این نماینده باند دلواپسان نظام آخوندی در ادامه افزود: «تعطیلی آب سنگین اراک و برداشتن مغز اصلی راکتور بهمعنای تعطیلی اونه. داشتن سوخت هستهیی انگار که بگیم ما پول داریم، یک تومان هم پوله، یک میلیارد هم پوله. بستن راکتور به چه معناست. همه بدبختیهای ما در مسأله انرژی هستهیی عضویت در سازمان ان.تی.پی است، که تاکنون نه تنها هیچ کمکی به ما نکرده، بلکه مانع اصلی پیشرفت علمی ما بوده و اسرار هستهیی و دانشمندان ما را به دشمن داده و امروز پروتکل هستهیی، بهعنوان آخرین حرفم، میگن 124 کشور آن را امضاء کردند. آیا آن کشورهایی که دارای چرخه سوخت هستهیی هستند، مثل انگلیس و فرانسه قبل از ساختن بمب اتمی امضاء کردند، یا بعد از ساختن بمب. اگر پروتکل روشی است برای ممانعت از تولید بمب هستهیی، آنها که بمب داشتند. بیش از 50 نیروگاه هستهیی دارند. امضاء کردنش کاری نداره، ما هم بمب داشتیم امضاء میکردیم».
ترجمان این سخنان بخودی خود اعتراف به اهداف جاه طلبانه اتمی رژیم آخوندی برای دستیابی به بمب اتمی است. به یقین بکار بردن لفظ «ما هم بمب داشتیم امضاء می کردیم» و یا «یک تومان پوله، یک میلیارد هم پوله» همان سمت و سوی اصلی و مسیر حرکت ولی فقیه برای ساخت سلاح اتمی را نمایان می کند. اهدافی که تا به امروز و با تمام دجالگری ها و دروغ های حکومتی در لوای «انرژی صلح آمیر هسته ای» پنهان شده اند.
همچنین در رابطه دستیابی به توافق احتمالی بسیاری از ناظران و کارشناسان بر وجود ابرهای تیره و سیاه در آسمان آخرین دور مذاکرات اتمی میان کشورهای 5 بعلاوه یک با دیکتاتوری آخوندی تاکید دارند. برخلاف دورهای قبلی مذاکرات، اینبار وجود شکاف میان دو طرف نه تنها رسانه ای، بلکه فراتر از آن به محاقل سیاسی و دیپلماتیک نیز کشیده شده است. اختلافاتی که به گفته منابع دیپلمات «بر سر مسائل» اصلی استوار است و راه برون رفتن از آن نیز تنها در نوشیدن جام زهر توسط خامنه ای طلسم شکسته امکان پذیرمی باشد. خبرگزاری آسوشیتدپرس (27 خرداد 1394) به نقل از محافل دیپلماتیک و با اشاره به وجود اختلافات عمیق میان طرفین از جمله می نویسد: «این مذاکرات در مهلت مقرر به پایان نخواهد رسید و از این رو بار دیگر تمدید میشود».
به گزارش این خبرگزاری موارد اختلاف میان طرفین به بیش از 10 مورد میرسد و پیش نویس متن توافق تا به امروز مملو از “پرانتز و تبصره“ های مختلف است.
28 خرداد1394