کنفرانس در حمایت از تظاهرات نه به روحانی در نیویورک

در آستانة تظاهرات نیویورک علیه حضور آخوند روحانی در مجمع عمومی ملل متحد، یک کنفرانس مطبوعاتی با حضور شخصیت‌های برجستة آمریکایی در حمایت از این تظاهرات برگزار شد.

شرکت‌کنندگان در این کنفرانس عبارت بودند از: سفیر کن بلکول سفیر پیشین آمریکا در کمیسیون حقوق بشر ملل متحد، پروفسور ریموند تنتر عضو ارشد پیشین شورای امنیت ملی آمریکا، پرفسور ایوان ساشا شیهان مدیر برنامه تعارضات و مذاکرات در دانشگاه بالتیمور، خاخام دانیل زوکر رئیس انجمن آمریکاییان برای دموکراسی در خاورمیانه و کشیش دکتر کریس لوکر Chris Looker کشیش ارشد کلیسای پرسبترین در شهر آناندیل،
سفیر بلکول در این کنفرانس گفت: «وضعیت حقوق بشر در ایران از زمان روی کار آمدن روحانی وخیم‌تر شده است... ما باید به صدای مردم ایران که خواهان آزادی هستند گوش فرا دهیم و به‌سمت تغییر رژیم در ایران حرکت کنیم... ما وظیفه داریم از مقاومت ایران که در تلاش برای سرنگونی رژیم آخوندها در ایران است، حمایت کنیم».
پرفسور ریموند تنتر نیز به حمایت از مقاومت ایران فراخوان داد و تأکید کرد، سازمان مجاهدین و شورای ملی مقاومت ایران تنها جنبشی هستند که رژیم آخوندها از آنها در هراس است.
پرفوسور ساشا شیهان در سخنان خود گفت: حامیان مقاومت ایران (روز 28 سپتامبر) در (مقابل) سازمان ملل تجمع می‌کنند تا خواهان یک ایران مبتنی بر جدایی دین از دولت، دموکراتیک و غیر اتمی بشوند. آنها به جهان نشان خواهند داد که در برابر رژیم آخوندها در ایران، آلترناتیوی وجود دارد. جنبشی از مردان و زنان، پیر و جوان که خواهان تحقق تغییر رژیم در ایران هستند. ما باید روی حمایت از خواسته‌های مردم ایران متمرکز بشویم».
دکتر کریس لوکر Chris Looker با اشاره به سرکوبگری رژیم آخوندی، گفت: «اعضای مجاهدین، شامل بسیاری پزشک، معلم، مهندس و دانشجو، برای آزادی مردمشان جان خود را داده‌اند. بیش از 30 هزار تن از اعضا (و حامیان) مجاهدین، فقط در سال 1988 توسط رژیم آخوندها قتل عام شدند. طرح 10 ماده‌یی مریم رجوی برای آیندة ایرانی آزاد، (طرحی) درخشان است و همه باید از آن حمایت کنند. اصولی که سازمان مجاهدین و شورای ملی مقاومت از آن دفاع می‌کنند، باید برای برقراری دموکراسی در ایران، مورد حمایت قرار گیرد».
خاخام دانیل زوکر دربارة تظاهرات 28 سپتامبر ایرانیان در نیویورک، گفت: «اهمیت (این تظاهرات)... جلب توجه جهان به ماهیت روحانی و رژیم (ایران) است. این رژیم تغییری نکرده است... به‌عنوان مثال وزیر دادگستری روحانی، مصطفی پورمحمدی است که در سال 1988 (از) مسئولان قتل عام 30 هزار زندانی سیاسی بود. وضعیت حقوق بشر در دوران روحانی بسیار وخیم‌تر شده است...».