قاضی تدپو، رئیس زیرکمیته تروریسم و منع تکثیر هستهیی و تجارت: فلسفه داعش با سنیها در عربستان سعودی و شیعیان در ایران چه تفاوتی دارد؟
مریم رجوی:
تا جاییکه به شکلگیری داعش برمیگردد، این ملاها هستند که کمک کردند که داعش به این شکل و در این نقطه باشد. و بهدست آوردن قدرت آنهم قدرت دولتی توسط بنیادگراها در ایران، پدیده تروریسم تحت نام اسلام را به دنیا آورده است.
طی دوسال اخیر هم عامل گسترش داعش جنایتهای رژیم ایران ورژیم اسد و همچنین کشتار سنیها درعراق توسط مالکی بوده است. اما ازنظر اعتقادی پایهییترین عنصر به لحاظ اعتقادی و نقاط مشترک درتمام گروههای بنیادگرا چه شیعه وچه سنی عبارتست از: تحمیل دین با توسل به زور، برقراری یک استبداد موهش به نام ولایت فقیه یا به نام خلافت اسلامی، بیاعتقادی به مرزها وجهاد برای گرفتن کشورهای دیگر، و تکفیرکسانی که بهاصطلاح احکام شریعت را نمیپذیرند.
من میخواهم تأکید کنم که آنتیتز این تفکر، یک برداشت بردبار و دموکراتیک از اسلام است. بین داعش و ملاهای ایران، جنگ هژمونی وجود دارد، اما بهرغم هراختلافی ادامة بقای گروههای بنیادگرا منوط به بقای رژیم ایران است. تروریسم وافراطیگری تحت نام اسلام، با حکومت ملاهای ایران به منطقه آمده و تنها با رفتن این رژیم از بین خواهد رفت و محدود خواهد شد. جالب این که بعد از ظهور داعش، مردم ایران به ملاها میگویند پدرخوانده داعش.
در مورد نکتهیی که در مورد عربستان گفتید باید بگویم که داعش بر خلاف عربستان به مرزها هیچ اعتقادی ندارد. بنابراین مشکل در سلفی بودن یا سنی بودن یا این اعتقادات نیست مشکل در آن اعتقاداتی است که من از آن اسم بردم. اینجا آنجایی است که داعش را مشخص میکند و نزدیکیش را به بنیادگراهای حاکم بر ایران، آشکار میکند.
قاضی تدپو: شما تسهیل کار و کمک ملایان ایران به داعش را چگونه میبینید؟ چطور داعش توانسته است نفوذ خود و فلسفه خود را به دلیل ملایان ایران گسترش دهد؟ لطفاً این را روشن کنید که چه ارتباطی بین اینها هست؟
مریم رجوی:
همان طور که گفتم داعش و رژیم ایران، بر سر هژمونی اختلاف دارند، اما درمواقعی همکاری هم میکنند. میدانید که زرقاوی که چند سال پیش رهبر داعش بود، کمکهای لجستیکی جدی از رژیم ایران دریافت کرد. و پایگاههایی در برخی ازشهرهای ایران ایجاد کرد.
این واقعیت را هم اپوزیسیون سوریه ومطبوعات بینالمللی بارها گواهی دادند که بشار اسد به عمد اعضای داعش را از زندان آزاد کرد تا به داعش بپیوندند بهعلاوه فراموش نکنید که او درحملات هوایی با مرکز داعش در سوریه کاری ندارد و تمرکزش علیه اپوزیسیون میانهرو سوریه است، میخواهم این نتیجه را بگیرم که تا آن جا که به رژیم ملاها برمیگردد، میدانید که پشتیبان صددرصد بشار اسد در سوریه است.
میخواهم دوباره تأکید کنم که کارها و جنایاتهایی که بشار اسد به کمک رژیم ملاها در سوریه انجام داده، زمینهساز رشد داعش بوده و ازطرف دیگر جنایاتی که مالکی به فرمان رژیم ملاها در عراق انجام داد و سرکوب گسترده اهل تسنن، باعث شدکه داعش به این شکل در عراق و سوریه گسترش پیدا کند.
نمایندة زلدین:
خانم رجوی، به صحبتهای شما گوش میدادم که از انقلاب سبز سال 2009 گفتید، و به انتخابات غیردموکراتیکی که در ایران انجام شد فکر میکنیم و در آن نقطه وقتی که وضعیت اقتصادی بهتر بود و نفت بشکهیی100دلار بود و میلیونها ایرانی در حال خیزش بودند برای اینکه کنترل کشور خود را به دست بگیرند. و رئیس جمهور ما میگفت که این به ما ربطی ندارد. حالا برگردیم به امروز، که اقتصاد وضعیت بدتری دارد و نفت بشکهیی 50دلار است و افرادی مثل شما رهبری خود را نشان داده و میخواهند کنترل سرنوشت خود را به دست بگیرند، من نمیدانم که آیا رئیس جمهور دقیقاً در همان تیمی که من هستم هست یا خیر؟ چون افرادی مثل شما وجود دارند که میخواهید بلند شوید و کنترل آینده و سرنوشت کشورتان را بهدست بگیرید با یک بینش و بصیرتی، چه در ایران باشد، چه در سوریه و چه جای دیگر، برای اینکه ثبات به خاورمیانه بیاورید. من شما را به خاطر حضورتان در اینجا و به خاطر رهبری و تلاشهایتان تقدیر میکنم. چون وقتم تمام شده است نوبتم را تحویل میدهم.
نماینده برد شرمن ازکالیفرنیا: این استماع برای شناختن دشمن است. و برخی به رئیس جمهور حمله میکنند که او به اندازه کافی شهامت ندارد که به داعش آن پیروزی ایدئولوژیکی که نیازمند آن هست را بدهد. داعش میخواهد به او بگویند دولت اسلامی. آنها میخواهند عنوان اسلامی داشته باشند، آنها میخواهند به عنوان دولت دیده شوند. من فکر میکنم آنها تروریستهای مرتدی هستند و دولتمردان کارشناس اسلامی هم نیستند. بنابراین فکر نمیکنم که رئیس جمهور به خاطر این که آنها را اسلامی نمی نامد، چون مرتد هستند و به آنها دولت نمیگوید چرا که تروریست هستند، شایان انتقاد باشد.
درباره موضوع این استماع که شناخت دشمن است، من فکر میکنم بزرگترین دشمن، اتحاد شیعی است و من این را قبلاً هم در این اتاق گفته ام. اتحاد ایران و اسد و حزب الله و حالا حوثی،که بیشترین تعداد مسلمان و بیشترین آمریکایی را کشته اند. بیش از داعش، آنها تهدید ویرانگری عظیم دارند. خوشحالم که خانم رجوی اینجا هستند. من میحواهم از مجاهدین خلق تشکر کنم که تإسیسات هسته ای نطنز را برای جهان افشا کردند. ممکن است تعداد محدودی از اعضای کمیسیون اطلاعات قبل از اینکه مجاهدین به ما بگویند این را میدانستند. ولی من از طرف تقریباً 400 نفر عضو کنگره حرف میزنم و از اینکه به اعضای کنگره هم گفتید از شما تشکر میکنم. حالا، شما شخصاً یک نظریة بردبار و مدره از اسلام را ترویج میکنید. شما مبلغ جدایی دین از دولت هستید و مدافع حقوق بشر و حقوق زنان بودهاید. البته، کشور شما تحت حاکمیت قوانین بسیار سختی است. آنها خواستار سنگسار مردم و دست و پا بریدن میشوند. داعش هم همین کار را، به ظاهر در حمایت از نحله دیگری از اسلام میکند. ایران شیعه است و داعش سنی است. چرا فهم آنها از اسلام یکی است و یا حداقل به چشم ما مشابه میآید؟ و چرا هر دو یعنی حاکمان ایران و داعش، اعتقادات خودشان را از طریق این اقدامات نفرتانگیز تحمیل میکنند؟ اگر ممکن است پاسخ بدهید.
مریم رجوی:
نماینده شرمن، خیلی از شما متشکرم. شما روی مسأله بسیار مهمی دست گذاشتید. شما گفتید که بنیادگرایی اسلامی از نوع شیعی حتی خطرناکتر از نوع سنی است. قبل از هر چیز، علتش این است که یک حکومت آن هم در ابعاد حکومت ملاها در ایران، یعنی در کشوری با وسعت بسیار زیاد با منابع بسیار گسترده مالی در حاکمیت است و آنها را در زمینه های مالی، آموزشی، عقیدتی و در همه زمینهها، حمایت میکند. بنابراین بسیار خطرناکتر است.
در مورد این که پرسیدید چرا این قدر خشونت و قساوت؟ باید بگویم که علتش این است که آنها میخواهند از طریق ایجاد وحشت به حکومتشان ادامه دهند. و این روال سی و چند ساله بنیادگرایی حاکم بر تهران بوده که اکنون به عراق، سوریه، یمن، لبنان و سایر کشورها گسترش پیدا کرده و بقیه بنیادگراها هم از پدرخواندهشان یعنی رژیم ملاها یاد گرفتهاند.
فراموش نکنید که ملاها بیش از هفتاد نوع شکنجه، دست و پا بریدن، چشم در آوردن، اعدام زنان باردار و انواع جنایتها را مرتکب شدهاند و حالا هم این گروهها از جمله داعش و بقیه گروههای بنیاد گرا از آنها تقلید میکنند. به همین دلیل میخواهم مجددا تأکید کنم که راه حل نهایی در:
1. خلع ید و خارج کردن رژیم ایران از سوریه، عراق و یمن
2. و مهمتر از آن، در تغییر رژیم در ایران است. رژیم بنیادگرا در ایران باید تغییر کند چون این رژیم یک چتر سیاسی و سرچشمة ایدئولوژیکی و پشتوانه لجستیکی و مالی برای بنیادگراها و تروریسم در جهان امروز است و اگر نفوذ ویرانگر ملاها نبود، عراق، سوریه، یمن و لبنان، امروز در ثبات و آرامش بودند. فراموش نکنید که با سرنگونی رژیم ایران، شبهنظامیان تحت فرمان سپاه قدس نظیر حزبالله لبنان، انصارالله حوثی در یمن و گروههای چندگانه در عراق، در جا منهدم و نابود میشوند و فضای حیاتی برای گروههای بنیادگرا از القاعده تا داعش تا سایرین از بین میرود.
نماینده دنی دیویس از ایلینویز: خانم رجوی، بیش از 30 سال است که آمریکا دچار بنبستهای جدی نظامی و دیپلوماتیک در خاورمیانه شده است زیرا که به اشتباه از افراد و یا سازمانهایی حمایت کرده که مدعی داشتن حمایت مردمی بودهاند و بعد مشخص شده که این را هم خودشان ساخته بودند و هم بزرگنماییاش کرده بودند. آیا شما میتوانید لطفا در رابطه با نقش شورای ملی مقاومت ایران در زندگی مدنی ایران و جایگاهش در زندگی سیاسی فعلی ایران بگویید؟
مریم رجوی:
باید به شما بگویم که در جامعهیی که اختناق مطلق بر آن حاکم است، امکان مراجعه به افکار عمومی نیست و ملاها هرگز حاضر به انتخابات آزاد نمیشوند.
بنابراین شاخص پشتوانة اجتماعی این مقاومت، پایداری و گسترش این مقاومت است. آنهم بهرغم سرکوب شدید و اعدام 120هزار تن از بهترین فرزندان مردم ایران. من این جا کتابی را که نام 20هزار تن از اعضای این مقاومت از همه اقشار و طبقات در آن هست اینجا دارم. شما می دانید که جمعاوری اسامی و مشخصات20هزار شهید در دوران اختناق کار بسیار مشکلی است.
هم چنین ترس رژیم از مقاومت و کارزار شیطانسازی برای مخدوش کردن چهره این مقاومت یکی از نشانههای دیگر قدرت این مقاومت است. می دانید که در تمام مراودات دیپلوماتیک درخواست اول رژیم، محدود کردن جنبش ماست. علاوه بر این، در ایران، هر گونه وابستگی به جنبش ما مساوی با اعدام است. در جریان قیام 2009، رژیم اذعان کرد که تظاهرات ضدحکومتی توسط مجاهدین سازماندهی شده بود.
و بالاخره پشتوانة گسترده مقاومت، این امکان را فراهم کرده که به اطلاعات گسترده دربارة فعالیت اتمی، موشکی و سپاه قدس و نقض حقوق بشر دست پیدا کند.
ما همیشه به ملاها گفتهایم که اگر مدعی هستید که مقاومت ایران حمایت مردمی ندارد خوب بیایید یک انتخابات آزاد برگزار کنید تا معلوم شود که چه کسی در ایران پشتوانه دارد. اما فراموش نکنید که انتخابات آزاد برای ملاها مرز سرخ است.
قاضی تدپو: خانم چو از کالیفرنیا بفرمایید.
نماینده جودی چو از کالیفرنیا: من میخواهم این سؤالات را از خانم رجوی بپرسم. میخواهم در رابطه با کمپ لیبرتی سؤال کنم. کمپ لیبرتی یک پایگاه نظامی است که تبدیل به خانه دائمی بیش از 3000 پناهنده ایرانی شده است، ولی شرایط در آنجا بد است و آزادیها بهشدت محدود شده است. بدتر از آن گزارشهایی هست مبنی براینکه دولت عراق پایگاه را محاصره کرده و اجازه ورود غذا، دارو و آب را نمیدهد. بهعلاوه محدودیت تردد وجود دارد. این محاصره منجر به فوت حداقل 25 نفر شده است که آخرین آنها آقای جلال عابدینی در روز 17 آوریل بوده است. آیا شما میتوانید در رابطه با شرایط زندگی درکمپ لیبرتی دررابطه با غذا، دارد و مسکن مناسب به ما توضیح بدهید؟
مریم رجوی:
باید بگویم که ما عمیقاً نگران وضعیت مجاهدان کمپ لیبرتی هستیم. مشکل اصلی لیبرتی فقدان امنیت و حفاظت است. به طوری که از زمان انتقال حفاظت ساکنان اشرف به دولت عراق تا کنون، 117 نفر در اثر حملات نیروهای عراقی کشته شدهاند و هفت تن به گروگان گرفته شدهاند.
ساکنان از دسترسی به موقع به مراقبتهای پزشکی محرومند. به همین علت تا به حال 25 نفر جان باختهاند در حالی که امکان نجات آنها بود.
ساکنان آزادی تردد ندارند و محدودیتهای زیادی برآنها اعمال میشود. از جمله هنوز کمپ لیبرتی به برق شهر وصل نیست.
از شروع کار دولت عبادی تغییری در کار این کمپ نبوده و هم چنان آن جا حالت زندان دارد. دولت جدید باید کمپ لیبرتی را بهعنوان کمپ پناهندگی بهرسمیت بشناسد. و محدودیتهای غیرانسانی را بردارد و به اذیت و آزار روزانه ساکنان خاتمه دهد.
به خصوص مهم است که مدیریت کمپ را عوض کند. چون افرادی که الان در مدیریت این کمپ هستند، کسانی هستند که در قتل مجاهدان اشرف و لیبرتی دست داشتهاند.
دولت آمریکا در مورد حفاظت ساکنان تعهد داشته ولی متأسفانه تعهداتش را نقض کرده. در حالی که کمپ لیبرتی باید در منطقه استحفاظی آمریکا قرار بگیرد و یا سلاحهای شخصی ساکنان برای دفاع از خودشان در مقابل شبه نظامیان به آنها برگردانده شود.
همچنین آمریکا باید به تعهدش در مورد مانیتورینگ دایمی لیبرتی عمل کند.
جودی چو: آیا شما به دولت کنونی اعتمادی دارید که شرایط را بهبود بخشد و آینده افراد در کمپ لیبرتی چیست؟ آیا نقشی برای آمریکا وجود دارد؟
مریم رجوی:
ما فکر میکنیم که آمریکا باید از دولت عراق بخواهد که مسئولیتش را انجام دهد. تا حالا این دولت کاری نکرده که ما بتوانیم به آن اعتماد کنیم و کماکان افراد در لیبرتی در حالت زندان هستند. در شرایط یک زندانی. دولت جدیدعراق باید کمپ لیبرتی را به عنوان کمپ پناهندگی به رسمیت بشناسد و محدودیتهای غیرانسانی را بردارد. و به اذیت و آزار روزانة مجاهدان خاتمه دهد و همچنان که گفتم مدیریت کمپ را عوض کند. و اجازه ندهد که رژیم ایران عواملش را برای شکنجه روحی و زمینهسازی یک قتل عام دیگر به لیبرتی بفرستد. و من فکر میکنم که دولت آمریکا میتواند از دولت عراق بخواهد که به این وظایفش عمل کند.
نماینده شیلا جکسون لی از تگزاس: آقای رئیس بسیار ازشما متشکرم. اجازه بدهید قدردانی خودم را هم به شما و هم به عضو ارشد شرمن و همه اعضای این پنل، تقدیم کنم و خاطرنشان کنم که این یک استماع تاریخی است به این دلیل که تا جایی که من به خاطر دارم، این یکی از معدود دفعاتی باشد که صدای اپوزیسیون دولت ایران بخشی از یک مباحثة رسمی است. و این خیلی برای مردم آمریکا مهم است و برای ما که میخواهیم سیاستهای درست را فرموله کنیم. بسیاری از ما مدت طولانی تلاش کردهایم که مطمئن شویم این رهبر بزرگ که اتفاقاً یک زن است، بتواند صحبت کند و بتواند مجاهدین را رهبری کند و از لیست تروریستی در بیاید. تصمیم دادگاه درست بود که فکر میکنم بازتاب انصاف این ملت است. من همچنین میخواهم بگویم که اهمیت شنیدن هر دو نظریه در صحنة داعش، در صحنة ظهور خلافت از سوریه تا عراق تا ایران بسیار مهم است. و همانطور که ما به لیبی مینگریم و به یمن می نگریم، متوجه میشویم که باید حول یک درک درست از نفوذ و تاثیر داعش متحد شویم. بنابراین بگذارید من با خانم رجوی، که یک رهبری مستمر داشته و کسی بوده که اطلاعاتش را در اختیار همه گذاشته است، این سؤالات را مطرح کنم: ما داریم تلاش میکنیم که داعش یعنی دشمن را، تشخیص بدهیم، و من میخواهم این را بگویم که هر سازمانی که سر آدمها را ببرد و از این نوع ویدئوهای موهن برای ایجاد وحشت استفاده کند، مطمئناً از نظر من یک دشمن تعریف شده است. و همچنین هر کسی که به رشد و ادامه داعش کمک کند، و از آنها به عنوان پوش برای کارهای ناجوانمردانهیی که انجام میدهند استفاده کند، ما باید این را بررسی کنیم. ما باید به سوریه نگاه کنیم، ما باید به آنچه که در عراق اتفاق می افتد نگاه کنیم و مطمئناً باید به آنچه که در ایران روی میدهد نگاه کنیم. ولی همچنین میخواهم در رابطه با چهارچوب توافق عدم تکثیر سلاحهای هستهیی که از آن چیزی در دست نداریم، صحبت کنم. من هنوز هم معتقد هستم که باید قبل از اینکه محکومش کنیم، اول آن را بررسی و تحلیل کنیم و نظر همه اعضای کنگره را بگیریم و به امید خدا بتوانیم تضمین کنیم که ایران بفهمد ما واقعاً جدی هستیم. و از این مهمتر آن که این توافقی که ممکن است با ایران بهدست بیاید، برای تأمین امنیت آمریکا است. مایل هستم از خانم رجوی سؤال کنم که شما که دیدگاه بسیار بردبار و مدره از اسلام را ترویج میکنید و مبلغ جدایی دین از دولت هستید و همچنین طرفدار حقوق زنان و حقوق بشر هستید، آیا این حقیقت دارد که ایران از قانون سنگسار کردن مردم و قطع اعضای بدن حمایت میکند؟
مریم رجوی:
دقیقاً باید به شما بگویم که آن چه که ملاهای حاکم بر تهران انجام میدهند به نام اسلام است ولی ربطی به اسلام ندارد. آنها سنگسار میکنند دست و پا قطع میکنند تجاوز میکنند و تا الان بیش از 120هزار تن از بهترین فرزندان مردم ایران را اعدام کردهاند. به نام دین و اسلام این کار را کردند ولی اسلام دین رحمت و آزادی است و استبداد و تبعیض و تعصب دینی را رد میکند.
و هم چنان که خانم نماینده، جکسون لی اشاره کردند، ما به جدایی دین از دولت اعتقاد داریم. ما به برداشت بردبار و دموکراتیک از اسلام معتقدیم که همان اسلام حقیقی است. ما معتقد به رأی عمومی هستیم و خواهان جدایی دین و دولت میباشیم
از نظر اسلام زن و مرد برابرند. در حالی که شما میدانید بنیادگراها زن ستیزند و هر چیزی که بر پایه زور و اجبار و اکراه باشد، اسلام نیست. نه دین اجباری، نه عبادت اجباری، نه حجاب اجباری و به قول قرآن لااکراه فیالدین.
شیلا جکسون لی: با تشکر. من میدانم که در انقلاب 1979، روشنفکران ایران خواستار دموکراسی و حقوق بشر شدند. شما الان اشاره کردید که بنیادگرایی اسلامی که به نظر میرسد ایران کانون اصلی آن است و بنابراین تروریسم را اشاعه میدهد. به نظر شما چگونه چنین اتفاقی در ایران افتاد؟ و بعد اگر ما داعش را به عنوان دشمن شناسایی کنیم، بزرگترین چالشهایی که ما باید با آنها روبهرو میشویم، چیست؟ چه چالشهایی در رابطه با آزادی و دموکراسی، صلح و امنیت وجود دارد که ما بخواهیم به آن اشراف داشته باشیم. اجازه بدهید با گفتن این نکته تمام کنم که اگر نکاتی در رابطه با کمپ لیبرتی و حملات علیه آن دارید، بگویید. چطور شرایط را ارتقاء بدهیم و چه کاری را متوقف کنیم. از لطف آقای رئیس و از شما بهخاطر پاسخ به این سؤالات تشکر میکنم.
مری رجوی:
باید بگویم که مردم ایران دموکراسی میخواسته و میخواهند اما متأسفانه خمینی، رهبری انقلابی را که مردم ایران برای آزادی و دموکراسی به آن دست زده بودند، ربود. و در واقع یک حکومت بنیادگرا را که با کشتن آزادیها و حذف همه نیروهای سیاسی در جامعه به ویژه زنان و جوانان همراه بود، به پیش برد و الان 37سال است که یک حکومت بنیادگرا در تهران، حاکم است. می دانید که این حکومت پایههایش بر صدور بنیادگرایی و تروریسم، سرکوب مطلق در داخل و تلاش برای به دست آوردن بمب اتمی جهت بهگروگان گرفتن سیاست جامعه بینالمللی استوار است. اینها چهار پایه این حکومت بنیادگرا هستند تنها در ماه آوریل نزدیک به 150 اعدام درایران انجام شده، یعنی فقط با سرکوب و اعدام بر جامعه حکومت میکند ولی در مقابلش، یک مقاومت سازمانیافته وجود دارد که 37 سال است ایستاده و توانسته این رژیم و بنیادگرایی و تروریسمش را افشا کند و به دنیا نشان بدهد که چه کسی پشت بنیادگرایی و تروریسم در عراق، سوریه، لبنان، و یمن و در سایر جاهاست و نشان بدهد که سایتهای مخفی اتمی آن چگونه برای به دست آوردن سلاح اتمی این مدت مشغول کار بودند و چگونه نقض حقوق بشر به طور مستمر در ایران واقع شده است. ولی مطمئنم که مردم ایران به کمک مقاومت ایران میتوانند رژیم ملاهای حاکم بر تهران را سرنگون کنند و آزادی و دموکراسی را برای مردم ایران و مردم منطقه به ارمغان بیاورند.
در مورد لیبرتی باید بگویم که دولت آمریکا در مورد حفاظت ساکنان تعهد داشته ولی این تعهدات نقض شده است. دولت آمریکا باید کمپ لیبرتی را در منطقة استحفاظی خودش قرار بدهد و از دولت عراق بخواهد که شرایط محاصرة آن جا را لغو کند و حقوق آنها را به عنوان افراد حفاظتشده تحت کنوانسیون ژنو به رسمیت بشناسد.
قاضی تدپو: مایلم از همه اعضای کمیته و میهمانان کمیته برای اینکه امروز در اینجا حاضر شدند تشکر کنم. این استماعی بود که بصیرت زیادی تأمین میکرد. خانم رجوی میخواهم از شما هم تشکر کنم که نظرگاهی از نقطه نظر ایرانی، ولی نه نقطه نظر رسمی ملاها و دولت ایران آوردید که حاصل تجربة دست اول خودتان از نتایج سرکوب و ستم در ایران و سرکوب و ستم داعش است. همچنین مایلم از همة حاضرانی که علاقه زیادی به این جلسه استماع نشان دادند، تشکر کنم. این زیر کمیته، کارش را تعطیل میکند و هر سؤال دیگری که در ادامه داشته باشید میتوانید از طریق اعضای این کمیته از هرکدام از مهمانان که شهادت دادند، بکنید. متشکرم.
مریم رجوی:
مایلم یکبار دیگر به خاطر سازماندهی این استماع تشکر کنم. همبستگی شما با مردم ایران در آمالشان برای آزادی و دموکراسی و تلاشهای شما در حمایت از ساکنان کمپ لیبرتی، علیه فاشیسم مذهبی حاکم بر ایران، بذر یک فصل جدید درروابط بین دو ملت ما را میکارد.
ملاهای حاکم برایران، مردم ایران را نمایندگی نمیکنند. زمان آن رسیده که جامعه بینالمللی رژیم ملاها را رد کند و در کنار مردم و مقاومت ایران برای استقرار دموکراسی در ایران قرار گیرد. تغییر رژیم در ایران، توسط مردم و مقاومت، شروع پایان بنیادگرایی اسلامی است.
ازشما متشکرم.