وی افزود این تلاشها بیانگر این است که این افراد از رفتار متمدنانه و ارزشهای والای انسانی بدور میباشند.
تلویزیون الشرقیه(27فروردین89) گزارش داد: منابع موثق در لیست ائتلاف ملی گفتند لیست دولت قانون و ائتلاف ملی، برای تشکیل ائتلاف واحد، به دلیل مسائل پیچیده ازجمله اصرار نوری مالکی برای باقیماندن در منصب نخستوزیری، به توافق نرسیدهاند.
در این میان برخی رهبران جریان صدر به روزنامه الشرق الاوسط گفتند حزب الدعوه به ریاست نوری مالکی از قدرت و اموال دولت و نفوذ خود، برای گسترش و تحکیم حزب الدعوه سوء استفاده نموده است، این در حالی است که ثقل و حجم واقعی این حزب، وقتی روشن خواهد شد که از قدرت کنار برود و در جایگاه واقعی خودش در جامعه عراق قرار بگیرد…
بهاء الاعرجی یکی از رهبران جریان صدر گفت: بین گفتگو برای رسیدن به وحدت، با تلاش برای تحمیلکردن یک نخستوزیر مشخص، تفاوت وجود دارد.
وی افزود، دولت قانون میخواهد کاندیدای خود یعنی نوری مالکی را به عنوان نخست وزیر به دیگران تحمیل کند ولی جریان صدر خواستار تضمین استحقاق انتخاباتی لیست العراقیه میباشد.
بهاء الاعرجی گفت: روابط جریان صدر با لیست العراقیه بسیار خوب است و گفتگوهای عمیقی با همدیگر دارند.
فائزه العبیدی، عضو لیست العراقیه، در مصاحبه با تلویزیون العراقیه(26فروردین89) گفت: دولت عراق ناپایدار و ضعیف است و ارگانهای دولتی از فساد مالی و اداری بسیار رنج میبرند…
فائزه العبیدی با اشاره به نتایج انتخابات عراق، گفت: لیستی که بیشترین آراء مردم را کسب کرد باید دولت را تشکیل بدهد … برخی لیستها میگویند که دو باید در لیست در هم ادغام شوند تا فرش را از زیر پای لیست العراقیه بکشند.
وی گفت رقابتی که الان وجود دارد، نه برای تشکیل دولت بلکه برای اعمال حاکمیت است…
عضو لیست العراقیه افزود: براساس قانون لیست العراقیه مسئولیت تشکیل دولت را برعهده دارد و نمیتوان این را نادیده گرفت. ما خواستار دولت وحدت ملی و مشارکت هستیم. ما خواستار کنار گذاشتن ائتلافهای دیگر نیستیم. اما میشنویم که دیگران صحبت از کنارگذاشتن العراقیه میکنند.
وی افزود: زبان گفتگو کنار رفته و زبان تهدید شروع شده است. این طور نمیشود کشور را بنا نهاد. اگر هدفمان بنای عراق دموکراتیک و متحد است، باید از زبان تهدید دست برداریم.