فراخوان مجدد به ارگانهای حقوق بشری و مدافعان حقوق زنان برای آزادی سریع خانم نرگس محمدی
وی بر اثر محرومیت از رسیدگیهای درمانی در شرایط نامساعدی به سر می برد
خانم نرگس محمدی، زندانی سیاسی و فعال حقوق بشر، به رغم وخامت حالش همچنان از رسیدگیهای درمانی مورد نیاز خود محروم است. وی در روزهای گذشته پس از آنکه به مدت هشت ساعت دچار فلج عضلانی شد، به بیمارستان خارج از زندان منتقل گردید. اما به رغم تأکید پزشکان بر لزوم مراقبتهای پزشکی، در حالت نیمه بیهوشی به زندان اوین بازگردانده شد.
خانم محمدی، مادر دو فرزند، در روز 15 اردیبهشت به طور غیرقانونی و بدون ارائه هیچگونه حکم قضایی توسط عوامل اطلاعاتی رژیم در خانه اش بازداشت و به زندان اوین منتقل شد. دژخیمان به منظور تشدید فشار بر این زندانی سیاسی، هنگام ورود به بند، داروهای او را گرفتند و پس از آن نیز محرومیت از داروهای مورد نیازش همچنان ادامه یافت. بیدادگاه آخوندی که قرار بود در روز 15تیرماه به پرونده وی رسیدگی کند به دلایل نامعلوم برگزار نشد.
خانم محمدی نخستین بار در خرداد ۸۹، بازداشت و به اتهام «اجتماع و تبانی علیه امنیت ملی» و «تبلیغ علیه نظام» به شش سال حبس محکوم شد. اما بر اثر شکنجه و شرایط وخیم زندانهای رژیم، در دوران بازجویی دچار بیماری اعصاب و فلج عضلانی شد و به دنبال آن، به خاطر وخامت حالش با حکم «عدم تحمل کیفر» با وثیقه سنگین از زندان آزاد شد.
تجلیل از خانواده های زندانیان سیاسی، شرکت و سخنرانی در مراسم گرامیداشت ستار بهشتی، کارگر وبلاگ نویس که در زیر شکنجه به شهادت رسید، و اعتراض علیه اسیدپاشی به دختران، فعالیت برای توقف حکم اعدام، دفاع از زندانیان اقلیتهای قومی و مذهبی از جمله فعالیتهای خانم محمدی است که خشم فاشیسم مذهبی حاکم بر ایران را برانگیخته است.
همچنین گفته می شود به دنبال مخالفت خانم محمدی با اعدام چند زندانی اهل سنت و درخواست رعایت یک روند عادلانه در مورد آنها به پرونده او اتهام مسخره همکاری با داعش اضافه شده است. در نامه یی که از سوی وزارت اطلاعات در پرونده وی قرار گرفته، نوشته شده که ”به دلیل متنبه نشدن نرگس محمدی تقاضای اشد مجازات شده است“. دو سردژخیم اوین به نامهای نصیری پور و حمیدی او را تهدید کرده اند که به خاطر اعتراضاتی که در حمایت از وی صورت گرفته، حکم سنگینی علیه او صادر خواهند کرد.
خانم سروناز چیت ساز، مسئول کمیسیون زنان شورای ملی مقاومت ایران، بار دیگر از مراجع بین المللی حقوق بشری و آقای احمد شهید گزارشگر ویژه ملل متحد در مورد وضع حقوق بشر در ایران و همچنین ارگانهای مدافع حقوق زنان خواست ضمن محکوم کردن دستگیریهای خودسرانه در رژیم آخوندی، اقدامی مؤثر برای آزادی خانم نرگس محمدی و دیگر زنان زندانی سیاسی به عمل آورند.
کمیسیون زنان شورای ملی مقاومت ایران
21 مرداد 1394 (12 اوت 2015)