روز شنبه 7 مارس شرکتکنندگان در یک گردهمایی عظیم در برلین به مناسبت روز جهانی زن، تحت عنوان «برای بردباری و برابری علیه بنیادگرایی و زنستیزی» تأکید کردند که پیشروی آرمان برابری در جهان، امروز با مانع بنیادگرایی اسلامی مواجه است که با نسلکشی، تروریسم و تبعیض، تمام منطقه و جهان را به خطر انداخته و بیش از همه با زنان دشمنی دارد. آنها تصریح کردند تنها راهحل این بحران اتکا به نیروی زنان و جنبش مقاومتی است که به نیروی زنان و رهبری آنان اعتقاد داشته باشد. آنها همچنین به اتخاذ یک استراتژی همهجانبه با تمرکز روی رژیم ایران بهعنوان کانون بنیادگرایی اسلامی، حمایت از مسلمانان دموکرات و جلوگیری از دستیابی رژیم ایران به سلاح اتمی فراخواندند.
این گردهمایی در حضور مریم رجوی، رئیسجمهور برگزیده مقاومت ایران و با شرکت شمار بالایی از شخصیتهای برجسته سیاسی، اجتماعی، هنری و فعالان حقوق بشر و حقوق زنان از 5 قاره جهان ازجمله خانمها کیم کمبل، ریتا زوسموت، لیندا چاوز، فرانسیس تاونزند، اینگرید بتانکورد، همچنین هیأتی از زنان حقوقدان ازجمله خانم ماریا کاندیدا المیدا (دادستان کل پرتغال)، هیاتی از اپوزیسیون سوریه، هیأتی از زنان برجسته از آسیا، هیأت بزرگی از قانونگذاران و شهرداران و دیگر شخصیتهای آلمانی، هیات زنان پارلمانتر از کشورهای عربی، و هیأتهای نمایندگی از سوی دهها انجمن و سازمان زنان ایرانی از سراسر اروپا و آمریکا و هزاران زن از کشورهای مختلف جهان و پیروان ادیان مختلف برگزار شد.
مریم رجوی در این جلسه گفت تعیینکنندهترین عامل در قدرت گرفتن بنیادگرایی به حاکمیت رسیدن آخوندهای مرتجع در ایران است که برای نخستین بار یک الگوی حکومتی برای گروههای بنیادگرا ارائه کردند. وی افزود: بنیادگرایی، رویارویی اسلام با غرب یا با مسیحیت و یهودیت و یا دعوای شیعه و سنی نیست. بلکه دعوای اصلی میان آزادی با اسارت و استبداد است. میان برابری با ظلم و زنستیزی است. بنیادگرایی در کانون خود دشمنی با زنان را قرار داده و از طریق سرکوب زنان، کل جامعه را سرکوب و مرعوب میکند.
وی برای نجات جهان از کابوس بنیادگرایی و رهایی ملتهای خاورمیانه از این بختک شوم، همه زنان آزاده در سراسر جهان را به تشکیل و گسترش یک جبهه پرقدرت علیه بنیادگرایی اسلامی و تروریسم و بربریت تحت نام اسلام فراخواند و گفت: برای مهار پدیده شوم بنیادگرایی اسلامی به ناگزیر باید به مقابله با دیکتاتوری دینی حاکم بر ایران برخاست. این رژیم قلب مشکل است و حمایتش از دیکتاتوریهای اسد و مالکی در سوریه و عراق باعث ظهور شبهنظامیان بنیادگرا و داعش شده است. بر همین اساس سکوت در مقابل دخالتهای این رژیم در کشورهای منطقه چه رسد به همکاری با آن، به بهانه مقابله با داعش یک اشتباه استراتژیک است. وی هشدار داد: خامخیالانه است که از آتشافروز بخواهیم که آتش را خاموش کند. بهعکس، سیاست صحیح این است که از رژیم ملاها در عراق و سوریه خلع ید شود. به زیر کشیدن این رژیم یک ضرورت مبرم نهفقط برای مردم ایران بلکه برای تمام منطقه و جهان است. جرم دولتهای مماشات گر غرب این است که با حامی دولتی بنیادگرایی یعنی رژیم ایران، راه سازش در پیشگرفتهاند و در سرکوب آلترناتیو بنیادگرایی مشارکت کردند. امتیاز دادن به این رژیم در مذاکرات اتمی، برخلاف منافع مردم ایران و منطقه و برخلاف صلح و امنیت جهانی است. همچنین قربانی کردن حقوق بشر مردم ایران است.
وی با اشاره به روند فزاینده اعدامها در ایران ازجمله اعدام دستکم 21 زندانی در روز 13 اسفند که 6 تن از آنان از زندانیان سیاسی اهل سنت کرد بودند، گفت: رژیم ایران برای جلوگیری از خیزشهای مردمی بهویژه در زمان مذاکرات اتمی، بهشدت به امواج اعدام و سرکوب نیازمند است. سکوت و بیعملی در مقابل نقض وحشیانه حقوق بشر در ایران نهتنها مشوق این رژیم در ادامه این جنایتها است بلکه آن را در ادامه برنامههای اتمی و صدور تروریسم نیز تشجیع میکند.
مریم رجوی حمایت از آلترناتیو دموکراتیکی که بیش از سه دهه است توسط مقاومت ایران در مقابل رژیم آخوندی برپاشده، را گامی ضروری در مقابله با بنیادگرایی اسلامی خواند. آلترناتیوی که بر جدایی دین و دولت و برابری زنان و یک ایران غیر اتمی تأکید دارد و سازمان مجاهدین در کانون آن قرار دارد که از اسلام اصیل و دمکراتیک پیروی میکند.
رئیسجمهور برگزیده مقاومت ایران، در بخش پایانی سخنان خود گفت: بزرگترین جنبش زنان پیشتاز در لیبرتی، امید و الهامبخش زنان ایران و سرمایه جنبشهای برابریطلبجهان هستند. وی جامعه جهانی، دولت آمریکا و اتحادیه اروپا و ملل متحد را به تأمین حفاظت و امنیت آنها فراخواند.
دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران
16 اسفند 1393 (7 مارس 2015)
ضمیمه:
این گردهمایی بزرگ با شرکت شمار بالایی از شخصیتهای برجسته سیاسی، اجتماعی، هنری و فعالان حقوق بشر و حقوق زنان از 5 قاره جهان و هیاتهای نمایندگی از سوی دهها انجمن و سازمان زنان ایرانی از سراسر اروپا و آمریکا برگزار شد. سخنرانان این برنامه که توسط خانم سروناز چیتساز، مسئول کمیسیون زنان شورای ملی مقاومت و به مدیریت لیندا چاوز، رئیس سابق روابط عمومی کاخ سفید برگزار شد، عبارت بودند از:
رودی جولیانی، شهردار سابق نیویورک و کاندیدای ریاست جمهوری (2008)؛ فرانسیس تاونزند، مشاور رئیسجمهور در امور امنیت داخلی و تروریسم (2004-2008)، از آمریکا
کیم کمپبل، و رادیکووا نخست وزیران سابق کانادا و اسلواکی،
ریتا زوسموت، رئیس پیشین پارلمان فدرال، فرهویگن، کمیسر اروپا (1999- 2009) و وزیر مشاور سابق در وزارت خارجه آلمان، هورست تلچیک، مشاور صدراعظم هلموت کهل و رئیس سابق کنفرانس امنیتی مونیخ، اسقف ولفانگ هوبر، رئیس سابق شورای پروتستان آلمان، اتو برنهارد، رئیس بنیاد کنراد آدنائر و رئیس کمیته آلمانی همبستگی با ایران آزاد؛ زابینه لوت هازر اشنارن برگر-وزیر دادگستری سابق، ماتیاس کوهنه و انگلیکا شوتلر به نمایندگی از سوی هیأت شهرداران، فریتز فلگن تروی، کلاس دیتر گروهلر، رودلف هنکه، استفان اورز، از تمایلات و احزاب مختلف سیاسی به نمایندگی از سوی قانونگذاران آلمانی شرکت کننده در کنفرانس و سوزان کاره پاسوت، نایب رئیس شورای زنان از آلمان،
ریچارد چارنسکی، نایب رئیس پارلمان اروپا از لهستان، آلخو ویدال کوادراس، نایب رئیس سابق پارلمان اروپا و رئیس کمیته بین المللی در جستوجوی عدالت، از اسپانیا؛ استرون استیونسون، رئیس سابق گروه رابطه با عراق اتحادیه اروپا و رئیس بنیاد... ایفا از انگلستان،
برنار کوشنر، و جولیو ماریا ترتزی، مانیا پادیا کیدز، وزیران خارجه سابق فرانسه و ایتالیا و گرجستان؛
اینگرید بتانکور، کاندیدای سابق ریاست جمهوری کلمبیا و خانم ماریا کاندیدا آلمیدا، دادستان کل پرتغال
خوله دنیا، به نمایندگی از هیات زنان اپوزیسیون سوریه،
نجیمه طای طای از مراکش به نمایندگی از هیأت زنان پارلمانتر کشورهای عربی،
والنتینا لسکای قانونگزار آلبانی و معاون شورای اروپا، سناتور گری دوران وادل و بئاتریس بسرا از اسپانیا و نله لاینن از بلژیک به نمایندگی از هیأت بزرگ زنان پارلمانتر اروپایی،
رانجا کوماری از هند از سوی هیأتی از زنان برجسته آسیایی و جنبشهای زنان در این منطقه،
در این برنامه همچنین گروهی از شخصیتهای زن همبستگی خود را با جبهه جهانی علیه بنیادگرایی اعلام شده از سوی خانم مریم رجوی اعلام کردند.
ویدا نیک طالعان، رئیس انجمن زنان برای دموکراسی در ایران به نمایندگی از هیأت بزرگی که از سوی مؤسسات و انجمنهای زنان ایرانی در سراسر جهان در این برنامه شرکت کرده بودند، سخنرانی کرد.
همچنین هیأتی از زنان به نمایندگی از سوی 5 قاره جهان و هیأتهایی از لهستان، چک و اسلواکی نیز در این برنامه شرکت کردند.