جنگ گرگها در تله مذاکرات اتمی

چهارمین دور مذاکرات جان کری و ظریف برگزار شد. در این دیدار معاونان وزیر خارجه خارجه آمریکا و رژیم و نیز صالحی، رئیس سازمان انرژی اتمی رژیم و وزیر انرژی آمریکا شرکت داشتند. حسین فریدون روحانی برادر آخوند حسن روحانی نیز در این اجلاس شرکت داشت. در همین حال، هیأتهای روسیه و چین نیز برای پیوستن به مذاکرات وارد لوزان شدند. قرار است گفتگوهای مدیران کل سیاسی وزارت خارجه‌های کشورهای 1+5 روزهای چهارشنبه و پنج‌شنبه برگزار می‌شود. خبرگزاری رویتر گزارش داد، وزیران خارجه کشورهای اروپایی در صورت پیشرفت در مذاکرات احتمالاً اواخر هفته به مذاکرات هسته‌یی در لوزان ملحق می‌شوند.

در همین حال، یک رسانه‌ی رژیم نوشت: والتر اشتاینمایر، وزیر خارجه آلمان تأکید کرده، هرگونه توافقی باید تضمین‌کننده عدم دستیابی رژیم ایران به بمب اتمی باشد. به همین دلیل محدودسازی دائمی ظرفیت غنی‌سازی اورانیوم و هم‌چنین بستن راه دستیابی احتمالی به پلوتونیوم مورد نیاز برای تولید بمب،  باید در توافق اعمال شود.
این رسانه رژیم افزود: این نخستین بار است یک مقام غربی خواستار دائمی شدن محدودیتها در برنامه غنی‌سازی شده است. اگر غرب روی آن اصرار کند قطعاً مذاکرات شکست می‌خورد. یک دیپلومات رژیم در تهران در این‌باره گفت: موقت بودن محدودیتها، اساس هرگونه توافق است، در غیر این صورت توافقی وجود نخواهد داشت.
پاسدار حسین شریعتمداری، نماینده خامنه‌ای در کیهان، جواد ظریف را به شدت مورد حمله قرار داد و نوشت: تن دادن به قطعنامه فصل هفتمی که وزیر امور خارجه خبر داده‌اند به معنای آن است که ایران نیز غیرصلح‌‌آمیز بودن برنامه هسته‌یی خود را تأیید کند و ایرادی نمی‌ببند که قطعنامه تضمینی شورای امنیت برای توافق احتمالی، از نوع فصل هفتمی باشد. پذیرش این قطعنامه،  همه دستاوردهای 11ساله هسته‌یی را برباد می‌دهد.
27اسفند93
گروهی از قانونگذاران آمریکایی و اروپایی با تهیه نامه‌یی نسبت به توافق بد با رژیم ایران هشدار دادند و تأکید کردند یک توافق بد، یعنی توافقی که باعث عدم دستیابی به بمب اتمی شود، «بدون شک» باید گسترش تحریمها را، در برداشته باشد و رژیم ایران بایستی متوجه چنین عواقبی باشد. در این نامه که روز 4 فروردین برای باراک اوباما و سران کشورهای اروپایی درگیر با مذاکرات اتمی، ارسال خواهد شد، آمده است: «ما باور داریم که یک ایران هسته‌ای یک خطر جدی نه تنها برای آمریکا، بلکه برای خاورمیانه و برای جهان است. ما نسبت به صداقت و تعهدات رژیم برای رسیدن به توافق تردید داریم. این رژیم در وهله اول با زیر پا گذاشتن قوانین بین‌المللی، بطور پنهانی سعی در ساخت سلاحهای اتمی داشت. ما نگران این هستیم که این رژیم با استفاده از هرگونه تأخیر و یا نقطه ضعف در توافق،  به تلاشهای مخفی خود ادامه بدهد».
المانیتور -26اسفند93

تلویزیون سی ان ان گزارش داد: یک مقام رژیم ایران ادعا کرد واشینگتن و تهران در رابطه با 90 درصد موضوعات تکنیکی، به توافق رسیده اند ولی کاخ سفید هشدار میدهد که موضوعات سخت حل و فصل نشده ایی، کماکان باقی مانده اند. سخنگوی کاخ سفید گفت احتمال توافق اتمی با رژیم ایران 50-50 [پنجاه-پنجاه] می باشد.
26اسفند93

ایلیانا رزلهتینن رئیس زیر کمیته خاورمیانه و آفریقای شمالی در مجلس نمایندگان آمریکا گف: اوباما نمیتواند برای پیشبرد میراث سیاست خارجی خود، با امنیت ملی کشور ما بازی کند. واقعیت تلح این است که او با دنبال کردن اینگونه مسیرهای تعاملی و امتیازدهی، آمریکا و جهان را در معرض خطرات بزرگتر قرار میدهد .
منبع: سایت صدای آمریکا 931226

سناتور تدکروز از اعضای سنای آمریکا و از کاندیداهای احتمالی ریاست جمهوری سال 2016، در مصاحبه با شبکه تلویزیونی ام اس ان بی سی  MSNBC سیاست دولت اوباما در مذاکراتی اتمی با رژیم ایران را عمیقا خطرناک خواند. وی گفت: هدف از ارسال نامه سناتورهای امریکایی به سران رژیم آخوندی، متوقف کردن قاطعانه توافق بد با رژیم ایران است. سناتور تد کروز دولت اوباما را متهم کرد که بیشتر از اینکه کنگره را در مورد جزئیات مذاکرات مطلع نماید، اقدام به درز آن در مطبوعات میکند.
واشینگتن تایمز -26اسفند93