در کار تئوریک و کار اجتماعی مقاومت ایران نشان داده است که مانع اصلی خاورمینه بنیادگرایی اسلامی میباشد. ایدئولوژی رژیم ایران پوچ است. به نام آن بیشمارانی کشته میشوند ، به انسانیت توهین می شود و حقوق مردم زیر پا گذاشته میشود. این رژیم مردسالار حاکم در ایران اساسا ضد زنان است و از نظر آنها زنان خطرناک هستند و نمی شود آنها را گذاشت در آزادی زندگی کنند. اسلام بنیادگرا میگوید که هر کس که به کسی دست بدهد، دست او را باید قطع کرد. زنی که زیبایی خود را نشان بدهد، باید چهره او را خراب کرد. این ایدئولوژی میگوید که حکومت باید در دست مردها باشد. در این میان صحبتی از دمکراسی نمی توان کرد. به همین دلیل زن ستیزی ملاها است که زنان در مقاومت ایران خواهان تغییر در ایران هستند.
دلیلی این که توجه ما به این موضوع جلب شده بخاطر کار طاقت فرسا مقاومت نیست بلکه بنیادگرایی در حال حاضر دارد برای ما هم به تهدیدی تبدیل میگردد. لذا در این شرایط آنها به رسمیت شناخته میشوند و لایق حمایت ما هستند، نه فقط در ایران بلکه بخاطر کل خاورمیانه و جامعه خودمان.
خانم مریم رجوی بخاطر همه این تجارب الان رهبر مقاومت ایران است و رهبری زنان لازمه دمکراسی و چالشی در مقابل بنیادگرایی میباشد. نبایستی به هیچ وجه به این موضوع کم بها داده شود. این شعار برنامه بزرگی بود که در 7 مارس در برلین به نام برابری علیه بنیادگرایی و زن ستیزی برگزار شد. فعال مشهور حقوق زنان، دکتر رنجانی کوماری که رئیس مرکز تحقیقات اجتماعی در هند میباشد ، آنجا این پیشنهاد را داد که یک شبکه بین المللی برای تغییر تاسیس گردد و در آن هر چه بیشتر سازمان های حقوق زنان متحد شوند و از توان آنها استفاده گردد. اکنون دستور عملی برای تاسیس چنین شبکه ای وجود دارد. خیلی از شخصیت ها و سازمان های که خواهان برابری هستند، فراخوانده شدند که به این شبکه بپیوندند. در 13 ژوئن قرار است در برنامه پاریس تاسیس شبکه زنان برای تغییر اعلام شود. خانم دکتر کوماری اکنون در نیو یورک میباشد و بخاطر تلاش های خود جهت برابری جنسی در هند جایزه بنیاد آسیا و دایره لوتوس به او اعطا شده .
هنگامی که ما زنان آلمانی و اروپایی از حقوق بیشتری برخوردار هستیم ، باید بپذیریم که ایده یک شبکه زنان برای تغییر از کشور های آمده که زنان از همه بیشتر در آن تهدید میشوند. اما همین غنی کننده کرامت انسانیت ما هم میباشد. کار جمعی آدمها از کشورهای مختلف برای تشکیل یک جامعه مساوی در این برنامه به شکل نمونه به نمایش گذاشته خواهد شد. حتما خیلی از شرکت کنندگان در این برنامه وقتی برمیگردند خانه ، توسط این نمونه تشویق خواهند شد.
۲۲خرداد ۹۴