تاثیرات افت مجدد بهای نفت براقتصاد رژیم

در پی برگزاری نشست اوپک و دست رد این سازمان برخواسته های رژیم آخوندی، بهای هر بشکه نفت اوپک طی روزهای اخیر با افت قیمت 1،9 درصدی روبر شده است.

بنابراین گزارش هربشکه سبد نفت اوپک از روز دوشنبه به طور متوسط به قیمت 58 دلار و 61 سنت به فروش رسیده است. خبرگزاری حکومتی ایرنا ( 20 خرداد 1394) در این رابطه می نویسد: «این سومین جلسه متوالی است که قیمت نفت اوپک از کانال 60 دلار خارج شده است. کاهش 26 درصدی واردات نفت خام چین در ماه مه، عامل این کاهش است. جمعه گذشته هر بشکه نفت اوپک به قیمت 58.61 دلار معامله شد».
افت بهای سبد نفت اوپک در حالی است که دیکتاتوری آخوندی طی اجلاس اخیر تلاش زیادی بخرج داد تا با بالابردن سهمیه فروش نفت در بازار های بین المللی به بالارفتن قیمت ضریب بزند، امری که از سوی اعضاء این سازمان  مورد مخالفت قرار گرفت. در این رابطه خبرگزاری رویتر (18 خرداد 1394) گزارش کرد: «اعضای سازمان کشور‌های صادر‌کننده نفت (اوپک) در نشست 167 خود در وین توافق کردند که سیاست حفظ تولید را ادامه دهند. تولید اوپک در حال حاضر بالای 30 میلیون بشکه در روز است که در شرایط کنونی که میلیونها بشکه نفت در انبارها بدون خریدار باقی‌ مانده‌، باعث اشباع بازار می‌شود».
با شکست تلاش رژیم آخوندی برای افزایش سهمیه و همچنین  قیمت نفت، اکنون می توان ابعاد بحران پیش رو برای نظام مالی حکومت را در آینده نزدیک پیش بینی نمود. بحران مالی که گریبان رژیم را گرفته است در سال2011 میلادی با افت شدید قیمت نفت از بشکه ای حدود 114 دلار به 60 دلار آغاز گردید. بدین سان دولت آخوند روحانی تا به امروز با افت درآمد 41 درصدی روبرو شده است.
به یقین تبعات این شکست رژیم تنها به درآمد های مالی ناشی از فروش نفت و مالا ضربه بر بنیاد بودجه سال جاری دولت آخوند روحانی نیست، بلکه فراتر ازآن  فشار مضاعفی بر اقشار ضربه پذیر و کم درآمد وارد خواهد کرد و نیز افت شدید ارزش پول ملی را بهمراه خواهد داشت.
21 خرداد 1394