اطلاعیه مطبوعاتی کمیته آلمانی همبستگی برای ایران آزاد در مورد حمله به اشرف

کمیته آلمانی همبستگی برای ایران آزاد با صدور اطلاعیه یی، سازمان ملل متحد را به برعهده گرفتن فوری حفاظت از کمپ اشرف برای جلوگیری از یک فاجعه حقوق بشری فراخواند. در این اطلاعیه آمده است:
بامداد جمعه کمپ اشرف, محل اقامت 3400 تن از اعضای اپوزیسیون ایران, مجددا مورد حمله نیروهای مسلح دولتی عراق قرار گرفت.

در جریان این حمله 5 تن از ساکنان مجروح و روانه بیمارستان شدند. ما قویا نگران هستیم که این حمله سرآغاز یک سلسله از حملات خونین باشد. این حمله بزدلانه که با نادیده گرفتن همه فراخوانهای حقوق بشری و بین المللی صورت میگیرد, بسیار انزجار آور است. پیش از این در حمله مرگبار ماه ژوئیه 2009 علیه کمپ اشرف، 11 تن کشته و 500 نفر مجروح شده بودند. در پشت آن تهاجم رژیم ایران قرار داشت که توسط نیروهای نظامی و دولتی عراق به اجرا درمی آمد.  سازمان ملل باید با حمایت جامعه بین المللی و ایالات متحده آمریکا حفاظت ساکنان اشرف را برعهده بگیرد. دولت فعلی عراق که در جریان انتخابات آن کشور شکست خورده, بارها نشان داده است که نه صلاحیت و نه اراده سیاسی برای حفاظت از پناهندگان ایرانی مستقر در اشرف را ندارد. بلکه برعکس حاضر است برای باقی ماندن در قدرت به خواسته های دیکتاتوری تهران برای نابودی مخالفانش تن دهد.
همزمان با سرکوب داخلی، رژیم ایران تلاش هایش برای نابودی ساکنان اشرف که اعضای سازمان مجاهدین خلق ایران، می باشند را افزایش داده است. ساکنان اشرف از 24 سال پیش بطور قانونی در عراق هستند. 3400 زن و مرد بیدفاع ساکن اشرف بیش از یکسال است تحت یک محاصره ضد انسانی قرار دارند. دولت عراق بدرخواست رژیم ایران تلاش می کند هر گونه ارتباط آنها با دنیای خارج را قطع نماید. هیچ کس، حتی وکلای ساکنان اشرف و خانواده هایشان، حق ورود به کمپ را ندارند. محدودیت های زیادی در زمینه پزشکی و غیره بر آنها اعمال می شود. بطوریکه بسیاری از بیماران جدی امکان معالجه ندارند.  برخی از اعضای کمیته آلمانی همبستگی برای ایران آزاد – از جمله شماری از نمایندگان مجلس فدرال – به دفعات خواستار این بوده اند که در اولین فرصت ممکن به اشرف بروند ولی این امکان تاکنون از آنها دریغ شده است.
کاملا قابل حدس است که رژیم ایران در مذاکرات مستقیم و غیر مستقیم در جریان تشکیل حکومت عراق روی گرفتن چراغ سبز برای سرکوب اشرف پافشاری کند. بنابراین ساکنان اشرف در موقعیت خطیری هستند.

در چنین شرایطی سازمان ملل و یونامی می توانند از وقوع یک فاجعه مجدد جلوگیری کنند و اقداماتی فراتر از یک نظارت حداقل را دستور کار قرار دهند. خواسته عاجل ما در جهت یک راه حل پایدار انساندوستانه این است که سازمان ملل با بر عهده گرفتن مسئولیت حفاظت ساکنان اشرف, سلامت و امنیت آنها,عدم استفاده از خشونت علیه آنها و همچنین ممانعت از اخراج یا جابجایی اجباری آنها در عراق را تضمین کند.

هرمان یوزف شارف – نماینده مجلس
رئیس کمیته آلمانی همبستگی برای ایران آزاد