فراخوان کمیتة بین‌المللی در جستجوی عدالت بر ضرورت بازگرداندن سلاحهای حفاظت شخصی مجاهدین

فراخوان کمیتة بین‌المللی در جستجوی عدالت در برگیرنده بیش از 4000پارلمانتر در اروپا وآمریکا به سازمان ملل و ایالات متحده.
تشدید مداخلات رژیم ایران و تهدید ها علیه لیبرتی ضرورت بازگرداندن سلاحهای حفاظت شخصی مجاهدین برای حفاظت و دفاع از خود در برابر نیروی تروریستی قدس و شبه نظامیان و ابسته به رژیم ایران.
اشرفی ها همة سلاح‌های خود را از جمله 17000 قطعه سلاح حفاظت انفرادی به آمریکا تحویل داده اند و دولت آمریکا متقابلاً حفاظت آنها را تا تعیین تکلیف نهایی به عهده گرفته است.

کمیتة بین‌المللی در جستجوی عدالت به ریاست دکتر آلخو ویدال‌کوآدراس، که بیش از 4000پارلمانتر را در اروپا و آمریکای شمالی در برمی گیرد، طی بیانیه یی به تاریخ 9 ژانویه 2015 – 19 دی 1393، اعلام کرد:
پناهندگان بی‌دفاع ایرانی اعضای سازمان مجاهدین خلق در کمپ لیبرتی در نزدیکی فرودگاه بغداد، با تشدید تهدیدها از ناحیه مداخلات رژیم ایران و شبه نظامیان تروریستی این رژیم رو به رو هستند و سابقه سه سال گذشته نشان می‌دهد که هیچ چشم‌اندازی برای انتقال سریع این ساکنان وجود ندارد. بنا براین کمیتة بین‌المللی در جستجوی عدالت از آمریکا و سازمان ملل متحد می‌خواهد تا اقدامات ویژة حفاظتی برای کمپ لیبرتی اتخاذ بکنند.
اگر دولت آمریکا نمی‌خواهد تمامی ساکنان کمپ لیبرتی را بلافاصله به آمریکا منتقل کند، پس با توجه به مسئولیت مستقیمی که در قبال حفاظت یک به یک آنها دارد، باید بخشی از سلاح‌های حفاظت انفرادی آنان را که در سال 2003 تحویل گرفته بود، به آنها برگرداند تا ساکنان بتوانند در قبال حملات احتمالی توسط نیروی تروریستی قدس و شبه نظامیان آن که حضور گسترده‌یی در بخش‌های بزرگی از عراق دارند، از خودشان حفاظت بکنند. این اقدام برای جلوگیری از جنایت فاجعه بار، حیاتی است.
این سلاح‌ها در مقابل حملاتی که دولت عراق مدعی است از طرف افراد ناشناخته صورت می‌گیرد، به ساکنان امکان حداقل دفاع را از خودشان خواهد داد و این حداقل حقوق آنهاست که از جان خودشان در آشفتگی کنونی عراق حفاظت کنند.
بیانیه کمیتة بین‌المللی در جستجوی عدالت دربارة سابقة امر به تشریح نمونه‌هایی از جنایت‌های نیروی تروریستی قدس و شبه نظامیان رژیم در عراق و هم چنین  اظهارات مداخله‌جویانة سران حکومت آخوندی پرداخته، و می‌نویسد:
«جنایات رژیم ایران و شبه نظامیان آن در عراق حتی از (جنایت‌های) داعش وحشتناک‌تر است. روز اول دسامبر روزنامة خبات روزنامة رسمی پارتی دموکرات کردستان عراق به رهبری مسعود بارزانی و به نقل از شیخ جعفر مسئول شاخة خانقین پارتی دموکرات کردستان، نوشت «رفتار شبه نظامیان شیعی همانند داعش و حتی بدتر از آن است، آنها در کشتن و سوزاندن و غارت‌کردن مهارت دارند و 90% سعدیه را بهم ریخته اند وتمام اماکن را غارت کرده و سوزانده‌اند، آنها در جلولاء هم شروع به عملیات نظامی کرده‌اند و هدف آنها از این اقدامات این است که حاکمیت و نفوذ خود را افزایش دهند... آنها پرچم عراق را کمتر استفاده میکنند وپرچمی با آرم انقلاب اسلامی ایران بر می افرازند، آنها هم اکنون شروع به تصفیة تمام سنی ها کرده اند وهر کجا که بتوانند مردم می کشند وهیچ کوتاهی نمیکنند”
کمیتة بین‌المللی در جستجوی عدالت هم چنین به بمباران مناطق سنی‌نشین و کوچ‌دادن اجباری اهل تسنن از مناطق مختلف عراق توسط شبه نظامیان وابسته به نیروی قدس اشاره کرده و سپس بخشی از گزارش مبسوط عفو بین‌الملل دربارة جنایت‌های شبه نظامیان رژیم در عراق را ذکر کرده و می افزاید:عفو بین الملل در 14اکتبر 2014 گزارشی مبسوط تحت عنوان ”مصونیت مطلق، حاکمیت شبه نظامیان در عراق» نوشت: اعضای شبه نظامی که تعداد آنها دهها هزار می‌شود، یونیفرمهای نظامی به تن می‌کنند، اما در خارج از هرگونه چارچوب قانونی و بدون هرگونه نظارت رسمی، عمل می‌کنند...
کمیتة بین‌المللی در جستجوی عدالت می‌افزاید: «در چنین شرایطی نمایندة ساکنان (لیبرتی) در اول ژانویه در نامه به مقامات آمریکایی و ملل متحد، به نقل از منابع مقاومت در داخل رژیم ایران، نوشت «رژیم آخوندی با نسبت‌دادن دروغین قتل شماری از فرماندهان نیروی قدس و افراد وابسته به آن، مانند حمید تقوی، واثق البطاط و... به مجاهدین، در صدد است به بهانه انتقام گیری از سازمان مجاهدین خلق ایران، کمپ لیبرتی را هدف حملة جنایتکارانة جدیدی قرار دهد».
هم‌زمان رژیم آخوندی در هفته‌های اخیر بار دیگر به تبلیغات دروغ در مورد ارتباط مجاهدین با داعش روی آورده و هدف این دروغپردازی‌ها، حمله  وجنایت علیه ساکنان لیبرتی است....
کمیتة بین‌المللی در جستجوی عدالت در ادامة این اطلاعیه، با استناد به گزارش ژوییة 2013 خود به شورای امنیت به سوابق امر تحت دربارة «تعهد آمریکا و ملل متحد در قبال حفاظت ساکنان» اشاره می‌کند؛ از جمله:
- تأیید استاتوی اشرفی‌ها به‌عنوان افراد حفاظت‌شده تحت کنوانسیون چهارم ژنو در ژوییة 2004 توسط دولت آمریکا و نیروی چند ملیتی
-انتقال غیر قانونی حفاظت اشرف به دولت وقت عراق از سوی آمریکا
- توافق‌نامة آمریکا با تک تک ساکنان اشرف مبنی بر تأمین حفاظت در ازای گردآوری تسلیحات اشرفی‌ها تا تعیین تکلیف نهایی و موقعیت به‌رسمیت‌شناخته‌شدة همة اشرفی‌ها به‌عنوان پناهنده و افراد مورد نگرانی و الزام برخورداری آنها از حفاظت‌های بین‌المللی.
بیانیه کمیتة بین‌المللی در جستجوی عدالت هم‌چنین تعهدات و تضمین‌های آمریکا و ملل متحد را به اشرفیها در جریان انتقال از اشرف به لیبرتی خاطرنشان کرده و از جمله یادآوری می‌کند: طبق توافقنامة چهارجانبه بین آمریکا، ملل متحد، دولت عراق و ساکنان (16 اوت 2012)، در مورد انتقال بقیة ساکنان به لیبرتی، آمریکا متعهد شده است که از امنیت و سلامت ساکنان حمایت کند.
لازم به یاد آوری است که ساکنان اشرف، همة سلاح‌های خود اعم از سنگین، سبک و شخصی، از جمله 17000 قطعه سلاح حفاظت انفرادی خود را به آمریکا تحویل داده اند و دولت آمریکا متقابلاً حفاظت آنها را تا تعیین تکلیف نهایی به عهده گرفته است.