بنابراین گزارش وی گفت: «بیش از یک سال از شروع بحران و افت شاخص بورسیه گذشته و طی این مدت سهامداران بورس ضررهای بسیاری متحمل شده اند. بحران بورس تا کنون سه مرحله داشت که مرحله اول ناشی از تصمیمات مجلس در افزایش بی سابقه نرخ خوراک پتروشیمی ها و افزایش بهره مالکانه معادن بود که موج اول سقوط قیمت ها را در برداشت».
وی در ادامه به بحران ناشی از سرایت بحران بازار پول به سرمایه بدلیل بی کفایتی و سوء مدیریت متولیات رژیم، اشاره کرد و افزود: «افزایش لجام گسیخته نرخ سپرده بانکی و رقابت منفی بانکها در پرداخت سود سپرده بیشتر باعث مهارجت نقدینگی از بورس به سمت سپرده های بانکی شد، امری که به باور قریب به اتفاق کارشناسان زمینه ساز بحرانی بزرگ در حوزه بانکداری ایران خواهد بود. مرحله بعدی بحران ناشی از افت قیمت جهانی نفت و تمدید مذاکرات هسته ای بود که شوک قیمتی سنگین به قیمت سهام وارد آورد و باعث سلب اعتماد سرمایه گذاران و ایجاد ترس در بازار سرمایه شد».
این کارگزار حکومتی بخشی از ابعاد ضرر زیان های بازار بورس ناشی از تبعات سیاست های تورم زا و ضد اقتصادی رژیم را این چنین بر شمرد: «از ابتدای شروع بحران ارزش سرمایه با احتساب تقسیم سود 50 هزار میلیارد تومانی از رقم 426 هزار میلیارد تومان به 345 هزار میلیارد تومان رسید، یعنی بیش از 80 هزار میلیارد تومان از دارایی های بورس از بین رفته است و با احتساب سهم حدود 85 درصدی دولت و بخش های شبه دولتی از بورس رقمی معادل 68 هزار میلیارد تومان از ارزش داری های دولت و بخش های شبه دولتی در بورس کاسته شده است».
خبرگزاری حکومتی ایسنا -17 بهمن 1393