وی گفت: «انتظار داریم به هر کجا در هر زمان دسترسی داشته باشیم».
وزیر انرژی آمریکا اضافه کرد، بازرسیها تحت یک روند بهخوبی مشخصشده صورت خواهد گرفت و اگر بازرسان ملل متحد با فعالیتهای مخفی خارج از چارچوب مواجه شوند، باید بتوانند به هر مکانی دسترسی پیدا کنند.
مونیز همچنین تأکید کرد، مسأله ابعاد نظامی اتمی رژیم ایران باید حل و فصل شود و این رژیم برای برآوردهکردن شروط توافق بهمنظور تخفیف تحریمها، دستکم به شش ماه زمان نیاز خواهد داشت.
لیندزی گراهام، سناتور ارشد جمهوریخواه به تلویزیون فاکس نیوز گفت: هیچکس در سنا به رژیم ایران اعتماد ندارد, آنها دروغ می گویند, کلک میزنند, آنها یک رژیم قاتل هستند, آنها تلاش میکنند که به سمت دستیابی به تسلیحات هسته ای پیش بروند. توافقنامه ارائه شده (لوزان) باید به توافقنامه نهایی منتهی بشود. هیچ راهی وجود ندارد که ما توافقنامه نهایی را تایید کنیم، مگر اینکه اجازه بازرسیها در هر زمانی و در هر مکانی داده شده باشد.
بن کاردین، سخنگوی دموکراتها در سنای آمریکا گفت: ما نیاز داریم ببینیم که آیا این توافقنامه به اهداف ما جواب میدهد یا نه و اهداف ما هم این است که قبل از رسیدن رژیم ایران به آستانه (تولید سلاح) اتمی, زمان زیادی داشته باشیم, و همچنین، بازرسیهای کاملی وجود داشته باشد تا در صورتیکه آنها تقلب کنند بتوانیم دریابیم، زیرا ما به رژیم ایران اعتماد نداریم. ما باید قادر باشیم قبل از اینکه رژیم ایران به سلاح اتمی دست یابد, دست به اقدام بزنیم.
ما این حق را داریم که بازرسی کنیم و نسبت به فعالیتهای اتمی صلح آمیز آنها مطمئن شویم.
آدام شیف عضو مجلس نمایندگان آمریکا و عضو ارشد دموکرات در کمیته اطلاعات اظهار داشت: تحریمها علیه رژیم ایران باید بهصورت مرحلهبندی شده کاهش یابد تا بتوان مشاهده کرد که آیا رژیم ایران به تعهدات خود پایبند خواهد بود یا نه. او گفت: خامنهای و روحانی میدانند که تحریمها در مرحله اولیه بعد از توافق برداشته نخواهند شد.
دیو تروت عضو جمهوریخواه مجلس نمایندگان آمریکا در مورد توافق اتمی بد با رژیم ایران توسط دولت باراک اوباما هشدار داد و گفت: توافق اعلام شده غیردقیق و خطرناک است و میتواند منجر به دستیابی رژیم ایران به تسلیحات اتمی شود. دیو تروت افزود: این توافق موضوع خطرناکی برای آمریکا است. تنها توافقی که تمامی برنامه اتمی رژیم ایران را از بین ببرد، میتواند مورد قبول باشد. این رژیم غیر قابل اعتماد و مخالف آزادی و دموکراسی است.
سناتور دمکرات جُو مَنچین طی گفتگو با تلویزیون سی بی اس آمریکا گفت، ما اعتمادی به رژیم ایران نداریم. من لایحه منندز ـ کرک را مورد تائید قرار دادم، که بر اساس آن، اگر تا 30 ژوئن (9 تیرماه) توافق اتمی نهائی به امضا نرسد، در اینصورت مجلس سنای آمریکا، تحریمهای اقتصادی علیه رژیم ایران را افزایش خواهد داد.