روزنامه کیهان، ارگان ولی فقیه ارتجاع به آخوند روحانی سرنوشت دولت باصطلاح سازندگی را به او یادآوری کرد و نوشت: سخنان (حسن روحانی) در کنفرانس «اقتصاد ایران»... مورد استقبال فراوان محافل خارجی قرار گرفت و به همین میزان نگرانیهای زیادی را در ایران پدید آورد.
روحانی در مقام اولین شخص اجرایی باید بیش از هر مسئول دیگر بر مدار (منافع نظام) باشد که اگر جز این باشد از او پذیرفتنی نیست... این ادبیات... حتی برای منافعی که قرار است از طریق مذاکره با «غرب فزونخواه» بهدست آید، لطمههای شدید در پی دارد و اساس مذاکره را تضعیف و بیخاصیت میکند. امید است رئیسجمهور محترم...، سرنوشت دولت سازندگی را مرور کند و مراقب برخی از ترفندها باشد.
(کیهان 17/10/93)
احمد توکلی، عضو مجلس ارتجاع نیز روحانی را مورد حمله قرار داد و نوشت: اینکه در میانه راه، ناگهان بیرق «اقتصاد ایران مشکل سیاسی» دارد را برافراشته کنیم، جز «بیمسئولیتی» و شانه خالی کردن از «اصلاحات» اقتصادی تفسیر دیگری ندارد. «اقتصاد راهکار سیاسی دارد»، یعنی ما اهل کار اقتصادی نیستیم... از شما اصلاح ساختار اقتصادی و افزایش قدرت خرید میخواهند نه بهانه
سایت الف 17 دی 93 (کیهان 17/10/93).
مهدی کوچکزاده، از مهرههای خامنهای در مجلس ارتجاع روحانی را به تمسخر گرفت و زیر عنوان: حسن خطر داره حسن ، خطرات رویارویی با باند رقیب را به او گوشزد کرد و نوشت
آیا فکر نمیکنید خطر درخواست برگزاری یک رفراندم دیگر آن هم بر خلاف قانون اساسی و بهمنظور تأیید مذاکراتی که احتمال ضررش برای بسیاری از مردم اظهر من الشمس است٬ برای ریاست شما بر دولت بیش از همه است!؟
اهالی تدبیر را چه میشود که تصور میکنند بهرغم همه عهدشکنیهای طرفهای مذاکرهکننده با نظام باز هم مردم چشم به مذاکرات برای تأمین معیشتشان دوختهاند؟
راستی اگر بنا بشود برای هر موضوع که برایش صدها و بلکه هزاران مثال مشابه میشود زد رفراندم برگزار شود نظر شما درباره برگزاری رفراندم مثلاً نسبت به «گران کردن حاملهای انرژی و نپرداختن یارانه بیشتر به مردم یعنی اجرای نیمی از قانون هدفمندی چیست؟
و یا نظرتان در مورد برگزاری رفراندم برای وارد کردن بنزین که هیچ تأثیری بر آلودگی هوا ندارد و تعطیل کردن بنزین تولید داخل چیست؟
یا نظرتان در مورد برگزاری رفراندم برای اینکه رئیسجمهور هر چند روز یک بار به منتقدان خود توهین و هتاکی کند چیست؟
آقای روحانی صلاح میدانید رفراندومی برگزار کنیم تا ببینیم مردم صلاحیت کسانی را که شب تاسوعا بهدلیل پیش گویی یک احمق چینی مبنی بر وقوع زلزله، با هلیکوپتر به سد لتیان میروند تا اسکی روی آب بازی کنند برای پست فعلیشان قبول دارند یا نه؟».
از سوی دیگر، رسانه های باند رفسنجانی روحانی نیز متقابلا باند رقیب را آماج حملات خود قرار دادند. روزنامه دولت موسوم به ایران در سرمقاله خود نوشت: بیش از همه شبکه تندروها از پیشنهاد همه پرسی رئیس جمهوری برآشفته و نگران شدهاند زیرا رجوع مستقیم به افکارعمومی در موضوعات کلان حکومتی برای همیشه حربه مخالفت و کارشکنی (رفراندوم) را از کف تندروها خارج میکند.(ایران 17دی93)
روزنامه دیگر همین جناح در سرمقاله خود از یکدست سازی قدرت توسط روحانی دست زد و نوشت: (برای) روحانی برگزاری همه پرسی در کشور یک روند پیچیده و سخت است... اما روحانی میتواند از مسیر راحت تری به مقصود خود یعنی یکدست سازی قدرت دست پیدا کند. مجلس دهم میتواند کمک بسیار بزرگی برای روحانی باشد (ابتکار 17دی93).
در شرایطی که بحران و تخاصمات درون رژیم در آستانه مذاکرات هسته ای هرچه بیشتر تشدید می شود، یکی از اعضای مجلس ارتجاع از باند خامنه ای، وزیر خارجه رژیم را که از سوی مجلس ارتجاع احضار شده بود زیر رگبار سوالها گرفت و گوشه هایی از امتیازاتی که رژیم به کشورهای غربی داده بود را برملا کرد.
وی گفت: چرا با وجودی که از مذاکره دوجانبه با آمریکاییها منع شده بودید، بار دیگر در همین نشست اخیر، وین 8 آن را تکرار کردید؟... چرا اکثر وقت مذاکرات یکساله گذشته متوجه مذاکره با آمریکا، شیطان بزرگ شد و سایر کشورهای 5+1 در اولویت دوم بودند؟ چرا هیچوقت تلاش نکردید یکی از مذاکرات هستهیی را به شرق و کشورهای آسیایی بکشانید، دائم در نیویورک و ژنو بودید؟ چرا در توافق ژنو در همان قدم اول، همه فاکتورهای اقتدار را یک جا به طرف مقابل دادید و امروز دست ملت ایران توی چانهزنیها خالی است؟... چرا در توافق ژنو به تصویب پروتکل الحاقی تعهد دادید، در حالیکه اجازه نداشتید؟»
رادیو فرهنگ (رژیم) -16دی93