کاترین اشتون به سؤالات خبرنگاران پاسخ نداد، اما جواد ظریف به خبرنگار تلویزیون گفت: من اطمینان میدم که اگر ما بتوانیم به راهحلی برسیم که منافع کشور و مردم رو لحاظ بکنه، به توافق میرسیم اگر به خاطر زیادهخواهی طرف مقابل راه حل بهدست نیاد، دنیا متوجه شده که جمهوری اسلامی به دنبال راهحله...
بحث اصلی که مدتها وقت همه ما رو گرفته، حدود غنی سازی، نه اصل غنی سازی، میزان غنیسازی.... و از طرف دیگه متأسفانه یک گرایشی در کشورهای غربی، بخصوص در برخی مقامهای آمریکایی وجود که فکر میکنند تحریمها براشون منفعتی باشه یا راهحلی بوده و لذا در مورد تحریمها هم وجود داشته، این دو موضوع دو موضوع اصلی بوده که هنوز هم هست.
وزیر خارجه رژیم آخوندی در ابتدای ورود به وین شکست در مذاکرات را هم «پیروزی» توصیف کرد و گفت: امیدوارم نتیجه هر چه باشد چه توافق و چه ایستادگی در برابر زیاده خواهی، روز سوم آذر انشاالله روز پیروزی ملی در رسیدن به اهدافی باشد که از این مذاکرات به دنبال آن بودیم.
جان کری، وزیر امور خارجه آمریکا روز دوشنبه به خبرنگاران گفت: من در لحظه مناسب به وین خواهم رفت.
جان کری، در دیدار با فیلیپ هاموند، همتای انگلیسی خود گفت: نمی توانیم هیچ پیش بینی کنیم. لازم است که ایران با تمام تلاش ممکن با ما همکاری کند تا به جهان ثابت کند که برنامه صلح آمیز هسته ای دارد.
وندی شرمن، معاون وزارت خارجه آمریکا نیز گفت: هم اکنون وقت آن رسیده است که کار را تمام کنیم.
دیپلمات سابق آمریکایی در اظهارنظری که در خبرگزاری فرانسه منعکس شد، تأکید کرد: احتمالی برای آنکه یک توافق کامل تا ۲۴ نوامبر حاصل شود، وجود ندارد.
علی شمخانی، دبیر شورای عالی امنیت رژیم در پاسخ به سؤالی در مورد نامهٴ اوباما به خامنهای گفت که پاسخ روشنی به نامه داده شده و افزود: ما به دنبال یک صنعت هسته ای کاریکاتوری یا یک صنعت هسته ای نمایشی نیستیم. ما به دنبال یک حیات نباتی در صنعت هسته ای نیستیم.
روزنامه کیهان خامنهای نیز نوشت: مذاکرات مسقط در حالی به پایان رسید که آمریکا به هیچ وجه حاضر به پذیرش خواست حداقلی ایران مبنی بر لغو تحریم ها به عنوان شرط پذیرش توافق نشد. زیاده خواهی آمریکا زمانی پررنگ تر می شود که ظاهرا مساله لغو تحریم ها به زیرساخت های هسته ای کشورمان پیوند خورده و همانند توافقنامه ژنو، وعده نسیه کاهش تحریم ها به تعهد نقد کاهش غنی سازی منوط شده است.
تلویزیون رژیم - 27نوامبر93