قابل حمایت است.
دستاورد انقلاب درونی مجاهدین خلق ایران همان‌طور که تجارب خانم رجوی نشان می‌دهد این نیست که زنان جایگزین مردان شده باشند، بلکه آنها جامعه‌یی برابر، دموکراتیک و آزاد ساخته‌‌اند.
بزرگ‌ترین دستاورد این انقلاب درونی، نسلی از مردان آزاد است که وفادار به ایده‌آل‌ها و آرمان‌های برابری هستند.
از این نقطه باید آغاز کرد، نه از تانک‌ها و بمب‌های بنیادگرایان. دنیایی که کانون آن انسانیت و آزادی است.
به گفتة خانم مریم رجوی، ایدئولوژی جنسیت در غریزة انسان نیست، در طبیعت انسان نیست، بلکه یک پدیدة فرهنگی و زادة اختناق و تبعیض است».
«زنده باد زنان، زنده باد آزادی، زنده باد ایران آزاد»
هنریکا زیگلر تاریخ‌شناس و عضو پیشین پارلمان سوئیس طی سخنانی با تقدیر از زنانی که به مبارزه با بنیادگرایی و دیکتاتوری برخاسته‌اند، به جنایات رژیم آخوندی طی 30 سال حکومت این رژیم اشاره کرد و گفت که این رژیم تحت نام اسلام به اعدام، شکنجه و قتل می‌پردازد. اریکا زیگلر هم‌چنین گفت که حملات مزدوران رژیم آخوندی در عراق به اشرفی‌ها از جمله نتیجة بی‌عملی اروپا، آمریکا و ارگان‌های ملل متحد است.
هنریکا جوردانا وکیل و رئیس انجمن لیبرتای ایتالیا نیز در سخنان خود گفت، انجمن ما در سال 2008 زمانی تأسیس شد که کونئو شهر خواهر اشرف نام گرفت. این برای ما باعث افتخار است که شهرمان، شهر خواهر با قلب مقاومت ایران شناخته شد.
رئیس انجمن لیبرتا در ادامة سخنان خود، افزود: «به‌طور تاریخی می‌دانیم که فقط یک جنبش بزرگ علیه زن‌ستیزی مبارزه کرده؛ این یکی از ده اصل برنامة پایه‌یی آن به‌شمار می‌رود. این جنبش شورای ملی مقاومت ایران است. آنها نشان داده‌اند که زنان می‌توانند مدیریت و رهبری نبرد سیاسی را برعهده بگیرند. ۵۲ درصد پارلمان در تبعید آنها را زنان تشکیل می‌دهند و رئیس‌جمهور برگزیدة آن خانم مریم رجوی است.... آخوندهای حاکم بر ایران اسلامی نیستند. آخوندها بدترین تبهکارانند و باید توسط دادگاه بین‌المللی حقوق بشر مورد مجازات قرار گیرند».
در این جلسه دکتر حنیفه خیری از انجمن بین‌المللی حقوق بشر زنان در سخنان خود گفت: بنیادگرایی در کانون تحرکات ضددموکراتیک در منطقه و خاورمیانه قرار دارد که تشدید خشونت علیه زنان از نتایج اولیهٴ آن است».
وی بر ضرورت همبستگی زنان در مبارزه علیه بنیادگرایی مذهبی تأکید کرد و افزود، در اغلب نقاط جهان، زنان در خط مقدم مبارزه برای دموکراسی قرار دارند.
سیمن نوری، رئیس انجمن زنان ایرانی در فرانسه با اشاره به تحولات خاورمیانه و رشد بنیادگرایی به نقش زنان ایرانی در پیشبرد مبارزه و مقاومت علیه دیکتاتوری پرداخت و گفت، در جنبش مقاومتی که سازمان مجاهدین خلق ایران پایه گذاری کرد، نسلی از زنان مسلمان فعال و مبارز رشد کرد... این زنان به یمن قرائتی مدرن از اسلام به‌عنوان یک دین دموکراتیک و بردبار و هم‌چنین به‌یمن رهبری روشن‌بینانه و شجاعانة خانم مریم رجوی از تجربه‌یی بسیار غنی و طولانی برخوردارند که در مبارزه علیه بنیادگرایی اسلامی که اکنون به اعتراف همگان «تهدیدی جهانی» شده، صرف‌نظر نکردنی و دور نزدنی است.
در ادامة این جلسه آزاده عالمی به تشریح مشاهدات خودش از جنایت‌های صورت‌گرفته در سیاه‌چال‌های رژیم آخوندی علیه زنان مبارز پرداخت و گفت، مقاومت ایران از زنان و مردانی تشکیل شده که 30 سال است علیه این رژیم بنیاگردا و زن‌ستیز مبارزه می‌کنند. آنها برای حقوق بشر و برای آزادی مردم ایران مبارزه می‌کنند. برای آزادی زنان. راه حل مبارزه با بنیادگرایی دینی، حمایت از کسانی است که مدافع اسلام دموکراتیک هستند.
19سپتامبر 2014