کنفرانس در پارلمان اروپا - مریم رجوی: برای کوتاه کردن دست رژیم ایران از بمب اتمی، غرب باید قاطعیت به خرج بدهد

کنفرانس در پارلمان اروپا
مریم رجوی: برای کوتاه کردن دست رژیم ایران از بمب اتمی، غرب باید قاطعیت به خرج بدهد
همکاری با رژیم ایران زیر عنوان مبارزه با داعش نه یک راه حل، بلکه نسخه ای برای یک فاجعه است

در روز چهارشنبه 10دسامبر، در کنفرانسی در پارلمان اروپا، مریم رجوی، رئیس جمهور برگزیده مقاومت ایران هشدار داد: برای کوتاه کردن دست رژیم ایران از بمب اتمی، غرب باید قاطعیت به خرج بدهد.
وی تصریح کرد: این برنامه نزد مردم ایران که به گفته مقامات دولتی 12 میلیون نفرشان گرسنه‌اند، هیچ مشروعیتی ندارد . آنها ادامه این برنامه را نمی‌خواهند.
رجوی با اشاره به گسترش ابعاد جنایتهای بنیادگرایان در سوریه و عراق و... گفت: چرا دولتهای غربی در مقابل رژیمی که «پدرخوانده داعش» است و کارنامه اش صدبار تباهتر از داعش است، ، نمی ایستند.. او سکوت دولت‌‌های اروپایی نسبت به سرکوبگری‌‌های این رژیم و میدان دادن به لابی های ملایان را تقبیح نمود و هشدار داد که همکاری با رژیم ایران زیر عنوان مبارزه با داعش نه یک راه حل، بلکه نسخه ای برای یک فاجعه است.
در این جلسه که همزمان با روز جهانی حقوق بشر برگزار شد، رئیس جمهور برگزیده مقاومت، در بررسی کارنامه خونین نظام ولایت فقیه و بیلان سیاه رئیس جمهور به اصطلاح مدره آن، آخوند روحانی، جنایاتی چون اسیدپاشیدن بر دختران بیدفاع یا چاقو زدن دختران دانشجو مورد اشاره قرار داد و گفت: رژیم ولایت فقیه کم‌ترین ظرفیتی برای اصلاح ندارد. از زمان انتخاب روحانی به ریاست جمهوری دست کم 1200نفربه دار آویخته شده‌اند. در ربع قرن گذشته، هیچ سالی به اندازه نخستین سال روی کار آمدن روحانی در ایران اعدام نشده است. هرگز به اندازه این یک سال اعضای اپوزیسیون هدف کشتار و گروگانگیری قرار نگرفته‌اند. و هرگز زنان ایران در این ابعاد هدف کارزارهای جنایتکارانه علنی واقع نشده‌اند. رجوی عملکرد برخی دولتهای غربی را که حقوق بشر ایران را قربانی روابط خود با دیکتاتوری مذهبی کرده‌اند، تقبیح کرد و گفت: ملاها از سفرهای هیاتهای اروپایی به صورت فرصتی برای افزایش اعدام‌‌ها استفاده کرده‌اند.
 این جلسه با شرکت نمایندگان ارشد پارلمان اروپا از گروههای مختلف سیاسی برگزار شد. مریم رجوی در بخش دیگری از سخنان خود تصریح کرد: اکنون زمان بالا بردن فشار بر روی رژیم است . ملایان به واسطه بالا بردن فشار پای میز مذاکره آمدند سپس به خاطر اعطای امتیازات غرب از امضای توافق خود داری کردند. تنها راه رو به جلو، افزایش فشار و افزایش تحریم است.
نوری در انتهای تونل ماراتون مذاکرات وجود ندارد، در انتهای تونل تنها بمب اتمی وجود دارد.
خانم رجوی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: رأس رژیم دچار یک جنگ قدرت کاهنده است و جامعه ایران عمیقاً ناراضی و مترصد قیام است.
رجوی با ابراز انزجار از ادامه محاصره شش ساله علیه کمپ مخالفان ایرانی در عراق (لیبرتی) از اتحادیه اروپا خواستار شد که «با تغییر سیاست خود، در مقابل استبداد وحشی حاکم بر ایران قاطعیت نشان دهند». رجوی گفت در این سیاست جدید
ـ هرگونه مراوده با رژیم ایران منوط به بهبود وضعیت حقوق بشر شود، سران این رژیم در برابر عدالت قرارگیرند، رژیم به اجرای کامل قطعنامه هایی شورای امنیت، توقف غنی سازی اورانیوم و پذیرش بازرسی‌های بین‌المللی در تمام سایت‌ها و مراکز مشکوک وادار شود.
 ـ و محاصره کمپ لیبرتی بویژه محاصره پزشکی بطور کامل لغو و پرونده لیبرتی به جای عوامل رژیم ایران به نهادهای غیر وابسته به این رژیم ارجاع شود،
در این جلسه که به ریاست ژرارد دپره، وزیر حکومت در بلژیک و نماینده پارلمان اروپا برگزار شد، شماری از شخصیتهای سیاسی از جمله هوارد دین، کاندید سابق ریاست جمهوری آمریکا و رهبر سابق حزب دمکرات آمریکا آلخو ویدال کوادراس، معاون سابق پارلمان اروپا، استرون استیونسون، رئیس بنیاد اروپایی آزادی عراق (ایفا)، و شماری از قانونگزاران اروپایی شامل: خانم مک گینس، معاون پارلمان اروپا، پاتریسیا تویا، ادوارد کوکان، ژوزه بووه، آنا زابورسکا، جولی وارد، تونه کلام، خوزه مانوئل فرناندز و استفان هیوز و پائولو کازاکا نمایندگان سابق پارلمان اروپا سخنرانی کردند.

دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران
19 آذر 1393 (10دسامبر 2014)