جدال باندهای رژیم پس از توافق اتمی

کیهان خامنه‌ای اجرای محدودیتهای توافق اتمی از روز اول مهر را فاجعه آفرین توصیف کرد و نوشت: همزمان با گزارش منفی آژانس، تعهدات نظام با شتابزدگی قبل از تصویب توافق در حال اجرا است. (این در حالیست که) غرب هیچ اقدامی نکرده و قرار نیست بکند... این همه عدم توازن و عدم همزمانی فاحش و فاجعه آفرین و در عین حال شتاب مقامات، تعجب آور و حیرت انگیز است.

کیهان خامنه‌ای هم‌چنین در یادداشت روز خود با زیر سؤال بردن نقش کمیته ۱۵ نفره در مجلس ارتجاع برای بررسی توافق اتمی نوشت: دولت این توافق را بطور یکجانبه و با بی اعتنایی به مراجع قانونی در حال اجرای تعهدات به اصطلاح توافق هسته ای است.
از سوی دیگر یک ارگان مدافع توافق اتمی به نام شهروند در مورد نقش این کمیته نوشت: روشن است که مجلس در وضعیتی نیست که با این توافق مخالفت کند.

پاسدار صفار هرندی، مشاور سرکرده سپاه پاسداران، با ابراز نگرانی از پیامدهای جنگ قدرت در رأس نظام با حمله به باند رفسنجانی ـ روحانی گفت: بعد از توافق هسته ای حرف نگران کننده‌ای زده شد که بعد از برجام نباید هر حرفی زد، یعنی باید پیچ و مهره‌های خود را با (آمریکا) هماهنگ کنیم.
در مقابل، روزنامه شرق از باند رفسنجانی ـ روحانی نوشت:  به نظر میرسد مخالفان توافق هسته ای دارای سلامت روانی حداکثری نیستند.
۷ شهریور ۹۴

ابراهیمیان سخنگوی شورای نگهبان ارتجاع گفت: این شورا تحت تأثیر فشارها و جوسازیها قرار نمی‌گیرد و با قاطعیت عمل خواهد کرد. وی سخنان روحانی را لرزاندن پایه‌های نظام انتخاباتی توصیف کرد و از باند رفسنجانی ـ روحانی خواست هزینه‌های سیاسی انتخابات در پیش را، برای نظام بالا نبرند.
باند مؤتلفه نیز با صدور اطلاعیه‌یی خطاب به وی نوشت: تضعیف شورای نگهبان سوگندت را نقض می‌کند... اگر هوشمندانه نقشة راه دشمن، در انتخابات را کور نکنید، ممکن است فتنه سال ۸۸ به گونه‌ای دیگر بازسازی شود.
مطهری، عضو مجلس ارتجاع، به ناتوانی خامنه‌ای در حذف رفسنجانی اذعان کرد و گفت: هشت سال تلاش کردند رفسنجانی را از صحنه خارج و حذف کنند؛ اما نتوانستند.
جوان آنلاین، مهر، انتخاب - ۶ شهریور ۹۴