وی پس از دیدار با وزیر خارجه عربستان در ریاض گفت: بسیاری مسائل پیچیده و دشوار باقیماندهاند. رسیدن به یک توافق جامع، پایدار و قابل نظارت بسیار دشوار است. اما این توافق شامل همه خواستههای ما خواهد بود.
یوکیا آمانو مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی از این که رژیم ایران همکاری لازم را با این آژانس انجام نداده ابراز تأسف کرد. وی گفت بازرسیهای هستهیی برای اثبات غیرنظامی بودن فعالیتهای اتمی رژیم ایران کافی نبوده است و در ماههای اخیر پیشرفتها بسیار کند بوده است.
وی که در بنیاد صلح کارنگی در واشینگتن سخنرانی میکرد، گفت: ما هنوز در موقعیتی نیستیم که نتیجهگیری کنیم تمام برنامههای اتمی رژیم ایران مصارف صلحآمیز دارند.
به دنبال نامه بیش از 80درصد از نمایندگان کنگره آمریکا به باراک اوباما که از او خواسته شده تا محدودیتها بر برنامههای اتمی رژیم ایران برای دههها ادامه یابد، خبرگزاری فرانسه گزارش داد: بسیاری از نمایندگان مجلس آمریکا گفتهاند: محدودیتهای برنامه هستهای ایران در توافقنامه نهایی باید چند دهه ادامه یابد، کنگره آمریکا میگوید بررسی گذشته و ابعاد احتمالی نظامی برنامهایران باید محکی اساسی برای اثبات غیرنظامی بودن این برنامه باشد.
در نامه نمایندگان کنگره آمریکا به باراک اوباما آمده است باید در مذاکرات هستهای به نقش بیثباتکننده ایران در منطقه و کارنامه وحشتناک این رژیم در نقض حقوق بشر رسیدگی شود.
تلویزیون رژیم در سوز و گداز از نامه 80درصد اعضای مجلس نمایندگان آمریکا گفت: نمایندگان کنگره آمریکا در نامهای به رئیسجمهور این کشور اعلام کردند: لغو دائم تحریمهای ایران نیازمند رأی مثبت کنگره است.
تلویزیون رژیم افزود: همزمان سخنگوی کاخ سفید گفت: شانس توافق با ایران همچنان 50 - 50 است و هنوز بسیاری از مسائل حل نشده و بهترین راه برای جلوگیری از دستیابی ایران به تسلیحات اتمی انجام تعهداتی ویژه و قبول بازرسیهای سرزده است. سناتور لیندزی گراهام هشدار داد اگر دولت اوباما توافق اتمی با رژیم را قبل از تأیید کنگره به شورای امنیت سازمان ملل متحد ارجاع دهد، با واکنش شدید کنگره مواجه خواهد شد.
وی در یک سخنرانی در شورای روابط خارجی آمریکا گفت: اگر چارچوب سیاسی با رژیم ایران تا پایان ماه مارس به دست آید، سنای آمریکا در ماه آوریل لایحهیی را به رأی خواهد گذاشت که بر اساس آن هر توافقی نیازمند موافقت قانونگذاران آمریکایی خواهد بود. وی پیشبینی کرد، شمار آرای قانونگذاران در مورد توافق اتمی با رژیم ایران به اندازهیی خواهد بود که اوباما نتواند آن را وتو کند.
سناتور باب کورکر رئیس کمیته روابط خارجی مجلس سنای آمریکا در مصاحبه با شبکه تلویزیونی سی.بی.اس آمریکا در مورد مذاکرات اتمی دولت اوباما با رژیم ایران گفت: اتفاقنظر دو حزبی قدرتمندی در رابطه با لایحهیی که خواهان بررسی توافق نهایی توسط کنگره میباشد، وجود دارد.
سناتور کورکر در این مصاحبه نسبت به دادن امتیازات اضافی به رژیم ایران توسط دولت اوباما اظهار نگرانی کرد. او گفت: از روز اول نگرانیهایی وجود داشته است که دولت اوباما بیشتر خواهان انجام توافق است، نه یک توافق خوب.
به گزارش نشریه کنگره آمریکا، سناتور تام کاتن تهاجم اش را علیه مخالفت بر سر گفتگوهای اتمی افزایش داد. وی گفت علی خامنهای نبایستی توسط آمریکا مشروع شناخته شود.
وی با اشاره به اظهارات خامنه ای گفت: او نباید به سلاح اتمی مسلح شود و آمریکا نباید با چنین فردی مذاکره کند.
سناتور جمهوریخواه تد کروز روز دوشنبه 3فروردین در یک گردهمایی، کاندیداتوری خود برای ریاست جمهوری آمریکا در سال 2016 را اعلام کرد. به گزارش تلویزیون سی ان ان: تدکروز در سخنرانی خود در این گردهمایی ضمن انتقاد از رویکرد دولت اوباما در مذاکرات اتمی با رژیم ایران گفت در صورت انتخاب شدن در هیچ شرایطی به رژیم ایران اجازه دستیابی به تسلیحات اتمی نخواهد داد.
تلویزیون فاکس نیوز در گزارشهای و مصاحبه های خود با رئیس اطلاعات مرکزی آمریکا و هم چنین جان بولتون سفیرپیشین آمریکا درملل متحد، به طرح سؤالاتی درباره افشاگریهای اتمی و مواضع مقاومت ایران در باره مذاکرات اتمی با رژیم آخوندی و بررسی چشم انداز آن پرداخت. گزارشی کوتاه دراین رابطه:
تلویزیون فاکس نیوز در مصاحبه یی با جان برنن رئیس اطلاعات مرکزی آمریکا، وی را درمورد فریبکاریهای رژیم و افشاگریهای مقاومت ایران مورد سؤال قرارد و در این رابطه پرسید:
سابقه رژیم ایران در زمینه برنامه اتمی خوب نیست، زیرا این گروه اپوزیسیون ایرانی بود که در سال 2002 افشا کردند که این رژیم در نطنز تاسیسات مخفی داشته و مایکل هیدن رئیس قبلی اطلاعات مرکزی هم گفته است که اپوزیسیون ایران قبل از این که ما در مورد فردو چیزی بدانیم، روی آن بسیار کار کرده بودند.
واقعیت این است، رژیم ایران مرتباً آمریکا را فریب داده است.
جان برنن در پاسخ گفت: ما در دهه گذشته در مورد این تحولات درسهای زیادی آموختهایم لذا ما اکنون میتوانیم طرح و فرصت بهتری برای تایید چیزهایی که آنها می گویند داشته باشیم.
فاکس نیوز مجداد به افشاگری اخیر مقاومت ایران درمورد سایت زیر زمینی نزدیک تهران بهنام لویزان 3 پرداخته واضافه کرد: علت اینکه این سؤالات را طرح می کنیم این است اپوزیسیون ایران میگویند یک تاسیسات مخفی اتمی در آنجا وجود داشته که ما از آن اطلاع نداشتیم.
فاکس نیوز درمصاحبه دیگری با جان بولتون، که از پاریس روی خط فاکس نیوز آمده بود، به آخرین مواضع مقاومت ایران اشاره کرده و پرسید: شورای ملی مقاومت، بزرگترین گروه مقاومت ایران، گفته است "تنها راه برای ممانعت قطعی از بدست آوردن بمب اتمی توسط رژیم یک سیاست قاطع است، آقای سفیر، شما در مذاکرات کنونی چه شانسی برای دستیابی به این هدف، قائل هستید.
جان بولتون در پاسخ می گوید: به نظرمن دراین مذاکرات شانسی وجود ندارد، زیر رژیم ایران تاکنون به کمک چین و روسیه تحریمها را دور زده و حالا هم به این دلیل به میز مذاکره آمده که می خواهد با فریبکاری تحریمها را بردارد، نه این که دنبال معامله اتمی باشد.