سه تن از آنان از جمله دو جوان 27ساله در روز چهارشنبه 6 خرداد در شهر مشهد در ملأ عام حلق آویز شدند.
زندان قزل حصار در این روزها همچون هفته های پیش از آن قتلگاه دهها زندانی بود. صرفاً در روزهای سوم و چهارم خرداد 22 زندانی در این زندان به دار آویخته شدند. شماری از آنها از هموطنان بلوچ بودند. یک زندانی نیز در روز 4 خرداد در زندان گوهردشت کرج اعدام شد.
بربریت حاکم بر ایران همزمان با افزایش موج اعدامها بر ابعاد مجازات وحشیانه شلاق زدن و شکنجه زندانیان در ملأعام نیز افزوده است.
دادگستری استان خراسان رضوی در روز 2 خرداد از «برخورد قاطع با مجرمین» خبر داد و نوشت: «در راستای اجرای عدالت و اقدامات پیشگیرانه دستگاه قضایی 3 فقره حکم شلاق در ملأ عام در شهرستان جغتای به مرحله اجرا درآمد... تا تذکری جدی برای تمام متعرضین به حدود الله ... باشد».
در روز 29 اردیبهشت حکم شلاق زدن یک زندانی در منطقه شاهین ویلا در شهر کرج به اجرا درآمد. در روز پیش از آن نیز در شیراز، دژخیمان یک زندانی را قبل از اجرای حکم اعدام در ملأ عام 111ضربه شلاق زدند.
اعدام و شکنجه زندانیان در ملأعام که برای شدت بخشیدن به جو وحشت به منظور مهار اعتراضات اجتماعی است به بهانه «شرارت»، «اخلال در امنیت» و «سرقت» و «قاچاق مواد مخدر»...صورت می گیرد. و این در حالی است که مهمترین منشأ شرارت و ناامنی و توزیع مواد مخدر نه تنها در ایران بلکه در منطقه خاورمیانه و بخشهای وسیعی از جهان فاشیسم دینی حاکم بر ایران است و تنها با ریشه کن کردن آن ایران و منطقه و جهان روی صلح و آرامش به خود خواهد دید.
دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران
9خرداد 1394 (30 مه 2015)