فرانسوا اولاند رئیس جمهور فرانسه همچنین در یک تماس تلفنی با اوباما درمورد برنامه اتمی رژیم آخوندی گفتگو کرد. دراین تماس طرفین تأکید کردند رژیم ایران باید پاسخگوی نگرانیهای جامعه بینالمللی در مورد برنامه اتمیش باشد و باید گامهایی را برای حل و فصل موضوعات باقی مانده بردارد.
در همین حال، وال استریت ژورنال نوشت:«فرانسه مجدداً سختترین موضع را علیه مذاکرات با رژیم ایران اتخاذ میکند. این موضع، پاریس را عملاً در مخالفت با دولت اوباما قرار میدهد. ژرارد آرو سفیر فرانسه در سازمان ملل متحد تصریح می کند بدون تعیین تکلیف توانایی غنی سازی اورانیوم رژیم ایران، هیچ توافقنامه یی در کار نخواهد بود.
وال استریت ژورنال-29اسفند93
جان کری، وزیر خارجه آمریکا پس از پایان مذاکرات با همتایان اروپاییش از گروه 1+5 در لندن گفت: وزرای خارجه، هفته آینده به لوزان برمیگردند تا ببینند "آیا توافقی ممکن است یا نه". وی گفت: هر چهار کشور بر سر اهداف، نحوه رسیدن به آنها و اثبات صلحآمیز بودن پروژه اتمی از سوی رژیم ایران، متحد هستند.
فیلیپ هاموند، وزیر خارجه انگلستان نیز گفت: توافق با رژیم ایران قابل پذیرش نیست.
در بیانیه رسمی که پس از ملاقات وزرای خارجه آمریکا، انگلستان، آلمان و فرانسه منتشر شده، آمده است: حالا نوبت رژیم ایران است که بهویژه تصمیمهای دشوار، اتخاذ کند. هر راه حلی باید جامع ، غیرقابل تغییر، و با جزئیات مشخص شده باشد. هیچ کدام از کشورها به تنهایی نمیتواند موضوعی را اضافه کند که این محورها را شامل نشود.
لوران فابیوس، وزیر خارجه فرانسه، نیز تأکید کرد: هر توافقی با رژیم ایران باید مانع دستیابی این رژیم به سلاح اتمی شود.
در همین حال، باراک اوباما در مصاحبه با روزنامه هافینگتون پست گفت: صادقانه بگویم، رژیم ایران هنوز آن امتیازاتی را که به عقیده من برای رسیدن به توافق نهایی لازم است، نداده است. هدفمان این است که ظرف چند هفته و نه چند ماه، کار را تمام کنیم.