پس از دیدار جان کری و جواد ظریف، دیدارهای دوجانبه میان جواد ظریف و مسؤول سیاست خارجی اتحادیه اروپا و وزیران خارجه آلمان، فرانسه و چین برگزار شد.
وزیران خارجه آمریکا، آلمان و فرانسه برنامه های دو روز آینده شان را لغو کرده و در لوزان می مانند. وزرای خارجه انگلستان و روسیه نیز به زودی به لوزان می رسند.
یک دیپلمات غربی به خبرگزاری فرانسه گفت که ایران "کم و بیش" با کاهش بیش از دو سوم تعداد سانتریفیوژها و خارج کردن بخش بزرگی از ذخایر سوخت هسته ایش موافقت کرده است. این خبرگزاری از دیپلمات های غربی نقل کرده است که این توافق برنامه هسته ای ایران را "به شدت محدود می کند."پیش از این آسوشیتدپرس به نقل از دیپلمات ها گزارش داده بود که ایران و غرب بر سر تعداد سانتریفیوژهای غنی سازی ایران (۶۰۰۰ دستگاه یا کمتر) و همچنین فرستاده شدن اورانیوم غنی شده ایران به روسیه [برای تبدیل به سوخت] به توافق اولیه رسیده اند. اما این گزارش توسط مقامهای مذاکره کننده رژیم آخوندی رد شد.
مقامهای غربی اعلام کردند دو مورد اختلاف هنوز حل نشده باقی مانده، یکی مباحث تحریم ها است و دیگری تحقیق و توسعه سانتریفیوژها.
وال استریت ژورنال در شماره امروز یکشنبه 9 فروردین خود نوشت: مذاکرات اتمی با رژیم ایران بسوی مرحله آخر پیش می رود. این در حالی است که به پایان ضرب الاجل 31مارس(سه شنبه 11 فروردین) نزدیک می شویم.
فرانسه میگوید توافق هنگامی صورت می گیرد که رژیم تهران درمورد فعالیتهای اتمی اش شفافیت کامل داشته باشد. شکست در رسیدن به یک توافق سیاسی تا 31مارس،ممکن است فشار زیادی را روی دولت اوباما در واشینگتن وارد کند. چرا که قانونگذاران از هر دو حزب تهدید کرده اند، لایحه افزایش تحریمها علیه رژیم ایران را به جریان می اندازند.
خبرگزاری رویتر گزارش داد: «قدرت های عمده و رژیم ایران به توافقی 2 یا 3 صفحه ای نزدیک می شوند که می تواند مبنای یک توافق دراز مدت باشد. دو طرف هنوز اختلافاتی دارند که می تواند توافق را درهم بشکند. جواد ظریف میگوید: « 6 قدرت باید سازش کنند. درمذاکرات دو طرف باید انعطاف نشان دهند». مقامهای غربی نزدیک به مذاکرات گفتند این بر عهده رژیم ایران است که برسر نکات مهم باقیمانده شامل جاه طلبیهای هسته یی این رژیم ساز ش کند.
نیویورک تایمز نوشت، دیپلوماتهای غربی هشدار دادند شکافها باقیست و هنوز معلوم نیست بسته شود. دیپلوماتهای فرانسوی در مورد توافق هسته یی ابراز تردید کردند. لوران فابیوس تأکید کرد: آنچه مهم است این است که یک توافق مستحکم صورت گیرد.
جان بینر رئیس کنگرة آمریکا هشدار داد، در صورتی که توافق اتمی با رژیم حاصل نشود، تحریم های جدید به زودی اعمال خواهد شد.
رئیس کنگره در مصاحبه با تلویزیون سی.ان.ان.، گفت: تحریم ها کارایی داشت. (و بدون آن) آنها هرگز پای میز مذاکره نمی آمدند. ما باید تحریم ها را حفظ می کردیم تا بتوانیم به یک توافق واقعی برسیم».