قطعنامه پیشنهادی اکثریت نمایندگان کنگره آمریکا در رکورد کنگره ثبت شد

قطعنامه پیشنهادی اکثریت نمایندگان کنگره آمریکا که به حفاظت از ساکنین اشرف فرامی خواند, و در یک کنفرانس مطبوعاتی در روز 17 مارس اعلام شده بود, روز پنجشنبه 15 آوریل, به عنوان اسناد کنگره, در رکورد کنگره آمریکا به ثبت رسید.

متن ثبت شده در رکورد کنگره به شرح زیر است:

 

 

اکثریت نمایندگان کنگره آمریکا در یک اقدام دو حزبی فراخوان به حفاظت ساکنین اردوگاه اشرف دادند
 رکورد  کنگره آمریکا
15 آوریل 2010

سخنرانی نماینده باب فیلنر از کالیفرنیا
در مجلس نمایندگان ایالات متحده آمریکا
پنح شنبه 15 آوریل, 2010

خانم رئیس,
در 17 مارس 2010  نماینده باب فیلنر (دموکرات از کالیفرنیا), رئیس کمیته نظامیان بازنشسته کنگره آمریکا و خانم نماینده ایلیانا رز لهتینن (جمهوریخواه از فلوریدا), نایب رئیس کمیته خارجی بهمراه 10 تن از نمایندگان همکارانشان, شامل 3 نماینده کمیته روابط خارجی,  در یک جلسه بریفینگ حمایت اکثریت نمایندگان کنگره آمریکا از هر دو حزب دموکرات و جمهوریخواه را از حقوق انسانی و حفاظت ساکنین اردوگاه اشرف در عراق  را اعلام کردند.

نماینده فیلنر در سخنرانی اش اعلام کرد که در پی حمله مرگبار ژوئیه گذشته  توسط نیروهای امنیتی عراق بر علیه ساکنین غیر مسلح اردوگاه اشرف, محل سکونت 3400 تن از اعضاء سازمان مجاهدین خلق, اپوزیسیون  اصلی ایران, اقدام به ارائه قطعنامه شماره 704 که در آن ” خشونت مستمر توسط نیروهای امنیتی عراق علیه ساکنان اشرف را محکوم میکند, به دولت عراق فراخوان میدهد که به تعهدات خود به ایالات متحده در تضمین سلامت ساکنان اشرف پایبند بوده و از رئیس جمهور آمریکا میخواهد که کلیه اقدامات لازم و مناسب برای پایبندی ایالات متحده به تعهداتش بمنظور امنیت فیزیکی و حفاظت ساکنان قرارگاه اشرف را حمایت کند.” مبادرت نمود.

اکثریت نمایندگان کنگره که این قطعنامه را حمایت کرده اند شامل 11 تن از رؤسای کمیته, 13 نایب رئیس, 54 تن از رؤسای کمیته های فرعی, 49 تن از نایب رؤسای کمیته های فرعی و 30 عضو کمیته خارجی می باشند.

خانم رز لهتینن تأکید کرد که دولت عراق بدلیل نقض مستمر تعهداتی که به ایالات متحده درمورد رعایت رفتار  انسانی با ساکنین اردوگاه اشرف داده است, لذا, ” ایالات متحده ملزم است که تمامی اقدامات ضروری و مناسب را برای به اجرا گذاشتن تعهداتمان بکارگیرد.”  این قانونگذار از ایالت فلوریدا اضافه کرد که ”ما باید یک پیام روشن به ساکنین اردوگاه اشرف بدهیم که کنگره آمریکا با آنها است.”

نماینده اد تاونز (دموکرات ازایالت نیویورک), رئیس کمیته نظارت و رفرمهای دولتی حمایت دو حزبی از اردوگاه اشرف را تقدیر کرده و گفت ”این مهم است که ما با هم کار کنیم ... تا تغییری که این روزها نیاز است را فراهم کنیم.”

نماینده روهرا باکر (جمهوریخواه از ایالت کالیفرنیا), نایب رئیس کمیته سازمانهای بین المللی, حقوق بشر و نظارت گفتند که ”ما باید مطئمن شویم که هر کسی که با رژیم ملاها در جنگ است و میخواهد که یک دولت دموکراتیک برقرار کند بعنوان یک دوست مردم آمریکا با او رفتار شود وتا جائیکه می توانیم نباید اجازه دهیم که  هیچ آسیبی به آنها برسد. این حقیقتی است که  بطور خاص در مورد کسانی که در قرارگاه اشرف هستند صادق است”.

نماینده تد پو (جمهوریخواه از ایالت تکزاس) عضو کمیته روابط خارجی و زیرکمیته تروریسم, تسلیحات کشتار جمعی و تجارت گفت ” این مهم است که ما بطور مستمر هوشیار بوده و به ساکنین اردوگاه اشرف اطمنیان دهیم که صداهای خاموش آنها شنیده میشود و  ما در برابر کسانی که می خواهند به ساکنان قرارگاه اشرف آسیب برسانند, ساکت نخواهیم ماند و اجازه نخواهیم داد که آنها راه شرورانه خود را ادامه بدهند و اشرفی ها را در مناطق دورافتاده پراکنده کنند.“

نماینده لینکلن دیاز بالارت (جمهوریخواه از فلوریدا) رژیم ایران را بعنوان ”رژیم اوباش ها ”معرفی کرد و گفت که ”این خیلی شکوهمند است که اکثریت کنگره آمریکا را متفق القول در حمایت از موضوع اینچنین مهمی که عملی وحشیانه بر علیه افراد بیگناه اشرف بود داشته باشیم. و ما این (قطعنامه-م) را برای رأی گیری به صحن کنگره خواهیم برد و آنرا به تصویب خواهیم رساند و کماکان روی این موضوع متمرکز خواهیم بود.“

نماینده ماریو دیاز بالارت (جمهوریخواه از فلوریدا) حمله به اشرف را اینطور توصیف کرد, ” یک قتل بیرحمانه و شقی“ و تأکید کرد که تنها راهی که” آنها (ساکنین اشرف) می توانند کاملاً امن باشند این است که یک کشور آزاد داشته باشند.“

نماینده فیلنر اضافه کرد که ”دولت (آمریکا-م) باید از سازمان ملل بخواهد که یک نقش فعالتر از آنچه تابحال بوده است  درمورد نگرانی ها در مورد اردوگاه اشرف داشته باشد  و نقش سازمان ملل از یک ناظر به  نیروهای حافظ امنیت ساکنین و اطمینان از اینکه حقوق آنها و سلامت آنها بنحوی که ما انتظار داریم تبدیل شود  و تمامی محدودیتهای اعمال شده بر آنها توسط دولت عراق ملغی شود.“

خانم مریم رجوی, پرزیدنت منتخب شورای ملی مقاومت ایران همچنین از طریق ویدئو از پاریس به حضار در جلسه پیام دادند. ایشان تأکید کردند که حمایت اکثریت کنگره آمریکا  بیانگر توجهات شما به جایگاه مقاومت ایران و بویژه اشرف، به مثابه، ”یک عنصر تعیین کننده برای مقابله با این رژیم ضدبشری“ در تهران می باشد.  در سخنانشان خطاب به حامیان دو حزبی قطعنامه, خانم رجوی تصریح کردند که ”ضمن تشکر از تلاشهای شما, من میخواهم از شما درخواست کنم به تلاشهای با ارزش و انسانی تان برای اطمینان از:
حفاظت ساکنین اشرف مادامیکه نیروهای آمریکائی در عراق هستند, مآموریتهای نمایندگی سازمان ملل در عراق به تضمین حقوق ساکنین اشرف تعمیم یاید, سازمان ملل حفاظت اشرف را بعهد بگیرد
 و نیروهای صلح سازمان ملل در اشرف مستقر شوند و تمامی محدودیتهای و محاصره ای که توسط دولت عراق بر علیه اشرف در 14 ماه گذشته اعمال شده است ملغی گردد.“ 

نماینده جودی چو (دموکرات از ایالت کالیفرنیا) عضو کمیته قضائی به حضار گفت ” بسیار خوشحالم که قطعنامه 704 را حمایت کردم. قطعا شهروندان اشرف باید حفاظت بشوند. ما باید مطمئن شویم که آنها درامان باشند. دولت ایالات متحده ودولت عراق  ازامنیت این شهروندان  باید اطمینان حاصل کنند  و ما هم باید به فشارهای خودمان ادامه بدهیم که این امنیت تضمین شود تا جنبش حامی دمکراسی بتواند به فعالیت هایش ادامه دهد ودرامان باشد. بسیار خوشحالم که از حوزه انتخاباتی ام به کنگره آمدید ونگرانی تان را باما درمیان گذاشتید“.

نماینده ترنت فرانکس (جمهوریخواه ازایالت آریزونا), عضو کمیته قوای مسلح کنگره آمریکا به حاضرین گفت ” ما برخی از افراد قرارگاه اشرف در عراق را می بینیم که مورد اذیت و تهدید قرار گرفتند و حتی دولت ایران میخواهد آنها را به ایران برگرداند و فکر کنم این نشانه تهدید جدی به آنهاست. میخواهم بدانید اکثر ما علیه آن هستیم. میخواهیم هم دولت عراق و دولت ایالات متحده درمقابل این موضوع ایستادگی کنند و مطمئن شوند که ما از این افراد در قرارگاه اشرف حفاظت کنیم“.

نماینده ال گرین (دموکرات ازایالت تگزاس) از کمیته امنیت ملی در خلال سخنرانی اش برای حضار گفت ”دکتر مارتین لوتر کینگ در دهه های قبل درست میگفت وصحبتش امروز هم معنی میدهد.” بیعدالتی درهرکجا تهدیدی برای عدالت در همه جا است.” بی عدالتی درخیابان های ایران تهدیدی برای عدالت در همه کشورهای روی زمین است وما باید بی عدالتی را درخیابان های ایران پایان ببخشیم. ما باید از جنبش حقوق بشر که در ایران شکل گرفته است حمایت کنیم.“