اوباما در پراگ گفت: در شورای امنیت کار می کنیم تا تحریمات قویتری علیه رژیم ایران بگذرانیم

تلویزیون سی ان ان 8 آوریل 2010 (19فروردین 1389)- اوباما در سخنرانی اش در حین امضای کاهش تسلیحات اتمی با روسیه بر تعهد این کشور به گذراندن تحریمات قوی علیه رژیم ایران تأکید کرد. وی گفت: ... موضوع سلاح های هسته یی موضوعی نیست که تنها به ایالات متحده و روسیه مربوط باشد, بلکه امنیت عمومی تمامی کشورها را تهدید می کند, سلاح هسته یی در دست تروریست ها خطری برای مردم در همه جا از مسکو تا نیویورک, از شهرهای اروپا تا جنوب آسیا.

بنابر این هفته آینده 47 کشور در واشینگتن گرد هم می آیند, تا در باره قدم های اساسی که باید برای امن نمودن سراسر جهان از تمامی مواد آسیب پذیر هستهیی در 4 سال باید برداشته شود, گفتگو کنند. 

گسترش سلاح های هسته یی توسط کشورهای بیشتر, خطری غیر قابل پذیرش برای امنیت جهانی است, افزایش حیطه عمل مسابقه تسلیحاتی از خاورمیانه تا شرق آسیا, در اوایل این هفته ایالات متحده رسماً سیاست خود را تغییر داده و روشن نمود که کشورهایی که دارای تسلیحات اتمی نیستند, و در همکاری با پیمان منع تکثیر تسلیحات هسته یی می باشند, و متعهد به تعهدات منع تکثیر هسته یی می باشند, توسط زرادخانه هسته یی آمریکا مورد تهدید نخواهد بود.


 این امر یکبار دیگر تعهد آمریکا را نسبت به ان پی تی, به عنوان سنگ بنای استراتژی ما نشان می دهد, کشورهایی که از قوانین تبعیت کنند, امنیت و فرصت های بیشتری خواهند داشت.

 و کشور هایی که از انجام تعهداتشان سر باز زنند, ایزوله خواهند شد, و از فرصت  شناسایی بین المللی محروم خواهند شد, این شامل کسانی می شود که قوانین را نقض می کنند, در غیر این صورت ان پی تی تنها بر روی کاغذ خواهد ماند.

 به این دلیل است که آمریکا و روسیه بخشی از اتحاد کشورهایی هستند که اصرار دارند که جمهوری اسلامی ایران باید با عواقب آن مواجه شود, زیرا که مستمراً از پاسخگویی به تعهداتش سرباز زده است.

ما با هم در شورای امنیت سازمان ملل کارمی کنیم تا که تحریماتی قویتر علیه ایران بگذرانیم, و ما اعمالی را که به ان پی تی بی احترامی کند را تحمل نمی کنیم, پذیرش ریسک یک مسابقه تسلیحاتی در یک منطقه حیاتی, تهدید اعتبار جامعه جهانی و امنیت جمعی مان است, این موضوعات بالاترین الویت های ماست. و این بخشی از روابط بین آمریکا و روسیه است.