پاسدار جعفری سرکرده سپاه پاسداران با نیش به رفسنجانی گفت: حرفهای آقایان و مسئولان پسرفت انقلاب، دین و اسلام است،
وی این وضعیت را «تهدیدهای جدی علیه» نظام توصیف کرد و افزود: از سالهای 77، 78 تهدید دیگری غیر از تهدیدهای امنیتی و دفاعی برای ما ملموس شد که میتوانست نظام را با مشکل مواجه کند... اگر این اتفاقات نمیافتاد، خامنهای نمیگفت ما در مرحله سوم انقلاب تقریباً در حال در جا زدن هستیم و پیشرفتی نداریم.
همچنین سپاه پاسداران گزارشی علیه مهدی هاشمی با عنوان «فرجام پرونده رشوهخواری هاشمی» به روایت اسناد بینالمللی» منتشر کرد.
پاسدار یدالله جوانی نیز گفت: خانواده رفسنجانی با نسبت ناروا دادن به دستگاه قضایی از اعتبارش میکاهد.
پاسدار سعید قاسمی سرکرده چماقداران خامنهای گفت که از حبس پسر رفسنجانی دلشاد شده و افزود: فرزند آقای خاطره زودتر از اینها باید زندانی میشد.
پاسدار قاسمی افزود: رفسنجانی به تازگی اعلام کرده که خوشحال است تابوشکنیها را دیده، آنچه شکسته شد و از آن به عنوان تابو نام میبرند، مانیفست خمینی بود!
کیهان خامنهای نیز نوشت: در شرایطی که رسیدگی به پرونده تخلفات وسیع مهدی هاشمی رفسنجانی پس از بیست و چند سال تاخیر در رسیدگی به جرایم اقتصادی همچون ارتشاء و اختلاس به جریان افتاد و قوه قضائیه پس از پایان محکومیت رشوه دهندگان شرکتهای نفتی اروپایی، با تخفیف ویژه در جرایم سیاسی، حکم این آقازاده سرشناس را صادر کرد، فضاسازی رسانهای گستردهای از سوی خانواده و اعضای باند این مجرم، به جریان افتاده است.
ابراهیمی، عضو ارگان آخوندی موسوم به جامعه روحانیت هشدار داد: مواضع اخیر رفسنجانی با سابقه وی همسان نیست. شرایط فعلی کشور ویژه است.
این حملات در حالیست که مهرههای اصلی مخالف خامنهای یک به یک به صحنه آمده و ولیفقیه ارتجاع را از قبضه کردن تمام عیار قدرت برحذر میدارند. به دنبال هادی خامنهای ، حسن خمینی که به باند رفسنجانی ـ روحانی نزدیک است، با کنایه به خامنهای گفت: کسی حق ندارد حکومت را پیش خود نگه دارد و بگوید همین است که من میگویم.
در کشاکش خامنه ای رفسنجانی، پاسدار حسین شریعتمداری پس از چند روز سکوت، در کیهان خامنهای، عراقچی، معاون وزیر خارجه رژیم را به خاطر رد بررسی توافق اتمی مجلس رژیم به خاطر این که دو طرف داوطلبانه آن را پذیرفته اند، مورد حمله قرار داد و نوشت: واقعیت آن است که طرفین به اجرای دقیق و بیکم و کاست توافق ملزم شدهاند... بدیهی است که عنوان «داوطلبانه» غیر از دور زدن قانون اساسی که یک «بدعت» تازه است مفهوم دیگری ندارد. اگر دولت متن توافق وین را تامینکننده منافع و مصالح نظام میدانند، چرا باید نسبت به بررسی آن از سوی مجلس، که نص صریح قانون اساسی است، اینهمه نگران باشند؟
از سوی دیگر، روزنامه ایران روزنامه رسمی دولت آخوند روحانی دلواپسان را به قدرناشناسی متهم کرد و نوشت:
این نگرانیها وجهه و مبنای عقلی ندارد در حالی که خروج از وضع بحرانی فرصتی برای حکومت و دولت فراهم میآورد و از گسترش و نومیدی و فقر و بیکاری که مایه تباهی است جلوگیری کنند.