مقاله پاتریک کندی: خطرات بنیادگرایی برخاسته از دیکتاتوری آخوندی - مریم رجوی چالشی جدی در برابر زن ستیزی بنیادگرایی

پاتریک کندی طی مقاله ای در رول کال، روزنامه کنگره امریکا خطرات بنیادگرایی برخاسته از دیکتاتوری آخوندی با سوء استفاده از نام اسلام برای جهان امروز را بررسی و خواستار حمایت از مقاومت ایران و رئیس جمهور برگزیده این مقاومت بعنوان راه حل و آنتی تز بنیادگرایی شد.

پاتریک کندی در این مقابله، ضمن یادآوری تهاجم تروریستی اخیر در پاریس که منجر به کشته شدن 17 نفر شد، عملیات تروریستی بنیادگرایان در نقاط مختلف را که به کشته و مجروح شدن شمار زیادی منجر شده است مورد بررسی قرار داد و نتیجه گرفت که جنایاتی که امروز تحت نام اسلام صورت می‌گیرد، از هنگامی که رژیم آخوندی برسر کار آمده شکل گرفته است.
پاتریک کندی در بخشی از این مقاله می‌نویسد:
بنیادگرایی اسلامی در سالهای دهه 70 در اکناف جهان قابل مقایسه با امروز نبود. در سال 1979 وقتی که خمینی انقلاب مردم ایران برای آزادی را سرقت کرد و در ایران به قدرت رسید وضعیت تغییر یافت. بنیادگرایی اسلامی یک حامی و منبع و مرجع اصلی الهام بخش پیدا کرد و از آن موقع تا به حال همواره رشد داشته است.
خمینی معیارهای بین المللی را به کنارگذاشت و از اشغال سفارت و به گروگان گرفتن افراد حمایت کرد و با صدور فتوا علیه مردم مانند فتوا بر علیه سلمان رشدی، با آزادی‌ها مبارزه کرد و از مفهوم و فلسفه دولت اسلامی، سال‌ها قبل از گروه تروریستی داعش حمایت کرد. رژیم ایران با عملکرد سرکوبگرانه‌اش، به عنوان ریشه بین المللی تروریسم تحت نام اسلام عمل می‌کند.
پاتریک کندی سپس به مرور رویارویی بنیادگرایان اسلامی با ارزش‌های حقوق بشری و آزادی‌ها نتیجه می‌گیرد که راه حل مقابله با بنیادگرایی و استراتژی مؤثر بر علیه افراطی گری باید دربرگیرنده حمایت از آلترناتیوهای آن باشد.
پاتریک کندی می‌افزاید:
در مورد پرونده رژیم ایران، یک اپوزیسیون به خوبی تثبیت شده وجود دارد. اعضاء این گروه، که مجاهدین خلق نام دارد مسلمانانی هستند که از بردباری، آزادی بیان و جداسازی دین از دولت دفاع می‌کنند. از آن بیشتر این سازمان هرگز در تعهد خود نسبت به پرنسیب های دمکراسی، تکثر گرایی و حکومت قانون منحرف نشده است. علیر غم این که ده‌ها هزار تن از اعضاء آن بوسیله رژیم ایران کشته شده‌اند، ولی آن‌ها معتقدات خود را کنار نگذاشته‌اند. آن‌ها به عنوان بخشی از ائتلاف دمکراتیک که به وسیله خانم مریم رجوی رهبری می‌شود، ارائه دهنده یک چالش در مقابل بنیادگرایی می‌باشند.
مریم رجوی یک زن مسلمان است که یک مقاومت را برای رسیدن به آزادی و دمکراسی در ایران بر علیه رژیم بنیادگرا رهبری می‌کند. این واقعیت که یک زن کاریسماتیک می‌تواند بالاترین موقعیت رهبری بر اساس شایستگی‌اش را داشته باشد یک گواهی بر اثبات ارزش‌های این جنبش است و یک چالش جدی درمقابل دیدگاه جهانی زن ستیزی بنیادگرایی است. مریم رجوی یک طرح 10 ماده ای برای ایران دمکراتیک آینده ارائه داده است. او و دیگرانی که با شجاعت درمقابل اسلام بنیادگرا ایستاده‌اند باید جدی گرفته شوند.
23 ژانویه 2015